Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. 

ΠΕΜΠΤΗ 2/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα, οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Και σήμερα η μέρα θα είναι αρκετά καλή, ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η έντονη δραστηριότητα, οι πρωτοβουλίες σας και οι καλές ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ένταση τον αισθηματικών σας δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο. Χειριστείτε τις καταστάσεις με προσοχή…  

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2 /2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 8/6

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση. 

ΤΡΙΤΗ 7/2/2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το να εκφράζετε τα αισθήματα σας με τρόπο ορμητικό δεν σας συμφέρει καθόλου, μια και το ταίρι σας ενδέχεται να μην είναι ειλικρινές απέναντι σας. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέξτε μήπως μια παρασκηνιακή επαφή σας βλάψει αντί να σας ωφελήσει. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

ΠΕΜΠΤΗ  9/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συναισθηματικών εντάσεων η συνέχεια … Φροντίστε να μην βλάψετε την σχέση σας, βασιζόμενοι στη διαίσθηση και όχι σε απτές αποδείξεις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρίσκεστε σε ένταση που εξάπτει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Από την εξέλιξη της σχέσης με τον σύντροφο σας, ενδέχεται να μην μείνετε και τόσο ικανοποιημένοι . 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 /2/ 2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 22Ο 28’ 17’’ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα εξιτάρει τη φαντασία σας. Προσοχή τις εξαπατήσεις τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΡΙΤΗ 14/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο! Μην αφήνετε την εσωτερική ταραχή που νιώθετε να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάνετε στα άκρα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι καθόλου σκόπιμο να συνεχίσετε τις χθεσινές διαφωνίες. Προσοχή στα οικονομικά σας. Ξεκουραστείτε και φροντίστε την υγεία σας. 

ΠΕΜΠΤΗ 16/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας. Αφορμή γι’ αυτό θα είναι ο σύντροφο σας ή κάποιο άτομο από την οικογένεια σας. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν και η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη, οι πιθανότητες να διορθώσετε τις δυσκολίες που προέκυψαν χθες είναι πολλές. Ξεκαθαρίστε τις διαφορές και βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φερθείτε με ρεαλισμό και αφήσετε στην άκρη τις ανώφελες απαισιοδοξίες. Πολλά γεγονότα προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα. Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/2 /2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα το τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε.
ΤΡΙΤΗ 21/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις.
ΤΕΤΑΡΤΗ 22/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα σε επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί.

ΠΕΜΠΤΗ 23/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και γεμάτη εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπερδεμένοι νιώθετε σήμερα… Απρόσμενες προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη σπάτε τα νεύρα των άλλων. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2/2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΧ ΙΧΘΕΙΣ)

ΔΑΚΤΥΛΙΟΕΙΔΗΣ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 8Ο 12’ 07’’ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ

Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Απoτην άλλη όμως είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας.

ΤΡΙΤΗ 28/22017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας συναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς, ας είστε διαλλακτικοί και προσαρμόσιμοι στις απαιτήσεις της ημέρας


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ