Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΠΕΜΠΤΗ 1.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που σας ταλαιπωρεί. 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση, που εξάπτει τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας. Ηρεμήστε και δείτε τις καταστάσεις από απόσταση.


ΣΑΒΒΑΤΟ 3.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, ενημερωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.


ΚΥΡΙΑΚΗ 4.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σε ότι κάνετε, φροντίστε να είστε ο εαυτός σας. Αισθάνεστε πολύ απαισιόδοξοι σήμερα. Οι σχέσεις σας με το ταίρι σας ωστόσο μπερδεύονται κάπως... 


ΔΕΥΤΕΡΑ 5.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Κάντε προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις, για να μην βρεθείτε προ τετελεσμένων.


ΤΡΙΤΗ 6.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι καλή και ιδανική να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Προ το βράδυ υπάρχει μια σχετική ένταση.


ΤΕΤΑΡΤΗ 7.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε διπλωματικά. 


ΠΕΜΠΤΗ 8.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6/2/2017)

Αίσθηση υπερβολής σε δόσιμο συναισθημάτων μπορεί να προκαλέσει η σημερινή μέρα, καθώς η υπεραισιοδοξία καθοδηγείται από την ωραιοποίηση των καταστάσεων.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.6.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Μέρα θετική, διότι αντανακλάτε ερωτισμό, εκπέμπετε θετικότητα και είστε ιδιαίτερα προσιτοί προς το αντίθετο φύλλο… Θέλετε να βρείτε και να ξεδώσετε!


ΣΑΒΒΑΤΟ 10.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων.


ΚΥΡΙΑΚΗ 11.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, όπου μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα που  προέκυψε πρόσφατα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 12.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στις σχέση σας ερωτικές ή συγγενικές.


ΤΡΙΤΗ 13.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ιδιαίτερα αισθησιακή...


ΤΕΤΑΡΤΗ 14.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Την σκυτάλη των περίπλοκων συναισθημάτων των προηγούμενων ημερών, παίρνουν σήμερα η χαρά και η αισιοδοξία. Δείτε την θετική πλευρά όταν δεν μπορείτε βρείτε άμεσα διέξοδο. Ζήστε με αυτά και η πορεία θα δείξει τη λύση από μόνη της.


ΠΕΜΠΤΗ 15.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια και μην εκτίθεστε σε περιττούς κινδύνους.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 22/11/2017)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει, μην παίρνετε όμως αποφάσεις για θέματα συναισθηματικά.


ΣΑΒΒΑΤΟ 17.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 18.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και επισημοποίηση δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 19.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε να κάνετε πράξη τις επιθυμίες σας, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.


ΤΡΙΤΗ 20.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε καμίας μορφή καταπίεση από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 21.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης και νέα γνωριμία. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο. Ο Ποσειδώνας μπορεί να παίξει διάφορα παιχνίδια…


ΠΕΜΠΤΗ 22.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η πίεση της προηγούμενης μέρας, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σας, που νιώθει παραμελημένος, σας δημιουργούν έντονη πίεση.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. 


ΣΑΒΒΑΤΟ 24.6.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα επέλθει η πολυπόθητη ισορροπία. 


ΚΥΡΙΑΚΗ 25.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η εσωτερική σας ταραχή κουράζει το σύντροφο σας. 


ΔΕΥΤΕΡΑ 26.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα σας φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις σήμερα. Υπομονή, μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.


ΤΡΙΤΗ 27.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλείστε να βρείτε λύσεις για τα οικονομικά σας. Κάποιο ηλικιωμένο πρόσωπο θα βοηθήσει τα έσοδα σας. Λογομαχίες και έντονες συζητήσεις θα χαλάσουν το κέφι σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 28.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί κάποιοι με τους οποίους είχατε σε ρήξη να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να μην δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. 


ΠΕΜΠΤΗ 29.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, αποφύγετε τη γκρίνια και από το βράδυ θα νιώθετε καλύτερα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα νιώθετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Όμως θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και εντάσεις... Ιδιαίτερα προς το βράδυ θα αισθανθείτε κούραση και αρκετή πίεση…


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ