Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια διαφωνία ή ένα διαπληκτισμός με έναν συνεργάτη μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις σήμερα, εάν δεν κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω. Και οι δύο έχετε από την σκοπιά σας δίκιο και θα πρέπει να βρείτε τρόπο συνεννόησης. 


ΣΑΒΒΑΤΟ 2.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους  και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε παρεξηγήσεις


ΚΥΡΙΑΚΗ 3.12.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 23.12)

Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν, θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στην λεπτομέρεια, αλλά δείτε και την θέση του άλλου.


ΔΕΥΤΕΡΑ 4.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια ανέφελη μέρα για σας, θα πρέπει όμως να έχετε τον νου σας και να επιλύετε προβλήματα εν τη γενέσει τους για να μην χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε διογκωμένα στο μέλλον.


ΤΡΙΤΗ 5.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα σήμερα. Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας


ΤΕΤΑΡΤΗ 6.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και

κρατήσετε χαμηλούς τόνους


ΠΕΜΠΤΗ 7.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι έκανε λανθασμένες εκτιμήσεις…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφήστε τις σκληρότητες και πλησιάστε τον σύντροφο σας. Άκρως συναισθηματική μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο


ΣΑΒΒΑΤΟ  9.12.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για ανασυγκρότηση φυσικών δυνάμεων και χαλάρωση. Φροντίστε τον εαυτό σας, την διατροφή σας και την ξεκούραση σας. Προσοχή μόνο στην κατανάλωση αλκοολούχων, εάν αποφασίσετε να βγείτε έξω το βράδυ.


ΚΥΡΙΑΚΗ 10.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εργασιομανία σας έχει πιάσει!!! Ακόμα και αν δεν εργάζεστε, θα πάρετε εργασία για το σπίτι. Σίγουρα είστε πολύ κουρασμένοι, αλλά η δημιουργική σας έμπνευση, δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε


ΔΕΥΤΕΡΑ 11.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις δουλειές σας και ιεραρχήστε τις προτεραιότητες σας στην επαγγελματική ή προσωπική ζωή, εάν θέλετε να έχετε κάποιο αποτέλεσμα.


ΤΡΙΤΗ 12.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για άτομα που σας επιβουλεύονται στον επαγγελματικό σας χώρο και πιθανά να σαμποτάρουν τις προσπάθειες σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φερθείτε με ρεαλισμό και αφήσετε στην άκρη τις ανώφελες απαισιοδοξίες σήμερα. Πολλά γεγονότα προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.


ΠΕΜΠΤΗ 14.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σκέφτεστε νέα οικονομικά ανοίγματα. Καλύτερα να τα κάνετε πράξη τον επόμενο μήνα όμως. Προς το βράδυ η μέρα θα γίνει αρκετά απατηλή με κίνδυνο να μαλώσετε εξαιτίας παρεξηγήσεων.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα σήμερα. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος.


ΣΑΒΒΑΤΟ 16.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.


ΚΥΡΙΑΚΗ 17.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σήμερα προμηνύουν εντάσεις και παγίδες. Μην απομακρύνεστε συναισθηματικά, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους σας αγαπούν ότι δεν τους νοιάζεστε.


ΔΕΥΤΕΡΑ 18.12.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Η μέρα χαρακτηρίζεται από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.


ΤΡΙΤΗ 19.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι διαπληκτισμοί δεν οδηγούν πουθενά.  Θέστε στόχους στα επαγγελματικά σας και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 20.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να πανηγυρίσετε με τις επιτυχίες που καταγράψατε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυτείτε! Η μέρα προσφέρεται για χαλαρές φιλικές παρέες.


ΠΕΜΠΤΗ 21.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εστιάστε στους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε αγάπη και αφοσίωση στο σύντροφο σας. Έχει την ανάγκη σας και εσείς τον παραμελείτε


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα νέο πρόσωπο θα μπει στην ζωή σας, όσοι από σας είναι αδέσμευτοι, και θα φέρει το φως στην καρδιά σας. Οι αγωνίες και οι μοναξιές θα αποτελέσουν παρελθόν για σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 23.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 3.12)

Ένας νέος χρόνος ξεκινά σε λίγο και σεις καταστρώνετε τα μελλοντικά σας σχέδια για την νέα χρονιά. Προς το παρόν όμως χαλαρώστε και απολαύστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 24.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ιδανική η μέρα να μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που αγαπάτε. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για πολλές σκέψεις και για απολογισμούς. Χαλαρώστε και απολαύστε την προοπτική ενός νέου ξεκινήματος…


ΔΕΥΤΕΡΑ 25.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ότι και αν ακούσετε. κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να μην χαλάσετε μια ήρεμη, γιορτινή ατμόσφαιρα.


ΤΡΙΤΗ 26.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την εύνοια κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 27.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απαλλαγμένοι από τις φοβίες σας μπορείτε να απολαύσετε την ζωή! Επωφεληθείτε της μέρας και περάστε όμορφα με πρόσωπα που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε.


ΠΕΜΠΤΗ 28.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε όμως και εκκρεμότητες


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Άλλωστε σήμερα πρέπει να γιορτάσετε και να χαλαρώσετε, οραματιζόμενοι μια ευτυχισμένη νέα χρονιά.


ΣΑΒΒΑΤΟ 30.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ανακουφισμένοι ετοιμάζεστε να γιορτάσετε την έλευση της νέας χρονιάς, ευελπιστώντας ότι πολλά από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε θα αποτελέσουν παρελθόν.


ΚΥΡΙΑΚΗ 31.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΟΡΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΥΡΑΝΟΥ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 3.8)

Ένας ακόμη χρόνος έφτασε αίσια στο τέλος τους, και παρ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε. Προσμένετε βάσιμα ένα ευτυχέστερο και σαφώς πιο πετυχημένο 2018!

 

Ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2018!

 

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Sagittarius
Sun in Sagittarius
21 degrees
Libra
Moon in Libra
28 degrees
Waning Crescent Moon
Waning Crescent Moon
24 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ