Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΕΤΑΡΤΗ  1/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προστατεύεστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να τη διατηρήσετε. Στους δύο τρίτος δεν χωρά!


ΠΕΜΤΗ 2/3/2017(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέξτε την υγεία σας! Φάρμακα πάρτε μόνο σε μεγάλη ανάγκη και μετά από συμβουλή γιατρού. Καλό θα είναι να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για να λύσετε διάφορα θέματα, μην κινείστε βιαστικά και επιπόλαια. Θα πρέπει να έχετε στρατηγική, τακτική δράσεων και  καλή οργάνωση!


ΣΑΒΒΑΤΟ 4/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ –ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 15/4

Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας πάνε καλά,  ωστόσο αποφύγετε συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές, γιατί υπάρχει κίνδυνος παρανόησης.


ΚΥΡΙΑΚΗ 5/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι αυτή τη στιγμή ήρεμο! Αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να το δυναμιτίσει…


ΔΕΥΤΕΡΑ 6/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέσα από κανόνες που έχετε βαθιά μέσα σας, οι οποίοι καθορίζουν τα πιστεύω σας, προχωρήστε σε ριζικές, εάν χρειάζεται, αλλαγές στη ζωή σας, όσο είναι ακόμη καιρός.


ΤΡΙΤΗ 7/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ειδικά οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βλέμματα θαυμασμού να σας συντροφεύουν απόψε.


ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3/2017(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, γιατί καταφέρνετε να συγκροτηθείτε και νιώθετε ότι τα άγχη που σας είχαν φέρει σε σημείο πανικού, είναι εν πολλοίς αδικαιολόγητα…


ΠΕΜΠΤΗ 9/3/2017(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στα αισθηματικά σας δείξτε όλη την καλή σας διάθεση, για να περάσετε καλά με τον σύντροφό σας. Η ηρεμία και η γαλήνη στη  προσωπική σας ζωή θα είναι δεδομένη…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην ξεσπάτε στην σχέση σας. Δε σας φταίει τίποτα!! Αν μιλήσετε με ωραίο τρόπο και εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας με τακτ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνετε κατανοητοί.


ΣΑΒΒΑΤΟ  11/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευκαιρίες σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα θα υπάρξουν σήμερα, αρκεί να τολμήσετε και να βγάλετε τις παρωπίδες. Κρυφές ερωτικές σχέσεις μπορεί να αποκαλυφθούν, αν δεν είστε προσεκτικοί.


ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3/2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Η δουλειά σας χρειάζεται οργάνωση, κάτι που χάσατε τις προηγούμενες μέρες, και σας έχει βγάλει από τους στόχους σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 13/3/2017(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση σε θέματα οικογενείας ή σπιτιού. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν δράσετε…


ΤΡΙΤΗ 14/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προστατεύεστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τρίτα πρόσωπα και από έξωθεν παρεμβολές. Το κλίμα μπορεί να γίνει πολύ βαρύ, εάν δεν λάβετε μέτρα.


ΤΕΤΑΡΗ 15/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εσείς, ένα άτομο με τάξη και λογική, για λόγους που δυστυχώς δεν ορίζετε, στα οικονομικά σας επικρατεί ένα χάος. Μην ξοδεύετε πολλά χρήματα για θέματα σπιτιού, γιατί σίγουρα θα ξεφύγετε.


ΠΕΜΤΗ 16/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν ευνοούνται δανεισμοί! Τακτοποιήστε τα χρέη που έχετε σε εκκρεμότητα!

Δυναμικοί και απόλυτοι θα είστε κατά τα άλλα σήμερα, αλλά το σύμπαν κρύβει και παγίδες. Προσοχή.!!!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η φόρτιση από την δουλειά και από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε μπορεί εύκολα να μεταφερθεί στο σπίτι και να δημιουργήσετε νέες εστίες προβλημάτων. Προσοχή λοιπόν!


ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευχάριστες συναντήσεις και φλερτ που θα σας «ανεβάσουν» προβλέπονται για σήμερα το βράδυ, χωρίς όμως ιδιαίτερο βάθος... Απολαύστε την ημέρα με τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει!


ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την αίσθηση ότι όλο και λιγότεροι δικοί σας άνθρωποι σας καταλαβαίνουν και κατανοούν αυτό που αποζητάτε από τη ζωή. Μην κάνετε άσκοπους συμβιβασμούς και κυνηγήστε το όνειρό σας!


ΔΕΥΤΕΡΑ  20/3 /2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δώστε σημασία στα μηνύματα της ημέρας. Μην γίνεστε σκληροί και απόλυτοι, αλλά ούτε και αναποφάσιστοι. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς σοβαρές δηλώσεις.


ΤΡΙΤΗ  21/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φοβίες από το παρελθόν ξυπνούν στην μνήμη σας. Αν νιώθετε ότι κάτι δεν σας εκφράζει, επανεξετάστε και αναθεωρήστε ή περιμένετε.


ΤΕΤΑΡΤΗ  22/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιο άτομο μέσα από τις κοινωνικές επαφές σας μπορεί να προωθήσει τους στόχους σας. Είναι η ευκαιρία που περιμένατε και θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα!


ΠΕΜΠΤΗ  23/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα σας φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μην συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  24/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ- ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας, σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και πιστέψτε στον εαυτό σας! Σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.


ΣΑΒΒΑΤΟ  25/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ

Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον! Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά. Να λέτε λίγα και να ακούτε πολλά.


ΚΥΡΙΑΚΗ  26/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα έχετε πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και  θα σας ανοίξει δρόμους, με ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.


ΔΕΥΤΕΡΑ  27/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνει να νιώσετε ευαίσθητοι . Αφοσιωθείτε στην εργασία σας και μην ξοδεύετε χρήματα άσκοπα.


ΤΡΙΤΗ 28/3/2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Κάποια θα σας εκνευρίσουν!. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει με την πάροδο της μέρας. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης.


ΤΕΤΑΡΤΗ  29/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα ας μην γίνει το άγχος σας η αιτία να πείτε λόγια σε κάποιον από το στενό σας περιβάλλον, που θα τα μετανιώσετε. Κάποιο νομικό θέμα θα σας προβληματίσει!


ΠΕΜΠΤΗ  30/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δώστε αγάπη και ζεστασιά στο ταίρι σας! Μην αφήσετε τον εκνευρισμό της ημέρας να κάνει την συμπεριφορά σας εριστική. Προσοχή στην οδήγηση!!!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  31/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ