Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μικρή προσοχή στον τρόπο έκφρασης σας, γιατί μπορεί να πληγώσετε άτομα χωρίς να το θέλετε. Από την άλλη, η μέρα προσφέρεται για την γεφύρωση των αποστάσεων με συγγενικά πρόσωπα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 2.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρίσκεστε στα πρόθυρα σημαντικών αλλαγών στο εργασιακό σας περιβάλλον, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αισθανθείτε απειλή. Κάποια πράγματα συμβαίνουν για καλό, άσχετα αν μας ξεβολεύουν προς στιγμή.


ΔΕΥΤΕΡΑ 3.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας τρώει η ανησυχία για το τι μπορεί να διαμείβεται πίσω από την πλάτη σας. Είναι ανώφελο να χαλάτε την καλή σας διάθεση για κάτι που ίσως και να βρίσκεται στο μυαλό σας. Χαλαρώστε και περάστε καλά!


ΤΡΙΤΗ 4.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καθαρίστε τον χώρο σας, τόσο κυριολεκτικά, όσο και ενεργειακά. Από την μια θα βάλετε τα πράγματα σας σε τάξη και από την άλλη θα αλλάξει η διάθεση σας, αποβάλλοντας την αρνητική ενέργεια.


ΤΕΤΑΡΤΗ 5.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ειλικρίνεια σας μπορεί να είναι η αιτία να αποκτήσετε έναν καινούργιο καλό φίλο σήμερα! Ασχοληθείτε με οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα. Θα ισορροπήσετε!


ΠΕΜΠΤΗ 6.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ανάλαφρη μέρα για σας η σημερινή! Εκμεταλλευτείτε της ευκαιρίας και διασκεδάστε με τα αγαπημένα πρόσωπα ή φιλικές παρέες. Εάν είστε μόνοι, μια έξοδος μπορεί να σας προσφέρει διέξοδο στην μοναξιά σας, μέσα από μια νέα γνωριμία.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με άτομα που εκτιμάτε, ιδίως όταν ζητάνε την άποψη σας για προβλήματα που τους απασχολούν. Για απαντήσεις στα δικά σας προβλήματα ψάξτε βαθιά μέσα σας…


ΣΑΒΒΑΤΟ 8.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα βλέπετε όλα μαύρα και θολά γύρω σας και αισθάνεστε σαν να είστε παγιδευμένοι κάπου, από όπου δεν μπορείτε να αποδράσετε. Αναζητήστε πρώτιστα την ισορροπία μέσα σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ  9.7.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Έχετε κάνει πολλά και σημαντικά λάθη στο παρελθόν, αναφορικά με την σχέση σας, τα προβλήματα όμως που έρχονται στο φως δεν έχουν καμία σχέση με αυτά. Σκεφτείτε ψύχραιμα πριν ενεργήσετε…


ΔΕΥΤΕΡΑ 10.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Να είστε ειλικρινείς, ειδικά απέναντι στο ταίρι σας. Η έλλειψη ειλικρίνειας και η απόκρυψη πτυχών της ζωής σας αρχίζει να γίνεται αισθητή και θα σας οδηγήσει σε περιπέτειες.


ΤΡΙΤΗ 11.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλές οι ιδέες σας και μεγαλεπήβολα τα σχέδια σας αναφορικά με την δουλειά σας. Κάποια από αυτά αξίζουν όντως της προσοχής σας και μπορούν να σας απογειώσουν σε βάθος χρόνου. Ποια όμως;


ΤΕΤΑΡΤΗ 12.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρίσκεστε σε διαρκή διαμάχη με αγαπημένα πρόσωπα το τελευταίο διάστημα και αυτό σας έχει φορτίσει αρνητικά. Προσπαθήστε να μην ρίχνετε τουλάχιστον λάδι στην φωτιά…


ΠΕΜΠΤΗ 13.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην προσπαθείτε να επιβάλετε την άποψη σας στην ομάδα εργασίας που μετέχετε. Αφήστε τους γύρω σας να εκφράσουν και την δική τους άποψη, γιατί όλο και κάτι θα αποκομίσετε από την διαδικασία.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κρατήστε ζωντανές τις προοπτικές της ζωής σας, αλλάζοντας και αναπροσαρμόζοντας τη στάση σας απέναντι στην ζωή. Ένας καλός φίλος μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης.


ΣΑΒΒΑΤΟ 15.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οικονομική εύνοια παρουσιάζεται σήμερα για σας! Ίσως να θελήσετε να προχωρήσετε σε μια επένδυση ή αγορά. Κάντε καλές διαπραγματεύσεις! Εκεί βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 16.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αντί να αντιμάχεστε και να ανταγωνίζεστε με τον αντίπαλο σας στον επαγγελματικό χώρο, θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό και παραγωγικό να συνεργαστείτε. Αναλάβετε πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.


ΔΕΥΤΕΡΑ 17.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι ανεξέλεγκτες δαπάνες μπορούν να σας προκαλέσουν πολλά μελλοντικά προβλήματα. Να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπο να αξιοποιήσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα.


ΤΡΙΤΗ 18.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι καιρός να πάρετε αποστάσεις από τους καθημερινούς ρυθμούς, ίσως κάνοντας διακοπές, και να κλείσετε ανοιχτά μέτωπα με το παρελθόν σας. Δεν μπορείτε να πάτε μπροστά, όταν κουβαλάτε περιττά βάρη.


ΤΕΤΑΡΤΗ 19.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας περιμένουν την βδομάδα που ακολουθεί! Θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ δουλειάς, ξεκούρασης και προσωπικής ζωής.


ΠΕΜΠΤΗ 20.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια καλή μέρα να αναζητήσετε το έτερον σας ήμισυ, ένα άτομο που θα σας κάνει να νοιώθετε υπέροχα. Και εάν αισθάνεστε εσείς ωραία, τα υπόλοιπα είναι απλά λεπτομέρειες… 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πάντοτε προσέχετε και φροντίζετε την εμφάνιση σας, σήμερα όμως η διάθεση σας είναι διαφορετική. Κάπως ατημέλητοι θα βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο και θα αποσπάσετε θετικά σχόλια, ενώ δεν το περιμένετε.


ΣΑΒΒΑΤΟ 22.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα υπάρξουν εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα, που ευτυχώς για σας θα είναι ευχάριστες! Και μια ευχάριστη μέρα θα τελειώσει με έναν χαλαρό τρόπο, παρέα με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 23.7.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Κάποια πράγματα στην συναισθηματική σας ζωή είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν, εσείς όμως δεν θέλετε να τα δείτε. Μην γκρινιάζετε με το παραμικρό…


ΔΕΥΤΕΡΑ 24.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια συζήτηση σε βάθος με το ταίρι σας θα ήταν ιδανική σήμερα. Δεν θα πρέπει να την φοβόσαστε, εκτός και αν έχετε συγκεκριμένους λόγους. Είναι πάντως μια ευκαιρία για ξεκαθάρισμα, αρκεί να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς.


ΤΡΙΤΗ 25.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια επικείμενη συζήτηση με το αφεντικό ή τον προϊστάμενο σας, σας δημιουργεί πολύ μεγάλο άγχος! Σκεφτείτε θετικά και όλα θα πάνε καλά…


ΤΕΤΑΡΤΗ 26.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην πιέζετε καταστάσεις, καθώς κάθε τι χρειάζεται τον κατάλληλο χρόνο για να συμβεί. Μην παίρνετε προσωπικά τα όποια σχόλια φτάνουν στα αυτιά σας και μην σαν μπαίνουν σκέψης εκδίκησης. Είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας.


ΠΕΜΠΤΗ 27.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οπλιστείτε με θετική διάθεση και μην αφήνετε κανένα και τίποτε να σας χαλάσει το κέφι. Επικεντρωθείτε στα καθήκοντα που έχετε να διεκπεραιώσετε και μην δίνετε σημασία στα όσα συμβαίνουν γύρω σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στα χρήματα σας! Μην δανείζετε χρήματα και μην προχωράτε σε επενδύσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι να υποστείτε απώλειες. Στις επαφές σας με τους γύρω σας δώστε μεγαλύτερη βάση στις απόψεις τους.


ΣΑΒΒΑΤΟ 29.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φανείτε ευέλικτοι και έτοιμοι για μικρές αλλαγές, που όμως μπορούν να σας δώσουν μια νέα ώθηση σε ψυχολογικό επίπεδο. Το έχετε απόλυτη ανάγκη.


ΚΥΡΙΑΚΗ 30.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια καινούργια σχέση, ίσως μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας τονώσει ψυχικά. Ίσως να πρόκειται για κάτι που δεν θα διαρκέσει πολύ, αφεθείτε όμως να το χαρείτε, χωρίς να επενδύσετε πάρα πολλά.


ΔΕΥΤΕΡΑ 31.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας παρέσυρε η καθημερινότητα με τις πολλές ευθύνες που έχετε επωμιστεί και έχετε παραμελήσει την υγεία σας. Ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα σήμερα που δεν θα πρέπει να τα αψηφήσετε.


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
14 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ