Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Να είστε ο εαυτός σας. Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για ένα φλερτ στον επαγγελματικό χώρο. Φροντίστε να μην γίνετε πιεστικοί και χαλάσετε την ατμόσφαιρα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 2.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε ανάγκη από στοργή! Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα μπείτε σε πειρασμό να αξιολογήσετε τον σύντροφό σας για όσα μπορεί να σας προσφέρει. Εάν είστε μόνοι, την στοργή και αγάπη θα την βρείτε στα πρόσωπα φίλων…


ΔΕΥΤΕΡΑ 3.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εντάσεις θα φέρει η μέρα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και εσείς καλείστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Θα τα καταφέρετε να μην εκραγείτε;


ΤΡΙΤΗ 4.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις με τον σύντροφό σας! Θα πρέπει να σπάσετε όμως τα ταμπού στην σχέση σας για να μπορέσετε επιτέλους να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους.


ΤΕΤΑΡΤΗ 5.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απαλλαγείτε από ανθρώπους που σας κουράζουν ή σας μαυρίζουν την ψυχή! Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα! Κάποια μικρά προβλήματα στο σπίτι σας ταλαιπωρούν, δεν είναι όμως της έκτασης που φαντάζεστε. 


ΠΕΜΠΤΗ 6.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η οικογένεια και οι επιστήθιοι φίλοι σας θα είναι κατά την παρούσα μέρα το προστατευτικό κουκούλι σας, όπου μπορείτε να καταφύγετε και να βρείτε την ασφάλεια σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα αποφασίσετε σήμερα να παραμείνετε σε μια σχέση, φιλική, επαγγελματική ή συναισθηματική, όσο προβληματική και αν φαίνεται. Θα πρέπει όμως να επενδύσετε από καρδιάς για να την θωρακίσετε…


ΣΑΒΒΑΤΟ 8.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σχέση σας θα σας απασχολήσει σε σημαντικό βαθμό κατά την διάρκεια της μέρας. Για να γίνει βιώσιμη χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και συμβιβασμούς. Είστε έτοιμοι, ειδικά για το τελευταίο;


ΚΥΡΙΑΚΗ  9.7.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε ταυτόχρονα πολλά πράγματα στην ζωή σας, και μάλιστα χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία. Θα πρέπει να ξέρετε τι αποτέλεσμα προσδοκάτε και ποιος είναι ο βέλτιστος τρόπος να το πετύχετε.


ΔΕΥΤΕΡΑ 10.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα εκτιμηθούν από κάποια άτομα οι προσπάθειες σας στον εργασιακό χώρο και θα σας αναθέσουν καθήκοντα ανάλογα των προσόντων σας. Στηρίξτε μέλη της οικογένειας σας που σας έχουν ανάγκη.


ΤΡΙΤΗ 11.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στην δουλειά θα χρειαστεί η ευστροφία σας για να δώσετε λύσεις σε θέματα που είναι πιεστικά. Οι απογευματινές και βραδινές ώρες όμως είναι χαλαρές και γεμάτες διασκέδαση, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 12.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επικοινωνιακή η σημερινή μέρα για σας! Ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με φίλου ή συγγενείς, που λόγω έλλειψης χρόνου και πολλών υποχρεώσεων χαθήκατε τον τελευταίο καιρό. 


ΠΕΜΠΤΗ 13.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σύνθετη είναι η μέρα, με τον επαγγελματικό τομέα να χρειάζεται να δείξετε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σας, ενώ στην οικογένεια την ευαίσθητη πλευρά της προσωπικότητα σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι κοινωνικές επαφές δεν θα σας βοηθήσουν μόνο να χαλαρώσετε, αλλά και να ακούσετε απόψεις που δεν είχατε σκεφτεί, να δείτε τον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα...


ΣΑΒΒΑΤΟ 15.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ψάχνετε για ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας χώρο! Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την παρούσα κατάσταση και να σας δώσει μια νέα ώθηση.


ΚΥΡΙΑΚΗ 16.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε ειρήνη με τον εαυτό σας και κλείστε όλα τα παλιά μέτωπα με τους γύρω σας, που σας κοστίζουν σε ενέργεια. Είναι απόλυτα απαραίτητο για να μπορέσετε να κάνετε ένα νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην ζωή.


ΔΕΥΤΕΡΑ 17.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο προσωπικός σας χώρος θα σας προσφέρει το αίσθημα ασφάλειας που έχετε ανάγκη. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα, ακόμη και σε πολύ κοντινά σας άτομα, γιατί θα δυσκολευτείτε να τα πάρετε ποτέ πίσω…


ΤΡΙΤΗ 18.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρειάζεστε ηρεμία και απομόνωση για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Εάν είστε σε σχέση και αισθάνεστε μοναξιά, θα ήταν πολύ χρήσιμο αλλά και απαραίτητο να κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 19.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλές οι υποχρεώσεις που σας επιφυλάσσει η μέρα και χρειάζεται να προσέχετε την υγεία σας και την ξεκούραση. Μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι στις κοινωνικές σας συναναστροφές.


ΠΕΜΠΤΗ 20.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι προκλήσεις είναι αυτές που μας δημιουργούν την ανάγκη να εξερευνήσουμε τα όρια μας σε φυσικό, πνευματικό και γνωστικό αντικείμενο. Σήμερα είναι η μέρα των προκλήσεων για σας…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι η μέρα που θα πρέπει να αφήσετε τους δικούς σας ανθρώπους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Διασκεδάστε με φιλικές παρέες και φροντίστε να χαλαρώσετε…


ΣΑΒΒΑΤΟ 22.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο και είναι καιρός να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας και σε ότι σας χαλαρώνει ή σας κάνει να αισθάνεστε καλά.


ΚΥΡΙΑΚΗ 23.7.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Έχετε πολύ ενέργεια και δεν είστε βέβαιοι που να την διοχετεύσετε. Μήπως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι;


ΔΕΥΤΕΡΑ 24.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικεντρώστε την προσπάθεια σας κατά την διάρκεια της μέρα  στο πως θα κάνετε την σχέση ή τον γάμο σας πιο λειτουργικό, μέσα από την γεφύρωση του χάσματος με το ταίρι σας.


ΤΡΙΤΗ 25.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να δουλέψετε πιο εντατικά για να ολοκληρώσετε σύντομα την εργασία σας, είτε αυτή αφορά στον χώρο δουλειάς σας, είτε κάποια πράγματα που κάνετε στο σπίτι σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 26.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η συμπεριφορά σας έχει ανησυχήσει τους δικούς σας ανθρώπους το τελευταίο διάστημα. Καθησυχάστε τους και αφιερώστε τους χρόνο, κάτι που θα κάνει και σε σας καλό!


ΠΕΜΠΤΗ 27.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας έχουν την πιθανότητα να συναντήσουν το άλλο τους μισό! Ως προς του δεσμευμένους, φροντίσετε να δείξετε σαφή δείγματα της αγάπης και αφοσίωσης σας στο ταίρι σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να αδράξετε τις ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μιζεριάζετε. Εάν κάνετε μια προσπάθεια να βγείτε από το σπίτι, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά!


ΣΑΒΒΑΤΟ 29.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ανοίξτε την καρδιά και το πνεύμα σας στο ταίρι σας και θα δείτε ότι, ως δια μαγείας, η σχέση σας παίρνει μια πιο βαθιά διάσταση. Αφουγκραστείτε το ένστικτο σας και δεν θα χάσετε.


ΚΥΡΙΑΚΗ 30.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρόλο το βαρύ σας πρόγραμμα. Οι διατροφικές σας συνήθειες χρειάζονται προσοχή…


ΔΕΥΤΕΡΑ 31.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα νεύρα σας είναι αδύνατα και οι αγωνίες και τα άγχη σας πολλά αυτή την περίοδο. Αναζητήστε την γαλήνη μέσα σας, ανακαλύπτοντας νέα χόμπι ή καλλιεργώντας κάποια που έχετε παραμελήσει, ώστε να χαλαρώσετε.


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ