Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη σήμερα, σε σημείο που να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μια νέα γνωριμία που θα προκύψει σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας αναστατώσει.


ΔΕΥΤΕΡΑ 2.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάνατε τις επιλογές σας και ως εκ τούτου πολλά πρόσωπα που δεν σας ταίριαζαν έφυγαν από κοντά σας. Μην γκρινιάζετε τώρα που μείνατε σχεδόν μόνοι. Καιρός για νέες γνωριμίες…


ΤΡΙΤΗ 3.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες αλλαγές που θα συμβούν σήμερα θα σας προβληματίσουν και θα σας αγχώσουν. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι αλλαγές μπορεί να αποβούν προς όφελος σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 4.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην παρασύρεστε σε λογομαχίες με το ταίρι σας, γιατί οι εντάσεις δεν θα σας βγάλουν πουθενά. Καλύτερα κάντε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση εφ όλης της ύλης για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.


ΠΕΜΠΤΗ 5.10.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ)

Επενδύστε μακροπρόθεσμα στην ζωή σας, στο επίπεδο της καριέρας αλλά και σε επίπεδο ανθρώπινων σχέσεων. Με αργά και καλά μελετημένα βήματα θα χαράξετε την καινούργια σας ζωή.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στις κοινωνικές ή επαγγελματικές επαφές σήμερα! Κάποια άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να σας στηρίζουν, σας δημιουργούν όμως ταυτόχρονα πολλά προβλήματα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 7.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λάμπετε και ακτινοβολείτε και θα προσελκύσετε τα βλέμματα και όχι μόνο του αντίθετου φύλου. Ένα φλερτ που μπορεί να ξεκινήσει σαν κάτι ευκαιριακό, ίσως εξελιχτεί σε μια σοβαρή ερωτική σχέση.


ΚΥΡΙΑΚΗ 8.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια μικρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε έχουν την ρίζα τους στις κακές διατροφικές σας συνήθειες. Πάρτε απόφαση ότι είναι καιρός να αφιερώσετε λίγη προσοχή και στον εαυτό σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ  9.10.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα αντιμετωπίσετε εντάσεις με τον σύντροφό σας. Φανείτε διαλλακτικοί για να μην κλιμακωθούν οι εντάσεις. Προσοχή στα παχιά λόγια!


ΤΡΙΤΗ 10.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν καταφέρεστε να πετύχετε τους στόχους σας στο οικονομικό επίπεδο και αυτό σας κάνει κάπως ανήσυχους για το μέλλον. Σκεφτείτε κάποιες αναπροσαρμογές που θα μπορούσατε να κάνετε. 


ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια μικρή κόντρα ίσως υπάρξει με τον σύντροφό σας σήμερα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την γκρίνια, γιατί θα τον εκνευρίσετε. Μπορείτε όμως να προτείνετε κάτι που θα μπορούσε να προσφέρει διεξόδους.


ΠΕΜΠΤΗ 12.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να σας φέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη! Για να συμβεί όμως αυτό δεν θα πρέπει να αποσπάται η προσοχή σας από τα μικρά και ασήμαντα που θα διαδραματίζονται γύρω σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα είστε αποδέκτες ανάμεικτων μηνυμάτων από τον σύντροφό σας σήμερα, κάτι που θα σας μπερδέψει και θα σας προβληματίσει. Κάποιο έμπιστο σας άτομο θα μπορούσε να σας συμβουλέψει.


ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την διάθεση να ξεδώσετε και να ξεχαστείτε από τα καθημερινά προβλήματα. Πάρτε έναν φίλο και βγείτε στον κόσμο, αναπνέοντας και πάλι καθαρό αέρα. Θα σας κάνει καλό!


ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε συγκρουσιακή διάθεση σήμερα, γιατί το ένστικτο σας για το σωστό και το πρέπον σας υπαγορεύει να πάρετε θέση. Με την διπλωματία όμως και τα σωστά επιχειρήματα θα καταφέρετε πολλά περισσότερα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 16.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρείτε τον τρόπο να είστε ευτυχισμένοι με την σχέση σας, ακόμη και αν δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στις επιθυμίες σας. Είναι για το συμφέρον  σας και την καλή σας ψυχική ισορροπία να μην υπάρχουν εντάσεις.


ΤΡΙΤΗ 17.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φανείτε ευέλικτοι στις προτάσεις που θα σας γίνουν σήμερα, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να μην είναι αυτό που θέλετε, θα σας οδηγήσει όμως σε ασφαλή νερά.


ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πιθανόν να διαπιστώσετε ότι ο σύντροφος σας δεν σας είναι τόσο πιστός όσο φανταζόσασταν. Οι καλοί σας φίλοι μπορούν να σας συμπαρασταθούν και να σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις.


ΠΕΜΠΤΗ 19.10.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Δώστε μια μεγάλη αγκαλιά στα πρόσωπα που αγαπάτε, γιατί έχουν ανάγκη την στοργή και την φροντίδα σας. Ίσως απογοητευτείτε από κάποιο φιλικό πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας εκμεταλλευτεί…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην δίνετε σημασία στα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν για το πρόσωπο σας ή τον σύντροφό σας. Είναι απλά κακοήθειες που θα κοπάσουν εάν δεν δώσετε συνέχεια.


ΣΑΒΒΑΤΟ 21.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα διάκειται ευνοϊκά απέναντι σας και έχετε πολύ καλές προοπτικές να πετύχετε σε αυτό που επιδιώκετε.  Βάλτε όμως στο πρόγραμμα και μια υγιεινότερη διατροφή, καθώς και άσκηση!


ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε καλές πιθανότητες να σας χαμογελάσει η τύχη κατά την διάρκεια της μέρας. Το βράδυ ετοιμάστε ένα ρομαντικό δείπνο για το ταίρι σας και απολαύστε μοναδικές και ξέγνοιαστες στιγμές.


ΔΕΥΤΕΡΑ 23.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει μια σύγχυση σήμερα στον εργασιακό χώρο και υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να μπλοκάρετε. Δεχτείτε τις συμβουλές των συναδέλφων ή συνεργατών για να βρείτε και πάλι το ρυθμό σας.


ΤΡΙΤΗ 24.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η πρόοδος στον τομέα της καριέρας σας είναι εμφανής, δεν λείπουν όμως και οι συνεργάτες ή συνάδελφοι που θα θέλανε πολύ να σας δουν να αποτυγχάνετε, και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να συμβεί…


ΤΕΤΑΡΤΗ 25.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να υπάρξει κάποια ένταση με τους γονείς σας, μια και έχουν βαρεθεί να σας ακούν να διαμαρτύρεστε χωρίς να αναλαμβάνετε δράση για να επιλύσετε τα όσα σας απασχολούν.


ΠΕΜΠΤΗ 26.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την τάση να το βάλετε στα πόδια για να ξεφύγετε από τα προβλήματα που σας πιέζουν, δεν θα καταφέρετε όμως τίποτε περισσότερο από το να τα διαιωνίζετε χωρίς λόγο. Βρείτε λύσεις και απαλλαγείτε από αυτά.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρειάζεστε καθοδήγηση και διορατικότητα, που αυτή την στιγμή δεν διαθέτετε, για να μπορέσετε να λύσετε κάποια από τα θέματα που σας απασχολούν. Ίσως να μπορούν αυτό να σας το προσφέρουν οι γονείς σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 28.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να πάρετε την φήμη και υπόληψη σας στα σοβαρά και να απομακρυνθείτε από συναναστροφές, που μόνο σας βλάπτουν.


ΚΥΡΙΑΚΗ 29.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δικτυωθείτε για να μπορέσετε να βρείτε λύση στα προβλήματα σας. Διευρύνετε τον κύκλο των επαφών σας και δώστε βάση τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν.


ΔΕΥΤΕΡΑ 30.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι προφανές το ενδιαφέρον σας για ένα άτομο και δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να το κρύψετε. Ίσως θα πρέπει να είστε ειλικρινής με τον σύντροφό σας…


ΤΡΙΤΗ 31.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ένταση είναι διάχυτη και πανταχού παρούσα σε κάθε τομέα της ζωής σας! Προσπαθήστε με ηρεμία να βρείτε λύσεις και μην αντιδράτε σπασμωδικά, γιατί θα κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν πολύ…


 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ