Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικαιροποιήστε τις απόψεις σας για να ξεπεράσετε με ευελιξία αντιξοότητες στον επαγγελματικό τομέα. Είναι απαραίτητο να προβάλλετε τον εαυτό σας με σωστά επιχειρήματα, γιατί σας αξίζει μια καλύτερη θέση.

ΠΕΜΠΤΗ 2.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απολαύσεις και διασκεδάσεις επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για σας! Υπάρχει διάχυτος ο αέρας της επιτυχίας και τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μην αμελείτε όμως να χαίρεστε την καθημερινότητα σας και να είστε ευγνώμονες για όσα καλά σας συμβαίνουν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε τα πλάνα σας, μια και θα σας έρθουν όλα βολικά. Είστε ένα άτομο που μπορεί να προκαλεί με την εκκεντρική του εμφάνιση ή συμπεριφορά, δεν παύετε όμως να έχετε πολλές συμπάθειες που θα σας βοηθήσουν. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.11.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από μακροχρόνια πνοή και να μην αντανακλούν μόνο τις τρέχουσες ανάγκες ή επιδιώξεις σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε τονωμένη αυτοπεποίθηση και πιστεύετε ότι όλος ο κόσμος είναι στα πόδια σας. Προσοχή στις κινήσεις σας όμως, γιατί ένας λανθασμένος χειρισμός μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια μικρή αδιαθεσία ίσως σας ταλαιπωρήσει κατά την διάρκεια της μέρας. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον οργανισμό σας για να μην αφήσετε περιθώρια για επιδείνωση της κατάστασης σας.

ΤΡΙΤΗ 7.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν .

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

ΠΕΜΠΤΗ  9.11.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε ανικανοποίητοι σήμερα και σε κακή διάθεση. Μέρα είναι και θα περάσει… Φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας ανεβάσει το ηθικό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα νέο σας ταλέντο θα ανακαλύψετε που θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε μελλοντικά σημαντικά βήματα προόδου στον επαγγελματικό στίβο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα εξελικτική πορεία. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα γεμάτη προκλήσεις για σας! Αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια, γιατί δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε, προσπαθήσετε όμως σαν είστε ειλικρινείς στην επικοινωνία σας

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως να συνειδητοποιήσετε το πόσες ευκαιρίες χάσατε τον τελευταίο καιρό από έλλειψη δράσης ή από λανθασμένους χειρισμούς και θα τα βάψετε μαύρα σήμερα. Ότι έγινε, έγινε. Κοιτάξτε μπροστά.

ΤΡΙΤΗ 14.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ανυπομονησία σας πιάνει... Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα;;;

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

ΠΕΜΠΤΗ 16.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ψυχική κούραση σας, σας πιέζει πολύ. Απρόσμενες προτάσεις όμως θα προκύψουν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.11.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα στην εργασία σας και θέματα υγείας. Μην συγκρούεστε συναισθηματικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα προμηνύουν συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στην οδήγηση. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού. Η σημερινή μέρα σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στη ζωή σας, θα επανέλθει σύντομα.

ΤΡΙΤΗ 21.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το ερωτικό πάθος αυξάνετε κατακόρυφα! Αφήστε τις ζήλιες και τα πάθη, γιατί χαλάτε τη διάθεση του συντρόφου σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16.6)

Θα δεχτείτε προτάσεις και θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις με το τους συνεργάτες σας. Τα άστρα φέρνουν εύνοια στα επαγγελματικά.

ΠΕΜΠΤΗ 23.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί σήμερα! Βλέπετε τα πράγματα μέσα από μια πιο ευχάριστη ματιά. Τηλεφωνήστε φίλους, χαρείτε και διασκεδάσετε μέχρι πρωίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φερθείτε με διπλωματία και δώστε προσοχή στη διατροφή σας. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα και συναισθηματικά μπερδέματα εν όψει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη σας πιάνει απογοήτευση… Σας βαραίνει μια συναισθηματική αναστάτωση και τα συναισθήματα σας είναι μπερδεμένα. Νιώθετε ψυχική κόπωση και αδυναμία συγκέντρωσης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

 Τα άστρα σήμερα θα σας γεμίσουν με αναστολές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση που ενέχει μεγάλα ρίσκα!.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκμεταλλευτείτε τη μέρα σήμερα. Φροντίστε να κάνετε κοινωνικές επαφές ή συναντηθείτε με φίλου το βράδυ. Συζητήστε τα νέα σας σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κλείστε νέες συμφωνίες.

ΤΡΙΤΗ 28.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάντε έξυπνους χειρισμούς στις σχέσεις σας και δώστε προσοχή στη διατροφή σας. Οικονομικά αστάθεια και συναισθηματική αναστάτωση δεν αποκλείονται…

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, κυρίως ως προς τις απόψεις που έχετε για τους άλλους, και ειδικά για τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΠΕΜΠΤΗ 30.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να ταχτοποιήσετε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.

 

 

Αλίντα Κανάκη

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
14 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ