Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν χρειάζεται ενδεχομένως να κάνετε τόσο αιματηρές οικονομικές, ώστε να στερηθείτε τα πράγματα που αγαπάτε. Φανείτε μεν λογικοί στις δαπάνες, αλλά άλλο τόσο λογικοί και στην οικονομία.


ΤΡΙΤΗ 2.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εγκλωβίζεστε στην αυτολύπηση για την ζωή που δεν ζήσατε ή για πράγματα που δεν τολμήσατε να κάνετε στο παρελθόν. Βάλτε μια τελεία στο παρελθόν και ξεκινήστε να ζείτε!


ΤΕΤΑΡΤΗ 3.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 9/4)

Η μέρα δεν είναι άσχημη για αλλαγές στην κατοικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Προγραμματίστε τις αλλαγές και ξεκινήστε…


ΠΕΜΠΤΗ 4.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αφήνετε τον θυμό ή την δυσαρέσκεια να σας χαλάσει την μέρα. Κρατήσετε τα συναισθήματα σας για τον εαυτό σας και μην δίνετε αφορμή για σχόλια, είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σας ζωή.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στην αισθηματική σας ζωή θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα σήμερα. Αγαπάτε την καθημερινότητα σας, αγαπάτε την ρουτίνα και τις συνήθειες σας, εάν μοιράζεστε την ζωή με κάποιον άλλον όμως, θα πρέπει να ζητήσετε και την δική του άποψη.


ΣΑΒΒΑΤΟ 6.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Άλλα προγραμματίζατε για σήμερα και άλλα θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε. Προσοχή στις δαπάνες σας, γιατί έχετε ξεφύγει αρκετά.


ΚΥΡΙΑΚΗ 7.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην βλέπετε εχθρούς παντού γύρω σας. Πιστεύετε ότι συνάδελφοι σας έχουν βάλει τρικλοποδιές, η αίσθηση αυτή όμως οφείλεται περισσότερο στην φαντασία σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 8.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα προσωπικό πρόβλημα επανέρχεται στο προσκήνιο και σας αναστατώνει ή σας θλίβει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το λύσετε οριστικά για να πάψει να σας στοιχειώνει.


ΤΡΙΤΗ  9.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια μέρα που θα ευχόσασταν να παραμείνουν τα κρυφά κρυμμένα. Δεν πρόκειται όμως να συμβεί, οπότε ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις.


ΤΕΤΑΡΤΗ 10.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ζωή σας χαμογελάει σήμερα και προσφέρεται για χαλαρωτικές στιγμές με φιλικά πρόσωπα. Απολαύστε την μέρα και χαλαρώστε από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.


ΠΕΜΠΤΗ 11.5.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Θα θέλατε να σας εμπιστεύονται οι γύρω σας, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να αποβάλετε την επικριτική διάθεση που πολύ συχνά έχετε και να αποδέχεστε πιο εύκολα τις απόψεις των άλλων.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια αναποδιά στον επαγγελματικό τομέα σας αναστατώνει και θέτει σε κίνδυνο την πορεία της δουλειά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε να σώσετε ότι μπορείτε.


ΣΑΒΒΑΤΟ 13.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Συνειδητοποιήστε  τι ακριβώς θέλετε. Τα άστρα σήμερα μπορούν να  σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας. Προσοχή σε μολύνσεις!


ΚΥΡΙΑΚΗ 14.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως δημιουργική, με νέες ιδέες και με ενδιαφέρουσες επαφές με τρίτους. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Ευνοούνται τα ταξίδια.


ΔΕΥΤΕΡΑ 15.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρειάζεστε συναισθηματική ξεκούραση σήμερα. Απολαύστε την ηρεμία του σπιτιού σας και την ανάλαφρη επικοινωνία των ανθρώπων που σας αγαπούν.


ΤΡΙΤΗ 16.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Τα επαγγελματικά σας απαιτούν δράση και πολύ περισσότερη ενασχόληση από εσάς. Μην ανησυχείτε όμως, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι προς όφελος σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 17.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διάθεση σας θα είναι κάπως περίεργη σήμερα. Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν σταδιακά.


ΠΕΜΠΤΗ 18.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί άσχημο κλίμα εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα σας δεν θα κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 20.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκονται στα αισθηματικά σας. Περάσατε δια πυρός και σιδήρου για να καταφέρετε κάποια θετικά αποτελέσματα. Συζητήστε με ταίρι σας και βρείτε λύσεις.


ΚΥΡΙΑΚΗ 21.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες που θα πρέπει να υπερνικήσετε, αν και οι διαφωνίες θα γεμίσουν τη μέρα σας με εντάσεις και άγχος.


ΔΕΥΤΕΡΑ 22.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην κάνετε επιπόλαια καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα. Μελετήστε καλά τις κινήσεις σας! Στα αισθηματικά, μικροπροβλήματα θα σας φορτίσουν με ένταση και συγκρούσεις.


ΤΡΙΤΗ 23.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Το πλανητικό σύστημα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με άγχος.


ΤΕΤΑΡΤΗ 24.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.


ΠΕΜΠΤΗ 25.5.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν. Εξωτερικεύστε τα αίσθημα σας και μην παραμελείτε το σύντροφο σας λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εσωτερική ένταση σήμερα που θα σας φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στον τρόπο που εκλαμβάνετε τις θέσει και απόψεις των γύρω σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 27.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα θα σας επιφέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. 


ΚΥΡΙΑΚΗ 28.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Λάθη του παρελθόντος με αγαπημένα σας πρόσωπα ξεκαθαρίζουν άμεσα. Τα άστρα σας χαρίζουν βοήθεια και συμπαράσταση από το φιλικό περιβάλλον σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 29.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά σας.


ΤΡΙΤΗ 30.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας. Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα!


ΤΕΤΑΡΤΗ 31.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα εξαιτίας της έντασης που επικρατεί. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ