Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΡΙΤΗ 1.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις και θέστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει και δεν μπορούν να οδηγήσουν πουθενά!


ΤΕΤΑΡΤΗ 2.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό και εκνευρίζεστε με τους φίλους και συνεργάτες. Ξεσπάτε σε λάθος άτομα εξαιτίας της κούρασης και της έντασης που προκαλεί το πλανητικό σύστημα σήμερα.


ΠΕΜΠΤΗ 3.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.12.17)

Τα άστρα φέρνουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μην υπογράφετε συμβόλαια και μην κλείνετε συμφωνίες σήμερα. Μην κάνετε αγοραπωλησίες.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας…


ΣΑΒΒΑΤΟ 5.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με λίγη υπομονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε και αυτές τις δυσκολίες!Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός σας κατακλύζει, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε κάποιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.


ΚΥΡΙΑΚΗ 6.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τεταμένη ατμόσφαιρα και σήμερα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί.


ΔΕΥΤΕΡΑ 7.8.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 15Ο25΄ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Υπάρχει μια δυστοκία στην επικοινωνία σας στον αισθηματικό ή στον επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις με τον σύντροφο σας.


ΤΡΙΤΗ 8.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να δράσετε! Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις. Οι βιαστικές κινήσεις και τα μεγαλεπήβολα όνειρα μόνο προβλήματα φέρνουν….


ΤΕΤΑΡΤΗ  9.8.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα καλείστε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν σημαντικά οικογενειακά ζητήματα. Νιώθετε κουρασμένοι από το πλήθος των προβλημάτων και αυτό πρέπει να τελειώσει…


ΠΕΜΠΤΗ 10.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας συμβουλεύει να είστε καχύποπτοι με τους πάντες.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και εντάσεις μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. 


ΣΑΒΒΑΤΟ 12.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πάρτε τις αποφάσεις σας και χαράξτε μια σταθερή πορεία στην αισθηματική σας ζωή. Οι αναβολές πρέπει να πάρουν ένα τέλος!


ΚΥΡΙΑΚΗ 13.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 5.9)

Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Με αποφασιστικότητα και επιμονή θα κατακτήσετε νέους στόχους!


ΔΕΥΤΕΡΑ 14.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα  ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε σημαντικές αναπροσαρμογές στις σχέσεις σας! Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας.


ΤΡΙΤΗ 15.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην υπογράφετε  συμβόλαια και αποφύγετε καινούργιες συνεργασίες, γιατί οι ελπίδες σας θα διαψευστούν στο άμεσο μέλλον!


ΤΕΤΑΡΤΗ 16.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι συνεχείς αλλαγές και αναπροσαρμογές αρχίσουν και σας φορτίζουν αρνητικά, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να αποφύγετε ξεσπάσματα μένους…


ΠΕΜΠΤΗ 17.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χαλαρώστε και αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, στην ξεκούραση ή στην διασκέδαση σας. Φροντίστε την διατροφή σας! 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη δίνετε αφορμή για σχόλια, καθώς οι συνάδελφοι ή συνεργάτες σας ψάχνουν για αφορμές για να σας συκοφαντήσουν...


ΣΑΒΒΑΤΟ 19.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή. Ωστόσο μπορείτε να προγραμματίσετε κάποια πράγματα…


ΚΥΡΙΑΚΗ 20.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες στον εργασιακό σας τομέα και επικεντρώστε την προσοχή σας στη δουλειά σας. Μη δίνετε σημασία στους γύρω σας…


ΔΕΥΤΕΡΑ 21.8.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 28Ο52΄ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ)

Από βεβιασμένες ενέργειες μπορεί να υποστείτε απώλειες σήμερα! Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην άρτια προετοιμασία σας και μην αφήνετε περιθώρια λάθους.


ΤΡΙΤΗ 22.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα. Κάποιες εντάσεις των τελευταίων ημερών μπορούν να ξεπεραστούν και να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη σας…


ΤΕΤΑΡΤΗ 23.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΟΡΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6.4.17)

Καλό είναι να έχετε τους προσωπικούς σας στόχους, δεν χρειάζεται όμως να έρχεστε σε ευθεία σύγκρουση με όποιον θεωρείτε ότι σας βγάζει από το δρόμο σας. Χρειάζεται περισσότερη διπλωματία στους χειρισμούς σας!


ΠΕΜΠΤΗ 24.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά στον επαγγελματικό τομέα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας εμποδίσει να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Κινηθείτε σήμερα για να επιτύχετε κάποιο δάνειο η χρηματοδότηση. 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους  και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Φορτίστε τις μπαταρίες σας, ενόψει μια απαιτητικής εβδομάδας…


ΣΑΒΒΑΤΟ 26.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Γκρίνιες στο σπίτι θα σας φέρουν στα όρια σας, ιδίως μετά από μια επεισοδιακή μέρα στη δουλειά. Δώστε όμως τόπο στην οργή…


ΚΥΡΙΑΚΗ 27.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σκεφτείτε θετικά για να προσελκύσετε τα θετικά από το σύμπαν και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν!


ΔΕΥΤΕΡΑ 28.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σε οικογενειακά ζητήματα συνιστάται ένας διπλωματικός ελιγμός που δεν θα βλάψει τα συμφέροντα σας, ενώ θα έχετε αποφύγει την ευθεία αντιπαράθεση!


ΤΡΙΤΗ 29.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τις δυσκολίες της δουλειάς θα πρέπει να εκπαιδευτείτε να τις αφήνετε στο χώρο δουλειάς, αλλιώς φέρνετε την ένταση στο σπίτι, με όλες τις συνέπειες…


ΤΕΤΑΡΤΗ 30.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια μικρή αδιαθεσία σας ταλαιπωρεί σήμερα. Φροντίστε την υγεία σας και μην αμελείτε την ξεκούραση σας. Μια μικρή απόδραση θα είχε θετική επίδραση στην ψυχολογία σας.


ΠΕΜΠΤΗ 31.08.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας με περισσότερη ξεκούραση και καλύτερη διατροφή. Ο οργανισμός σας εκπέμπει κάποια σήματα κινδύνου…


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
28 degrees
Leo
Moon in Leo
24 degrees
New Moon
New Moon
29 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ