Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα μπορούσε να είναι η πρώτη μέρα σήμερα μια νέας ζωής για σας! Όπως και να έχει όμως, πρώτη σας προτεραιότητα θα πρέπει να είναι να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 2.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δουλέψτε σκληρά για να έχετε την ανοδική πορεία που οραματίζεστε στην καριέρα σας. Στο άμεσο μέλλον θα απογειωθείτε! Χρειάζεται όμως υπομονή και επιμονή…


ΔΕΥΤΕΡΑ 3.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι πολύ πιθανό να χρειαστείτε την βοήθεια και στήριξη των δικών σας ατόμων. Μην διστάζετε ούτε στιγμή να την ζητήσετε, μια και θα είναι πρόθυμοι να σας την παράσχουν.


ΤΡΙΤΗ 4.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ημέρα για νέες επαφές και γνωριμίες, αλλά και για εξομάλυνση σχέσεων με φίλους και συνεργάτες. Είναι πολύ πιο εύκολο να αγαπάς, παρά να αντιμάχεσαι…


ΤΕΤΑΡΤΗ 5.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε κινήσεις στην επαγγελματική σκακιέρα που μπορούν να σας φέρουν πολύ σύντομα μεγάλα εισοδήματα. Μην αψηφάτε τη σπουδαιότητα και το μέγεθος της ευκαιρίας!


ΠΕΜΠΤΗ 6.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να προσβάλατε ηθελημένα ή κατά λάθος κάποια άτομα στο παρελθόν. Σήμερα προσφέρεται η μέρα για γεφύρωση των τραυματισμένων σχέσεων, αρκεί να είστε πρόθυμοι να ζητήσετε συγγνώμη για την συμπεριφορά σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια μεγάλη αλλαγή θα συντελεστεί στα επαγγελματικά σας, που θα σας βρει απροετοίμαστους! Κάποια πράγματα πρέπει απλά να συμβούν και δεν μπορούμε με κανένα τρόπο να αλλάξουμε την πορεία τους. Αποδεχτείτε το και προχωρήστε…


ΣΑΒΒΑΤΟ 8.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πράγματα θα βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Δεν θα πρέπει όμως να έχετε επιλεκτική μνήμη αλλά και επιλεκτική αντιμετώπιση των καθημερινών καταστάσεων.


ΚΥΡΙΑΚΗ  9.7.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Ότι πείτε και ότι κάνετε κατά την διάρκεια της μέρας θα βρεθεί κάτω από το μικροσκόπιο, μια και άσπονδου φίλοι και συνεργάτες καραδοκούν για το στραβοπάτημα σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 10.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επαγγελματικά θα καταγράψετε κάποιες επιτυχίες και εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας δεν αποκλείεται να σας αναθέσουν νέα και πιο υπεύθυνα καθήκοντα.


ΤΡΙΤΗ 11.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Άτομο από το παρελθόν σας θα βρεθεί μπροστά σας. Ίσως η απομάκρυνση σας να οφειλόταν σε δικούς σας κακούς χειρισμούς. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συγνώμη, έστω και μετά από καιρό.


ΤΕΤΑΡΤΗ 12.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φανείτε φειδωλοί στις δαπάνες σας και φροντίστε την υγεία και την καλή σας φυσική κατάσταση. Συμβουλευτείτε συγγενικά σας πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας για θέματα που σας απασχολούν.


ΠΕΜΠΤΗ 13.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες φιλίες που δεν είχατε σε πρώτο πλάνο θα ενδυναμωθούν σήμερα. Η οικογένεια σας θα χρειαστεί την φροντίδα σας. Ασχοληθείτε με τα άτομα που αγαπάτε.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας και τα αιχμηρά σχόλια, γιατί τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Επενδύστε στην διπλωματία και δεν θα χάσετε.


ΣΑΒΒΑΤΟ 15.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές στιγμές! Εάν είστε σε σχέση, κάντε έκπληξη στο ταίρι μας με ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών. Εάν είστε αδέσμευτοι, κάντε εσείς την πρώτη κίνηση.


ΚΥΡΙΑΚΗ 16.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να σταματήστε να στηρίζεστε στους γύρω σας ή να ελπίζετε στα γυρίσματα της τύχης για να επιβιώσετε. Χρειάζεται στόχος, αλλά και πλάνο δράσεων για να οδηγηθείτε εκεί που θέλετε.


ΔΕΥΤΕΡΑ 17.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένας κύκλος κλείνει σήμερα σε μια μακροχρόνια σχέση. Δεν χρειάζονται πλερέζες, μια και η ουσιαστική επαφή δεν υπήρχε εδώ και καιρό. Απλά δεν θέλατε να το αποδεχτείτε…


ΤΡΙΤΗ 18.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένας πολύτιμος συνεργάτης σας αποχωρεί από το πλευρό σας και σας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αλλά και προβλήματα που πρέπει να λύσετε. Κρατήστε την ψυχραιμία και την καλή σας διάθεση. Όλα θα τακτοποιηθούν.


ΤΕΤΑΡΤΗ 19.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φίλοι ή μέλη της οικογένειας σας χρειάζονται την υποστήριξη σας. Ενσκήψτε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με πολύ αγάπη και κατανόηση.


ΠΕΜΠΤΗ 20.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν μην τα αντιμετωπίζετε σαν προσωπικές ήττες. Κάποια πράγματα πρέπει να συμβούν. Συμβιβαστείτε με τα γεγονότα και συνεχίστε την πορεία σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα από τα βασικά στοιχεία της ζωής μας είναι ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε για την παραμικρή κατάκτηση. Ο αγώνας σας θα βρει ανταπόκριση και ένας νέος κύκλος στα επαγγελματικά σας θα ανοίξει.


ΣΑΒΒΑΤΟ 22.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλά και μικρά προβλήματα θα σας κρατούν συνέχεια σε εγρήγορση σήμερα και θα σας χαλάσουν την διάθεση. Επιλύστε όσα από αυτά μπορείτε για να ηρεμήστε.


ΚΥΡΙΑΚΗ 23.7.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Η προσωπική σας ζωή περνάει κρίση λόγω έλλειψη χρόνου, και το διαπιστώνετε σήμερα! Είναι μια μέρα ιδανική να την αφιερώσετε στο ταίρι σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 24.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εξαιρετική η μέρα να μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που αγαπάτε! Μπορεί να επενδύσετε δημιουργικό χρόνο στην σχέση σας, ίσως όμως και να αφιερώσετε το βράδυ σας στους φίλους.


ΤΡΙΤΗ 25.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον σύντροφό σας και δείξτε του έμπρακτα την αγάπη σας. Έχει ανάγκη από την προσοχή, ακόμη και τον θαυμασμό σας! Ένα δωράκι ίσως να δημιουργήσετε μια θετική ατμόσφαιρα μεταξύ σας…


ΤΕΤΑΡΤΗ 26.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση κατά την διάρκεια της μέρας! Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα που έχετε παραμελήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.


ΠΕΜΠΤΗ 27.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δουλειά πολλή και σκληρή έχει το μενού της μέρας! Μην βαρυγκωμάτε και διεκπεραιώστε τα καθήκοντα σας με ευσυνειδησία. Η προσπάθεια σας αυτή θα ανταμειφθεί σίγουρα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν υπάρχει χρόνος για ανεμελιά! Οι υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό τομέα είναι πολλές, το ίδιο πολλές είναι όμως και οι υποχρεώσεις σας προς την οικογένεια που δεν πρέπει να παραμελήσετε.


ΣΑΒΒΑΤΟ 29.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε δουλείες να κάνετε, φροντίστε να κάνετε τα απαραίτητα διαλείμματα που θα σας πρόσφεραν στιγμές ανάπαυσης. Η υγεία σας θέλει προσοχή γιατί είστε εξαντλημένοι.


ΚΥΡΙΑΚΗ 30.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δώστε περισσότερη προσοχή στα άτομα που σας περιβάλλουν στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Υπάρχουν άτομα γύρω σας, που αν και τα συναναστρέφεστε, στην πραγματικότητα δεν τα γνωρίζετε. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε το επόμενο βήμα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 31.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε εριστική διάθεση και τα αιχμηρά σας σχόλια μπορούν να πληγώσουν τους ανθρώπους γύρω σας. Προσέξτε τα λεγόμενα σας και ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας βοηθήσουν να εκτονωθείτε.


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ