Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες ενδείξεις θα έχετε, ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη ισορροπία σώματος και πνεύματος. Φανείτε μετρημένοι στις κινήσεις σας, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή.


ΚΥΡΙΑΚΗ 2.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην ανέχεστε πράγματα και καταστάσεις που ξεπερνούν κάποια όρια! Προσέξτε όμως τον τρόπο που θα θέσετε τα όρια αυτά, για να μην χάσετε το παιχνίδι κάνοντας νέους και ισχυρούς εχθρούς.


ΔΕΥΤΕΡΑ 3.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε ανάγκη από μια μεγάλη αγκαλιά που μπορείτε να την βρείτε στο πρόσωπο του συντρόφου σας ή των καλών σας φίλων. Ανοίξτε την καρδιά σας και βγάλτε όσα σας βαραίνουν.


ΤΡΙΤΗ 4.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι η μέρα που θα απαιτήσει από σας το ρίσκο! Φροντίστε, για κάθε ενδεχόμενο, να είναι καλά υπολογισμένος ο βαθμός έκθεσης σας στον κίνδυνο …


ΤΕΤΑΡΤΗ 5.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η υγεία σας μπορεί να αποτελεί πηγή προβληματισμών σήμερα για σας. Η ακτινοβολία σας όμως και η αποδοχή σας από τους γύρω σας, σας αποζημιώνει και με το παραπάνω.


ΠΕΜΠΤΗ 6.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην παρεκκλίνετε από την πορεία σας και ίσως με την εξέλιξη της μέρας να ανακαλύψετε κρυφές σας ικανότητες ή ταλέντα που θα δώσουν ώθηση στην αυτοπεποίθηση σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σας, φροντίζοντας για ξεκούραση αλλά και πιο υγιεινή διατροφή. Ημέρα αμφιβολιών η σημερινή, σχετικά με την αποτελεσματικότητα των βημάτων που κάνατε πρόσφατα στον τομέα της καριέρας σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 8.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με μεγαλύτερη ψυχραιμία και καθαρότερη σκέψη θα διαπιστώσετε, ότι και τα επαγγελματικά σας θα πάνε καλύτερα, και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.


ΚΥΡΙΑΚΗ  9.7.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Η υγεία σας αποτελεί πηγή ανησυχίας… Χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση και προσεκτική διατροφή. Έχετε εξαντληθεί από το συσσωρευμένο στρες.


ΔΕΥΤΕΡΑ 10.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η γοητεία σας, σας φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά την σημερινή μέρα. Εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας.


ΤΡΙΤΗ 11.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν αποκλείεται να σας εμπιστευτούν μια δύσκολη και πολύ σημαντική αποστολή. Μην βαρυγκωμάτε και διεκπεραιώστε την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


ΤΕΤΑΡΤΗ 12.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας, που όμως οφείλουν να βασίζονται σε απτά γεγονότα και εξακριβωμένες πληροφορίες και όχι στην διαίσθηση σας.


ΠΕΜΠΤΗ 13.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να σας προσφέρει μια καινούργια αρχή! Κάντε μόνο σωστό προγραμματισμό των δραστηριοτήτων σας και οδηγήστε την καριέρας σας στην επιθυμητή κατεύθυνση.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τον ρόλο του ειρηνοποιού ίσως χρειαστεί να διαδραματίσετε σε μια διένεξη που κινδυνεύει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Πέραν αυτού του γεγονότος, η μέρα σας είναι γεμάτη ευχάριστες κοινωνικές επαφές.


ΣΑΒΒΑΤΟ 15.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας αυτή την περίοδο, ενώ κάποια άλλα που είχατε περιορισμένες επαφές θα βρεθούν πολύ πιο κοντά σας. Όλη αυτή η αλλαγή θα σας ανανεώσει ψυχικά.


ΚΥΡΙΑΚΗ 16.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το παρελθόν σας επιστρέφει στο προσκήνιο με την μορφή ενός προσώπου. Θέλει να αποκτήσει ξανά ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Το θέμα είναι όμως τι θέλετε εσείς…


ΔΕΥΤΕΡΑ 17.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν θέλετε να θυμόσαστε το παρελθόν σας, αυτό είναι όμως που σας προφυλάσσει από την επανάληψη των ίδιων λαθών στο μέλλον. Συμφιλιωθείτε με το παρελθόν σας και ζήστε απενοχοποιημένα το μέλλον σας.


ΤΡΙΤΗ 18.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πριν να δράσετε αναλογιστείτε τις συνέπειες που θα μπορούσαν να έχουν οι συγκεκριμένες αποφάσεις σας, τόσο σε σας, όσο και στον περίγυρό σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 19.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μείνετε μακριά από προστριβές και κουτσομπολιά! Δεν θα σας βγουν σε καλό… Φανείτε διακριτικοί ως προς την προσωπική σας ζωή και προστατέψτε την οικογένεια σας από σχόλια.


ΠΕΜΠΤΗ 20.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σκληρή δουλειά προβλέπεται, αλλά και αρκετή διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σας. Η μέρα έχει στιγμές έντασης, φροντίζει όμως και για την χαλάρωση σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να προγραμματίσετε καλά τον χρόνο σας στον επαγγελματικό τομέα και να είστε ανοιχτοί σε κάθε μορφής πρόταση. Η λύση σε ένα οικονομικό αδιέξοδο πλησιάζει.


ΣΑΒΒΑΤΟ 22.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια θέματα υγείας θα σας ανησυχήσουν, με πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιες ενοχλήσεις λόγω αλλεργικών αντιδράσεων. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 23.7.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Απρόβλεπτες καταστάσεις θα αναστατώσουν τα σχέδια της μέρας σας. Κάποιο άτομο, ίσως ένα φιλικό σας πρόσωπο, να σας πάρει κάτι. Φανείτε ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας και δεν θα χάσετε.


ΔΕΥΤΕΡΑ 24.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προγραμματίστε λίγο το ερχόμενο διάστημα, όπως το Σ-Κ που ακολουθεί. Σχεδιάστε μια απόδραση με αγαπημένα σας πρόσωπα, ώστε και καλά να περάσετε αλλά και να ξεκουραστείτε. Το έχετε απόλυτη ανάγκη.


ΤΡΙΤΗ 25.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε πάρα πολύ ενέργεια και διάθεση για σκληρή δουλειά. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κλείσετε χρονίζουσες υποθέσεις και να ολοκληρώσετε ημιτελή σχέδια.


ΤΕΤΑΡΤΗ 26.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσφέρετε τις πολύτιμες γνώσεις σας, την πείρα σας ή απλά την βοήθεια σας στους γύρω σας. Ειδικά στον εργασιακό σας περιβάλλον μια τέτοια χειρονομία θα εκτιμηθεί δεόντως.


ΠΕΜΠΤΗ 27.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στα μικρά και ασήμαντα της ζωής μας κρύβεται πολλές φορές ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μας και αποτελούν τον εξισορροπητικό παράγοντα στην ζωή μας. Εκεί θα πρέπει να εστιάσετε.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια μάλλον βαρετή μέρα η σημερινή, που, αν δεν δραστηριοποιηθείτε, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν και σας ανεβάζουν ψυχολογικά, θα μπορούσε να τελειώσει με μια ελαφρά μελαγχολία…


ΣΑΒΒΑΤΟ 29.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα χρειαστείτε στο πλευρό σας όλους τους συμμάχους που διαθέτετε, φίλους, συνεργάτες ή συγγενείς! Ανοίξτε το μυαλό και την καρδιά σας και τα αποτελέσματα μόνο ευεργετικά μπορούν να είναι.


ΚΥΡΙΑΚΗ 30.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένας καλοκαιρινός έρωτας γεννιέται! Εάν είστε δεσμευμένοι, αυτό θα σημάνει κάποιες επιπλοκές στην ζωή σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, οφείλετε να είστε ειλικρινείς μαζί του, ώστε να γνωρίζει που βαδίζει.


ΔΕΥΤΕΡΑ 31.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ενδιαφέρουσες αλλαγές και ανατροπές θα πραγματοποιηθούν στον τομέα των σχέσεων σας! Ακούστε τι έχουν να σας πουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα!


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ