Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο μήνας ξεκινάει με εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον ή στον επαγγελματικό χώρο. Εκείνο που θα πρέπει να επιδιώξετε είναι η επίτευξη της ισορροπίας, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.


ΚΥΡΙΑΚΗ 2.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να σας επιφυλάσσει ένα αναπάντεχο ταξίδι η σημερινή μέρα. Φροντίστε να είστε καλά οργανωμένοι, για να έχετε και τα επιθυμητά αποτελέσματα…


ΔΕΥΤΕΡΑ 3.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι ή κάνετε διακοπές με την οικογένεια σας, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι λίγο δύσκολη με τα απρόοπτα που πιθανόν να συμβούν.


ΤΡΙΤΗ 4.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι ιδανική να την περάσετε κατά το δυνατόν με αγαπημένα πρόσωπα, καθ ότι η δουλειά δεν μπορεί να περιμένει. Θα σας προσφέρει αναζωογονητικές στιγμές χαλάρωσης, που έχετε απόλυτη ανάγκη.


ΤΕΤΑΡΤΗ 5.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια έκτακτα και τελείως αναπάντεχα χρήματα θα βρεθούν σήμερα στα χέρια σας! Πριν προλάβετε να τα σκορπίσετε σαν μαρούλια, κρύψτε και κάποια για περίπτωση ανάγκης… Ξέρετε εσείς…


ΠΕΜΠΤΗ 6.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αισιόδοξοι να είστε! Επικοινωνήστε με τους γύρω σας επί της ουσίας, κυρίως με συνεργάτες ή συναδέλφους. Η ανταλλαγή αυτή απόψεων και θέσεων θα σας ωφελήσει σε σημαντικό βαθμό.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέλετε να βάλετε κάτι νέο στην ζωή σας! Ίσως να σχεδιάσετε αλλαγές και αναπροσαρμογές στον εργασιακό σας τομέα, ίσως όμως να αλλάξετε κάποια  δεδομένα στην προσωπική σας ζωή.


ΣΑΒΒΑΤΟ 8.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να εξισορροπήσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή! Η δικτύωση σε νέες παρέες μπορεί να σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο στον κόσμο.


ΚΥΡΙΑΚΗ  9.7.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Ατέρμονες οι συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας, προκειμένου να καθορίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Ακούστε τις ιδέες που θα πέσουν στο τραπέζι, μη βιαστείτε όμως να ενεργήσετε.


ΔΕΥΤΕΡΑ 10.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυναμικά, αλλά και με περίσκεψη, κινηθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο! Οι ηγετικές σας ικανότητες θα φανούν και θα εκτιμηθεί η προσφορά σας από τους προϊστάμενους σας.


ΤΡΙΤΗ 11.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε να κυνηγήσετε το όνειρο σας στον τομέα της καριέρας και να σας εμπιστευθούν δουλειές που μόνο εσείς θα μπορούσατε να φέρετε σε πέρας. Αυτό θα απογειώσει την καριέρα σας. Προσοχή στην υγεία σας!


ΤΕΤΑΡΤΗ 12.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην είστε απόμακροι σήμερα. Επικοινωνήστε με τους γύρω σας και δείξτε την αγάπη και αφοσίωση σας στα πρόσωπα που αγαπάτε.


ΠΕΜΠΤΗ 13.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στην οικογένεια σας, εν ανάγκη ξεκλέβοντας χρόνο από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Δικά σας άτομα χρειάζονται την στήριξη σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ισορροπήστε μεταξύ επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Η οικογένεια και το ταίρι σας χρειάζεται την ενεργή παρουσία σας. Αιφνιδιάστε ευχάριστα τον σύντροφό σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 15.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έλεγχος είναι η λέξη-κλειδί της μέρας! Διατηρήστε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και των αντιδράσεων σας, αλλά διατηρήστε επίσης τον έλεγχο και στα οικονομικά σας. Προσοχή στα χρήματα σας και το σημείο που τα φυλάτε…


ΚΥΡΙΑΚΗ 16.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέοι φίλοι έρχονται στο προσκήνιο και εισέρχονται στην ομάδα των κοντινών και έμπιστων ανθρώπων σας. Μαζί με τα νέα πρόσωπα θα έρθουν και νέα ερεθίσματα, καθώς και η όρεξη για μάθηση.


ΔΕΥΤΕΡΑ 17.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τους φίλους και τα μάτια σας! Είναι ένα από τα πολυτιμότερα κεφάλαια στην ζωή σας. Βάλτε το «εγώ» σας σε δεύτερη μοίρα και στηρίξτε άτομα που σας χρειάζονται.


ΤΡΙΤΗ 18.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στα σχέδια σας θα σας εκνευρίσουν, κυρίως επειδή θα σας επιβληθούν και δεν θα αποτελούν επιλογή σας. Φροντίστε τουλάχιστον να μην δείξετε τα νεύρα σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 19.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ήταν πολλές οι υποχρεώσεις σας την βδομάδα που πέρασε και έντονοι οι ρυθμοί σας. Χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση. Μια βόλτα στην φύση θα σας χαρίσει την ηρεμία που έχετε ανάγκη. 


ΠΕΜΠΤΗ 20.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφήστε την κατάθλιψη στο σπίτι και ξεκινήστε με καλή ψυχολογία, μια και η μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Ίσως να χρειαστεί να δώσετε ένα χέρι βοήθειας σε συναδέλφους…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έντονα συναισθήματα θα σας φέρει η σελήνη και θα αισθανθείτε ότι είστε τυχεροί με το ταίρι που έχετε. Είναι μια μέρα που μπορείτε να εμβαθύνετε την σχέση σας…


ΣΑΒΒΑΤΟ 22.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι μεγάλο και σημαντικό ίσως σας συμβεί σήμερα! Ενδέχεται να αποφασίσετε να δεσμευτείτε με το ταίρι σας, μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, ίσως όμως και να επιστρέψει στην ζωή ένα σημαντικό φιλικό πρόσωπο από τα παλιά.


ΚΥΡΙΑΚΗ 23.7.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Το βάρος σας θα σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα σήμερα και αυτό θα έχει σαν συνέπεια να αρχίσετε να σκέφτεστε την υγιεινή διατροφή και ενδεχομένως την άσκηση. Μην μείνετε όμως στην σκέψη…


ΔΕΥΤΕΡΑ 24.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας θα κυλήσει ομαλά στον τομέα της καριέρας, θα χρειαστεί όμως περισσότερη προσπάθεια στις προσωπικές σας σχέσεις, και κυρίως στην σχέση με το ταίρι σας!


ΤΡΙΤΗ 25.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είτε είστε σε διακοπές, είτε όχι, η μέρα απαιτεί να την αφιερώσετε στην οικογένεια σας! Πάρτε αποστάσεις από την απαιτητική σας καθημερινότητα και ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 26.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Να είστε ειλικρινείς με του γύρω σας, φροντίζοντας όμως παράλληλα να κάνετε σαφή τα όρια που δεν πρέπει να υπερβούν. Μείνετε μακριά από εξαρτήσεις!


ΠΕΜΠΤΗ 27.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νέες εμπειρίες θα βρεθούν στον δρόμο σας! Ανοίξτε το μυαλό σας και φανείτε δεκτικοί στο νέο και διαφορετικό, γιατί μπορεί να βρείτε τις λύσεις που αναζητούσατε χωρίς να το καταλάβετε!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε τις αμφιβολίες και τις αμφιταλαντεύσεις στην άκρη και αδράξτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί σήμερα να ξεδιπλώσετε όλα σας τα ταλέντα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 29.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σχέση σας θα παρουσιάσει κάποια μικρά προβλήματα, αλλά με καλή διάθεση όλα μπορούν να ξεπεραστούν. Αφεθείτε στην δίψα που έχετε για περιπέτεια και θα αναζωογονηθείτε.


ΚΥΡΙΑΚΗ 30.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στην προσωπική σας ζωή αποφύγετε τις λογομαχίες και τις εντάσεις. Η ειλικρίνεια και η σοβαρότητα θα έχουν μια βαθιά και θετική επίδραση στο επίπεδο της σχέσης με το ταίρι σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 31.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε μια εσωτερική ένταση σήμερα που δεν μπορείτε να την διαχειριστείτε εύκολα. Ακούστε το σώμα σας που διαμαρτύρεται και ζητά ανάπαυλα και ηρεμία…


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Taurus
Sun in Taurus
27 degrees
Gemini
Moon in Gemini
28 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ