Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα υπάρξουν περιστασιακά εμπόδια που θα ξεπεραστούν σήμερα. Συχνά μπερδεύεστε και πράττετε το αντίθετο από ότι θα έπρεπε. Τώρα όμως είναι πραγματικά καιρός να σοβαρευτείτε!

ΠΕΜΠΤΗ 2.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε τονωμένη αυτοπεποίθηση και αυτό θα φαίνεται στην ακτινοβολία σας! Η ευγενική σας φύση και ο χαρισματικός σας χαρακτήρας θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι σας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι σημαντικό για σας. Και δεν θα αφορά κάποιο υλικό αγαθό ή χρήματα, αλλά μια συναισθηματική επαφή. Αποφύγετε τις λογομαχίες και αποδεχτείτε το αποτέλεσμα με αξιοπρέπεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.11.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Η οικογενειακή σας ζωή θα σας απασχολήσει κατά την διάρκεια της μέρας, μια και υπάρχει μια ένταση που σας αποσπά την προσοχή από την δουλειά σας. Χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή και διπλωματία για να επιλυθούν προβλήματα εν τη γενέσει τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι υποχρεώσεις σας τον τελευταίο καιρό σας απομάκρυναν από το ταίρι σας και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Επενδύστε δημιουργικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι ισορροπίες θα επανέλθουν σύντομα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε και την σκιά σας. Μην ενεργείτε αψυχολόγητα και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα…

ΤΡΙΤΗ 7.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν πρέπει να είστε βιαστικοί στις κρίσεις σας, ούτε και απόλυτοι. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δεν θα χάσετε. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως βλάψετε κάποιες σχέσεις σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες αναμνήσεις από το πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν επιστρέφουν και στοιχειώνουν την μέρα σας. Απωθήστε ότι σας προκαλεί πόνο και αγωνία για να μην αποτελέσει τροχοπέδη στην πορεία σας.

ΠΕΜΠΤΗ  9.11.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε εξαιρετικά ευαίσθητα άτομα και επηρεάζεστε σε σημαντικό βαθμό από τις ανησυχίες και τα προβλήματα των άλλων. Άλλο είναι όμως να συμπαρίστασθε σε φίλους και άλλο να οικειοποιείστε ξένα προβλήματα και να υποφέρετε…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια απρογραμμάτιστη μικρή απόδραση ίσως να προκύψει, η οποία θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας απομακρύνει από την ρουτίνα που σας έχει ρίξει ψυχολογικά τελευταία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στον συναισθηματικό τομέα η μέρα είναι εξαιρετική, μια και κυριαρχεί μια ατμόσφαιρα αρμονίας και ομοψυχίας. Καλή είναι η μέρα και για τις φιλικές σας επαφές! Επωφεληθείτε και χαλαρώστε ή διασκεδάστε με το ταίρι και τους φίλους σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην φορτώνεστε με υποχρεώσεις που και σεις γνωρίζετε ότι δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα βγάλετε πέρα. Κάντε ρεαλιστικά όνειρα για να μπορέσετε να αποκομίσετε οφέλη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ιδιαίτερα δυναμική μέρα η σημερινή για τις επαγγελματικές σας ασχολίες, που θα φέρει θετικές εξελίξεις. Έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων καθώς και την συναισθηματική ισορροπία που χρειάζεται για να πετύχετε.

ΤΡΙΤΗ 14.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες θα έχετε, που θα χαλάσουν την καλή σας διάθεση. Εμπιστευτείτε τις ανησυχίες σας σε δικούς σας ανθρώπους και θα χαλαρώσετε αισθητά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρείτε τι είναι αυτό που σας προκαλεί ανησυχία και τροφοδοτεί τις φοβίες σας και αποβάλλετε το από την ζωή σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να χαρείτε τα όσα καλά έχετε κατακτήσει και να δημιουργήσετε χώρο για τα καινούργια.

ΠΕΜΠΤΗ 16.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα, τόσο στον αισθηματικό,  όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός σας κατακλύζει σήμερα. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.11.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Σήμερα έχετε την έντονη ανάγκη να πάρετε αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Νιώθετε ψυχικά κουρασμένοι καθώς τα προβλήματα σας πνίγουν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας οδηγήσει να δείτε τα πράγματα με καχυποψία. Αποφύγετε διαμάχες και λογομαχίες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΤΡΙΤΗ 21.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό και εκνευρίζεστε με τους φίλους και συνεργάτες. Ξεσπάτε σε λάθος άτομα εξαιτίας της κούρασης και της έντασης που προκαλεί το πλανητικό σύστημα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16.6)

Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας…

ΠΕΜΠΤΗ 23.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νιώθετε να γεμίζετε με έμπνευση και είστε έτοιμοι να δράσετε. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις. Οι βιαστικές κινήσεις και τα μεγαλεπήβολα όνειρα δεν οδηγούν πουθενά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αναποφασιστικότητα σας αρχίζει να κουράζει το ταίρι σας.  Η στάση σας αυτή θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα  ευνοούν τις κοινωνικές επαφές καθώς και μικρές αποδράσεις. Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φαντασία σας κοντράρει με την λογική σήμερα.  Μην υπογράφετε  συμβόλαια και μην ξεκινάτε καινούργιες συνεργασίες, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι οι όροι είναι ευνοϊκοί για σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

ΤΡΙΤΗ 28.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιθετικότητα σας οφείλεται σε ένταση και συσσωρευμένα νεύρα.  Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας. Αποδίδετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε.

ΠΕΜΠΤΗ 30.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στις εξαπατήσεις! Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, μελετήστε σχολαστικά τα συμβόλαια ή τις συμβάσεις, πριν υπογράψετε.  Χαλαρώστε και αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

 

Αλίντα Κανάκη

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ