Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα, όσο αναφορά συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς. 


ΠΕΜΠΤΗ 2/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας σήμερα. Αν και η μέρα είναι ρομαντική, με λίγη διαίσθηση μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 4/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 15/4

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι όλα θα πάνε κατ ευχήν.


ΚΥΡΙΑΚΗ 5/3 /2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα. Αν δεν είστε σε φόρμα μη διαπραγματεύεστε, μην υπογράφετε συμβόλαια. Η διαρκής σας ταραχή και ένταση κουράζει το σύντροφο σας!


ΔΕΥΤΕΡΑ 6/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα σας φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις και αντιθέσεις σήμερα. Υπομονή μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.


ΤΡΙΤΗ 7/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.


ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί κάποιοι με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να μην δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα.


ΠΕΜΠΤΗ 9/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση, που εξάπτει τα συναισθήματα σας και επηρεάζει τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν αργότερα μοιραίες.


ΣΑΒΒΑΤΟ 11 /3/ 2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα οικονομικό  ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3/2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Η μέρα είναι καλύτερη και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.


ΔΕΥΤΕΡΑ 13/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.


ΤΡΙΤΗ 14/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι… Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις στα γεγονότα και φερθείτε με προσοχή. 


ΤΕΤΑΡΤΗ 15/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.


ΠΕΜΠΤΗ 16/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση που τελευταία έχετε παραμελήσει.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις στο περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν αργότερα σε ρήξεις. 


ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που στέκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν σήμερα. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας!


ΔΕΥΤΕΡΑ  20/3 /2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από τον περιβάλλοντα χώρο σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική.


ΤΡΙΤΗ 21/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε κατά τη διάρκεια της μέρας απόλυτη συνείδηση των πράξεων σας. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια!


ΤΕΤΑΡΤΗ  22/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις.. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει και το σύμπαν να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει.


ΠΕΜΠΤΗ 23/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…


 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 25/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ- ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και μια επισημοποίηση δεσμού, για όσους σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 26/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας!

Άνετα  θα μπορέσετε να εκφράσετε και ίσως να επιβάλετε τις από ψυχής επιθυμίες σας, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.


ΔΕΥΤΕΡΑ 27/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.


ΤΡΙΤΗ 28/3/2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας! Ωραία μέρα επίσης και νέα γνωριμία. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο.


ΤΕΤΑΡΤΗ 29/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η πίεση των προηγούμενων ημερών, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σας, που νιώθει παραμελημένος, σας δημιουργούν έντονη δυσαρέσκεια.


ΠΕΜΠΤΗ 30/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον αισθηματικό τομέα ! Το ένστικτο σας είναι αρκετά δυνατό για να βοηθήσει τις αποφάσεις που θα πάρετε αναφορικά με το ταίρι σας. 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλλιτεχνικές ανησυχίες ή δραστηριότητες και νέες γνωριμίες! Ερωτικά, κάτι νέο εμφανίζεται στο προσκήνιο. Ζήστε το, με ρεαλισμό όμως και προφυλάξεις, αν είναι απαραίτητο…


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ