Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια μικρή έκπληξη κρύβει η μέρα αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ίσως να πρόκειται για ένα ανέλπιστο μπόνους ή μια μικρή αύξηση. Από όπου και αν προέρχεται, κάντε καλή χρήση.


ΤΡΙΤΗ 2.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας ωθεί σε καταναλωτικές δαπάνες! Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας ή κάποια μικρά δωράκια θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμα. Απλά μην υπερβάλετε…


ΤΕΤΑΡΤΗ 3.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 9/4)

Ο φόβος του άγνωστου μπορεί να σας κάνει να δειλιάσετε σήμερα και να θελήσετε να μείνετε σε γνώριμα και ασφαλή νερά. Μην αφήνετε όμως τις φοβίες σας να λειτουργήσουν ανασταλτικά ως προς την εξέλιξη σας.


ΠΕΜΠΤΗ 4.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πνεύμα σας είναι σήμερα ανοιχτό στο καινούργιο και η φαντασία σας γόνιμη. Φιλοσοφικές συζητήσεις μπορούν να αποσπάσουν μεν την προσοχή σας από την καθημερινότητα, αλλά και να σας δώσουν απαντήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φαίνεται σαν να χάνετε τα στηρίγματα σας σήμερα και να βρίσκεστε ξαφνικά έωλοι. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον που χρειάζονται προσοχή, γιατί στην παρούσα φάση δεν σας ευνοούν.


ΣΑΒΒΑΤΟ 6.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα. Μήπως ετοιμάζεστε για μια από κοινού προσπάθεια ή για επαγγελματικό άνοιγμα;


ΚΥΡΙΑΚΗ 7.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η οικογένεια σας απορροφά σε πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Συνειδητοποιείτε όμως κάποια στιγμή ότι μόνο δίνετε στην οικογένεια σας και δεν παίρνετε σχεδόν τίποτε.


ΔΕΥΤΕΡΑ 8.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες ισορροπίες έχουν αλλάξει και θα πρέπει να πάρετε ξανά θέση για να μην μείνετε στο περιθώριο. Σχηματίστε τις συμμαχίες σας και καταστρώστε τα επαγγελματικά σας πλάνα εκ νέου.


ΤΡΙΤΗ  9.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σαν να μην είστε κύριος του εαυτού σας σήμερα. Κάτι περίεργο σας συμβαίνει και δοκιμάζει τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Ένα πρόσωπο σας έλκει και θα σας απωθεί συγχρόνως...


ΤΕΤΑΡΤΗ 10.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διαίσθηση σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχετε. Φροντίστε οι συνομιλίες σας να είναι ουσιαστικές.


ΠΕΜΠΤΗ 11.5.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Θα προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και με τα λεγόμενα σας θα αναλάβετε υποχρεώσεις χωρίς να το καταλάβετε, κάτι που θα επιβαρύνει το ήδη φορτωμένο πρόγραμμα σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε λίγο βαριεστημένοι και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τον χρόνο σας. Ίσως θα έπρεπε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, να κάνετε κάποια κούρα, που θα σας ανέβαζε ψυχολογικά και θα γέμιζε τον χρόνο σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 13.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην παρεκτρέπεστε όμως και κάνετε τα πράγματα χειρότερα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 14.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας. Η μέρα είναι ρομαντική, και με λίγη διαίσθηση μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 15.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι όλα θα πάνε καλά!


ΤΡΙΤΗ 16.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν σήμερα. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 17.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική.


ΠΕΜΠΤΗ 18.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας σήμερα. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει.


ΣΑΒΒΑΤΟ 20.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…


ΚΥΡΙΑΚΗ 21.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 22.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και επισημοποίηση δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


ΤΡΙΤΗ 23.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε να μεταβιβάσετε τα από ψυχής αιτήματα σας, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.


ΤΕΤΑΡΤΗ 24.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.


ΠΕΜΠΤΗ 25.5.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Τα πράγματα είναι καλύτερα, όσο αναφορά συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς. 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε συγκρατημένα. 


ΣΑΒΒΑΤΟ 27.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 28.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση που τελευταία έχετε παραμελήσει.


ΔΕΥΤΕΡΑ 29.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα. Αν δεν είστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η εσωτερική σας ταραχή κουράζει το σύντροφο σας. 


ΤΡΙΤΗ 30.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα σας φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις σήμερα. Υπομονή, μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 31.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ