Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΡΙΤΗ 1.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα  φέρουν στο προσκήνιο θέματα οικονομικής φύσεως που σας προκαλούν άγχος και απαισιοδοξία. Καθυστερήσεις οικονομικών συναλλαγών θα σας πιέσουν αρκετά…


ΤΕΤΑΡΤΗ 2.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας απαιτούν προσοχή και πολύ περισσότερη εργασία από εσάς! Μην ανησυχείτε, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι μελλοντικά θεαματικά!


ΠΕΜΠΤΗ 3.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.12.17)

Υπάρχει πιθανότητα, μια επαγγελματική σας σχέση να κλονιστεί σοβαρά σήμερα, ενώ η υπερβολική σωματική κούραση θα σας δημιουργήσει κακή  διάθεση. Διαφαίνονται προστριβές με συνεργάτες και αρκετή ένταση.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς στον επαγγελματικό τομέα να πείσετε τούς πάντες για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.


ΣΑΒΒΑΤΟ 5.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η πεσμένη ψυχολογία σας απογειώνεται και πάλι, με τα οικονομικά σας να σταθεροποιούνται κάπως και τα αισθηματικά σας να μην σας πιέζουν, τουλάχιστον για την μέρα...


ΚΥΡΙΑΚΗ 6.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκφράστε το θαυμασμό σας σε άτομα που αγαπάτε και που το αξίζουν πραγματικά! Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα πια.


ΔΕΥΤΕΡΑ 7.8.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 15Ο25΄ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διαφωνίες εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.


ΤΡΙΤΗ 8.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.


ΤΕΤΑΡΤΗ  9.8.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις, που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα.


ΠΕΜΠΤΗ 10.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε προσεκτικές επιλογές…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και ξεφύγετε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Είναι καιρός να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα αγαπημένα σας άτομα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 12.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αγχώνεστε με τα οικονομικά σας. Κάντε θετικές σκέψεις και μη σκέφτεστε με καχυποψία. Μη δίνετε σημασία στις υπερβολές του σύντροφο σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 13.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 5.9)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας… Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε όσο μπορείτε καλύτερα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 14.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις αποκαλύψεις… Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά σας σχέδια.


ΤΡΙΤΗ 15.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ψυχολογία σας φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν σταδιακά.


ΤΕΤΑΡΤΗ 16.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κινηθείτε με μεθοδικότητα και δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές σας υποθέσεις, αποφεύγοντας να κάνετε πράγματα που θα σας αγχώσουν και θα σας χαλάσουν τη διάθεση.


ΠΕΜΠΤΗ 17.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ερωτισμό και ρομαντισμό στη ζωή σας! Αναζητήστε τη συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάτε και χαρείτε όμορφες στιγμές μαζί του. 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρίσκεστε σε διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με οικογένεια και φίλους. Αποβάλλετε το άγχος και κλείστε τ’ αυτιά σας στην επίμονη γκρίνια του συντρόφου σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 19.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες.


ΚΥΡΙΑΚΗ 20.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε την επανάσταση σας, αποφεύγοντας όμως λογομαχίες. Τα άστρα δεν ευνοούν την υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων. Προσοχή στην αλληλογραφία σας!!!


ΔΕΥΤΕΡΑ 21.8.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 28Ο52΄ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ)

Δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς…


ΤΡΙΤΗ 22.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με ανασφάλειες.


ΤΕΤΑΡΤΗ 23.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΟΡΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6.4.17)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη και αναστάτωση. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες.


ΠΕΜΠΤΗ 24.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια προσέγγισης. Κατά τα λοιπά, η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και ανανέωση.


ΣΑΒΒΑΤΟ 26.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα και συμβιβασμούς, είτε στον αισθηματικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή όμως στα πισωγυρίσματα…


ΚΥΡΙΑΚΗ 27.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον…


ΔΕΥΤΕΡΑ 28.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά!!! Προσοχή στις μετακινήσεις! Πιθανές συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά.


ΤΡΙΤΗ 29.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 30.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σταματήστε να ζείτε μέσα στο άγχος. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.


ΠΕΜΠΤΗ 31.08.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια χαραμάδα ανοίγει στα επαγγελματικά σας, που θα αναπτερώσει το πεσμένο σας ηθικό και θα σας δώσει κουράγιο για να συνεχίσετε.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ