Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΡΙΤΗ 1.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα χαρακτηρίζεται από τις ευνοϊκές! Είναι δημιουργική, με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.


ΤΕΤΑΡΤΗ 2.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εντάσεις στον εργασιακό χώρο κρύβει το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Οι καταστάσεις δεν βοηθούν την έκφραση σας και δεν σας αντιπροσωπεύουν σαν άτομο.


ΠΕΜΠΤΗ 3.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.12.17)

Η σημερινή μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν βόμβα! Μέσα σας θα πνίγεστε και στους άλλους θα δείχνετε γαλήνιοι και απόλυτα νηφάλιοι… Μια διάλυση σχέσης είναι πολύ πιθανή ή μια έντονη δυσαρέσκεια για μια συνεργασία.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική δημιουργία. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο… Μετριάστε όσο μπορείτε την ορμητικότητα σας, για να υπάρχει διάρκεια σε ότι αγαπάτε…


ΣΑΒΒΑΤΟ 5.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στα άστρα οφείλεται η ψυχολογική πίεση που νιώθετε από τον ερωτικό σας σύντροφο ή από κάποια ανεκπλήρωτη ερωτική επιθυμία. Προσέξτε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην είστε απαισιόδοξοι. 


ΚΥΡΙΑΚΗ 6.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πνεύμα το ημερών σας κάνει να μην θέλετε να καταλάβετε την οπτική γωνία του άλλου. Μην νιώθετε διαρκώς ότι είστε οι μόνοι αδικημένοι.


ΔΕΥΤΕΡΑ 7.8.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 15Ο25΄ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους της οικογένειας σας ή τον σύντροφο της ψυχής σας. Νιώθουν παραμελημένοι, αλλά κι εσείς στέρηση από την απουσία τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και χαρίστε τους την αγάπη σας.


ΤΡΙΤΗ 8.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εργασιομανία και σήμερα!!! Ακόμα και αν δεν εργάζεστε, θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Είστε πολύ κουρασμένοι, αλλά η δημιουργική σας έμπνευση δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε.


ΤΕΤΑΡΤΗ  9.8.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο υπέρμετρος εγωισμός σας, σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις.


ΠΕΜΠΤΗ 10.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να πείσετε τον ερωτικό σας σύντροφο, ότι παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η  σχέσης σας, αξίζει να προσπαθήσετε, θέτοντας πιό γερά θεμέλια. Απολαύστε μια ερωτική βραδιά!!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Να είστε λίγο πιο χαλαροί και ελαστικοί με τον ερωτικό σας σύντροφ! Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Προσοχή στις μετακινήσεις σας!


ΣΑΒΒΑΤΟ 12.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα νιώσετε πιεσμένοι λόγω κάποιων εμποδίων ή καθυστερήσεων που παρουσιάζουν οι δουλειές σας. Κάποιοι ίσως αργήσουν να εκτιμήσουν το έργο σας. Η υπομονή πάντα αμείβεται, μην πιέζετε τις καταστάσεις.


ΚΥΡΙΑΚΗ 13.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 5.9)

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να έχετε σωστή και καθαρή κρίση των καταστάσεων και να είστε πιο επιφυλακτικοί αλλά και συνεργάσιμοι.


ΔΕΥΤΕΡΑ 14.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μειώστε την ενεργητικότητα σας και μην κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της λαθών και παραλήψεων. Φροντίστε τον εαυτό σας και ασχοληθείτε μόνο με τα επείγοντα.


ΤΡΙΤΗ 15.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η υιοθέτηση εγωιστικής συμπεριφοράς στην επιδίωξη των στόχων σας, θα σας φέρει σε αδιέξοδα. Μην απογοητεύεστε, γιατί ο φόβος είναι μόνο μέσα στο μυαλό σας και όχι στην πραγματικότητα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 16.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η δράση σας να έχει σοβαρότητα για να σας εκτιμήσουν ανάλογα και οι άλλοι. Δείξτε το βάθος σας και όχι το ανάλαφρο του χαρακτήρα σας.


ΠΕΜΠΤΗ 17.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μέσα στην αισιοδοξία, επικρατεί ένα κλήμα ουτοπίας που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογές ή να ποντάρετε πολλά σε μια καινούρια γνωριμία. Κρατήστε μικρό καλάθι…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο ερωτικός σας σύντροφος δεν έχει μάτια για άλλον. Εμπιστευτείτε τον και φτιάξτε μια υπέροχη ερωτική ατμόσφαιρα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 19.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο δεσμός σας, σας δίνει ικανοποίηση, στα επαγγελματικά σας πιάνετε τους στόχους σας με τις ικανότητες σας, τα οικονομικά σας όμως δεν βελτιώνονται. Αντιθέτως θα βρεθείτε «ακάλυπτοι» αν δημιουργείτε αλόγιστα έξοδα. Με λίγη υπομονή θα βελτιωθεί και αυτός ο τομέας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 20.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο σας. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται και αυτό σας δημιουργεί ικανοποίηση.


ΔΕΥΤΕΡΑ 21.8.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 28Ο52΄ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ)

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο προσκήνιο την εσωτερική σας πάλη και θα σας κάνει πολύ απαιτητικούς και υπερβολικούς σε αυτά που ζητάτε. Συμβιβαστείτε με τις συνθήκες γιατί θα τα χάσετε όλα…


ΤΡΙΤΗ 22.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν κερδίζονται οι αγώνες, ούτε με αναποφασιστικότητα, ούτε και με άσκοπες εκρήξεις θυμού. Δείξτε διαλλακτικότητα και εκμεταλλευτείτε τον ευμετάβλητο του χαρακτήρα σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 23.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΟΡΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6.4.17)

Δείξτε στον σύντροφο σας σήμερα τον καλύτερο σας εαυτό και δεν θα το μετανιώσετε. Οι καλλιτέχνες ευνοούνται και θα εκφραστούν μέσα από τις δημιουργίες τους με ένα μοναδικό τρόπο!


ΠΕΜΠΤΗ 24.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το ταίρι σας περνάτε όμορφες στιγμές, στον επαγγελματικό τομέα όλα πάνε ρολόι, το μόνο σας σαράκι είναι τα οικονομικά σας… Που θα πάει, κάτι θα γίνει και σ’ αυτό τον τομέα…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πάντα με μέτρο σήμερα, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σας  βάλουν σε μπελάδες. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα για να μην αποκαλυφτείτε.


ΣΑΒΒΑΤΟ 26.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σας πίσω. Αφεθείτε να σας οδηγήσουν οι σγκυρίες, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια.


ΚΥΡΙΑΚΗ 27.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα κουράσουν τον ψυχικό σας κόσμο οι υποχρεώσεις του σπιτιού και οι απαιτήσεις των οικείων σας. Κάντε υπομονή, διαβάστε ένα βιβλίο, καθώς  αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 28.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα προωθούν τα επαγγελματικά σας, ενώ η δημιουργικότητα σας αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσετε σιγά-σιγά να βλέπετε κέρδη.


ΤΡΙΤΗ 29.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επαγγελματικών επαφών συνέχεια σήμερα με θετικά για την καριέρα σας αποτελέσματα. Χαλαρώστε όμως και λίγο και χαρείτε την ζωή… Μην παραμελείτε την διασκέδαση και την ξεκούραση σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 30.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, καθώς το ταίρι σας θα νιώσει παραμελημένο. Οι αναπόληση του παρελθόντος δεν σας οδηγεί πουθενά…


ΠΕΜΠΤΗ 31.08.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιο άτομο από το παρελθόν επιστρέφει στην ζωή σας για να μπερδέψει τους στόχους σας. Μην βιαστείτε να κινηθείτε ή να αποφασίσετε…


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ