Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΠΕΜΠΤΗ 1.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ιδανική μέρα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή τον σύντροφο σας. Νιώθουν παραμελημένοι, αλλά κι εσείς στέρηση της παρουσίας τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και χαρίστε τους την αγάπη σας!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο υπέρμετρος εγωισμός σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις.


ΣΑΒΒΑΤΟ 3.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να πείσετε τον ερωτικό σας σύντροφο, ότι παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η  σχέσης σας, αξίζει να συνεχιστεί, βάζοντας γερά θεμέλια.


ΚΥΡΙΑΚΗ 4.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα, τόσο στον αισθηματικό,  όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί αλλά και διπλωμάτες.


ΔΕΥΤΕΡΑ 5.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Να είστε λίγο πιο ελαστικοί με το ταίρι σας. Για κάτι που στραβώνει φταίνε συνήθως και οι δύο… Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, για να μπορέσετε να θέσετε τα ζητήματα στην σωστή βάση.


ΤΡΙΤΗ 6.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα νιώσετε πιεσμένοι λόγω κάποιων εμποδίων ή καθυστερήσεων που παρουσιάζουν οι δουλειές σας. Κάποιοι ίσως αργήσουν να εκτιμήσουν το έργο σας. Η υπομονή πάντα αμείβεται, γι αυτό μην πιέζετε τις καταστάσεις.


ΤΕΤΑΡΤΗ 7.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μειώστε την ενεργητικότητα σας και μην κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της διάσπασης και διασποράς των δυνάμεων σας χωρίς λόγο. Φροντίστε τον εαυτό σας και ασχοληθείτε μόνο με τα επείγοντα.


ΠΕΜΠΤΗ 8.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6/2/2017)

Σήμερα ενδεχομένως να σας ταλαιπωρήσουν προβλήματα γραφειοκρατίας! Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, για να φέρετε σε πέρας το έργο σας. Προσοχή επίσης στη διατροφή σας!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.6.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Φροντίστε την διατροφή σας πριν είναι αργά… Το φυσικό και συναισθηματικό σας σώμα χρειάζονται αναζωογόνηση, για να διατηρήσετε την ζωντάνια σας…


ΣΑΒΒΑΤΟ 10.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι μπερδεμένο. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Οι ρίξεις μπορεί να είναι μεγάλες.


ΚΥΡΙΑΚΗ 11.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Επανεξετάστε θέματα εργασιακά από το παρελθόν, ώστε να τα λύσετε οριστικά!


ΔΕΥΤΕΡΑ 12.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο δεσμός σας, σας δίνει ικανοποίηση, στα επαγγελματικά σας πιάνετε τους στόχους σας με τις ικανότητες σας, τα οικονομικά σας όμως δεν βελτιώνονται. Αντιθέτως θα βρεθείτε «ακάλυπτοι» αν δημιουργείτε αλόγιστα έξοδα.


ΤΡΙΤΗ 13.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο σας. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται και αυτό σας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση.


ΤΕΤΑΡΤΗ 14.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επανεξετάστε τους στόχους σας. Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξετε ή να διαγράψετε, γιατί δεν σας εκφράζει. Η μέρα ενδείκνυται για επανεξέταση επαγγελματικών στόχων και συναισθημάτων.


ΠΕΜΠΤΗ 15.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει μια εσωτερική πάλη και θα σας κάνει πολύ απαιτητικούς και υπερβολικούς σε αυτά που ζητάτε. Φερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Συμβιβαστείτε με τις συνθήκες, γιατί θα τα χάσετε όλα!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 22/11/2017)

Δεν κερδίζονται οι αγώνες, ούτε με αναποφασιστικότητα, ούτε και με άσκοπες εκρήξεις θυμού. Δείξτε διαλλακτικότητα και εκμεταλλευτείτε τον ευμετάβλητο του χαρακτήρα σας. Η διπλωματία θα σας δώσει τη νίκη!


ΣΑΒΒΑΤΟ 17.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το ταίρι σας περνάτε αρμονικές στιγμές, στον επαγγελματικό τομέα πάνε σε γενικές γραμμές τα πράγματα καλά, αν έστρωναν και τα οικονομικά σας θα ήταν τέλεια… Που θα πάει, κάτι θα γίνει και σ’ αυτό τον τομέα…


ΚΥΡΙΑΚΗ 18.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα πάντα με μέτρο σήμερα, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σας  βάλουν σε μπελάδες. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα για να μην αποκαλυφτείτε.


ΔΕΥΤΕΡΑ 19.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Καλύτερα να αφεθείτε και να σας βγάλει η μέρα σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια.


ΤΡΙΤΗ 20.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα κουράσουν τον ψυχικό σας κόσμο οι υποχρεώσεις του σπιτιού και οι απαιτήσεις των οικείων σας. Κάντε υπομονή, διαβάστε ένα βιβλίο, αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 21.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη.


ΠΕΜΠΤΗ 22.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επαγγελματικών επαφών συνέχεια σήμερα, με θετικά για την καριέρα σας αποτελέσματα. Χαλαρώστε όμως λίγο και χαρείτε την ζωή… Μην παραμελείτε την διασκέδαση και την ξεκούραση σας!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, μην απορροφάστε από τις δουλειές σας, γιατί το ταίρι σας θα νιώσει παραμελημένο. Οι αναπόληση του παρελθόντος δεν σας οδηγεί πουθενά…


ΣΑΒΒΑΤΟ 24.6.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια ότι αγαπάτε.


ΚΥΡΙΑΚΗ 25.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στα άστρα οφείλεται η ψυχολογική πίεση που νιώθετε από τον ερωτικό σας σύντροφο ή από κάποια ανεκπλήρωτη ερωτική επιθυμία. Προσέξτε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην είστε απαισιόδοξοι. 


ΔΕΥΤΕΡΑ 26.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πνεύμα των ημερών σας κάνει να μην θέλετε να καταλάβετε και την οπτική γωνία του άλλου. Μην νιώθετε διαρκώς ότι είστε οι μόνοι αδικημένοι.


ΤΡΙΤΗ 27.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκτεθειμένοι οικονομικά  βρίσκεστε και καλά θα κάνετε να αποφύγετε επιπόλαιες ή ριψοκίνδυνες συμφωνίες, καθώς και περιττά έξοδα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 28.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εργασιομανείς είστε σήμερα! Ακόμη και αν είστε πολύ κουρασμένοι, η δημιουργική σας έμπνευση δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε.


ΠΕΜΠΤΗ 29.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός σας κατακλύζει σήμερα! Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για ένα ξεκαθαρίσματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Νιώθετε κουρασμένοι και αποκαρδιωμένοι, καθώς τα προβλήματα σας πνίγουν…


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ