Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΡΙΤΗ 1.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα, όσο αναφορά συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς. 


ΤΕΤΑΡΤΗ 2.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κάντε προσεκτικές κινήσεις…


ΠΕΜΠΤΗ 3.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.12.17)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας. Αν και η μέρα είναι ρομαντική, με λίγο πρακτικό πνεύμα μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πράγματα θα πάρουν μια πιο ομαλή τροπή…. 


ΣΑΒΒΑΤΟ 5.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η ψυχική αναστάτωση σας κουράζει το σύντροφο σας. 


ΚΥΡΙΑΚΗ 6.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις και αντιθέσεις σήμερα. Υπομονή, μην απογοητεύεστε. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 7.8.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 15Ο25΄ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί. 


ΤΡΙΤΗ 8.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. 


ΤΕΤΑΡΤΗ  9.8.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση, που εξάπτει τα συναισθήματα και φορτίζει τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας. 


ΠΕΜΠΤΗ 10.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, ενημερωθείτε διεξοδικά και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 12.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι καλύτερη και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. 


ΚΥΡΙΑΚΗ 13.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 5.9)

Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα καλύτερα , ώστε να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Μην υπογράφετε συμβάσεις ή συμβόλαια αβασάνιστα, χωρίς να τα ελέγξετε διεξοδικά!


ΔΕΥΤΕΡΑ 14.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι γεμάτη εντάσεις και εσείς ευέξαπτοι... Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε ζητήματα ήσσονος σημασίας…


ΤΡΙΤΗ 15.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 16.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, που τελευταία έχετε παραμελήσει.


ΠΕΜΠΤΗ 17.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις στο περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα. 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που στέκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 19.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 20.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας, και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα!!!


ΔΕΥΤΕΡΑ 21.8.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 28Ο52΄ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε πλήρη συνείδηση των πράξεων σας σήμερα. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια, και ιδίως στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.


ΤΡΙΤΗ 22.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει.


ΤΕΤΑΡΤΗ 23.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΟΡΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6.4.17)

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…


ΠΕΜΠΤΗ 24.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και ενδεχομένως μια επισημοποίηση ενός δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 26.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τέλεια μέρα η σημερινή για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας! Να είστε ωστόσο προσεκτικοί και προσγειωμένοι, καθώς και καλά προετοιμασμένοι, καθώς τα λάθη και οι παραλήψεις δεν συγχωρούνται.


ΚΥΡΙΑΚΗ 27.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε πιέσεις και κανενός είδους περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 28.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον ταίρι σας και να περάσετε υπέροχα! Ωραία μέρα επίσης και για μια νέα γνωριμία. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο.


ΤΡΙΤΗ 29.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η πίεση της προηγούμενης περιόδου, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σας, που νιώθει παραμελημένος, σας δημιουργούν έντονη φόρτιση και δυσαρέσκεια.


ΤΕΤΑΡΤΗ 30.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων! Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις, στα λάθη και τις παραλήψεις.


ΠΕΜΠΤΗ 31.08.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας είναι σε πλήρη εξέλιξη, προσοχή όμως στο παρασκήνιο που μπορεί να προκαλέσει αιφνίδιες ανατροπές ή ματαιώσεις σχεδίων…


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
28 degrees
Leo
Moon in Leo
24 degrees
New Moon
New Moon
29 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ