Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Όποιος παίζει με την φωτιά, κάποια στιγμή μπορεί να καεί! Άλλωστε αυτό το μάθημα θα έπρεπε να το είχατε μάθει ήδη. Μην κάνετε κάτι που θα απογοητεύσει ή θα πληγώσει το ταίρι σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 2.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν έχετε καταφέρει ακόμη να ολοκληρώστε αυτό που επιδιώκετε και αυτό σας κάνει δημιουργεί ένταση. Θα πρέπει να δείξετε όμως υπομονή και επιμονή στις προσπάθειες σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 3.12.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 23.12)

Είστε στον σωστό δρόμο, αλλά βρίσκεστε ακόμη στην αρχή των προσπαθειών σας. Το θετικό είναι ότι στο τέλος της διαδρομής σας περιμένει η επιτυχία.


ΔΕΥΤΕΡΑ 4.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια δουλειά ολοκληρώνεται σήμερα και πέρα από την λεκτική επιβράβευση για την ποιοτική σας δουλειά, θα έχετε και οικονομικά οφέλη. Με την υπομονή και την υπομονή όλα μπορούν να γίνουν…


ΤΡΙΤΗ 5.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ασχολία που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητα σας θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σας σήμερα. Εάν έχει σχέση με την φύση ή τα φυτά ακόμη καλύτερα…


ΤΕΤΑΡΤΗ 6.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε χαράξει την πορεία σας, κάνοντας την επιλογή που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, και σήμερα αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και απαλλαγμένοι από τις αμφιβολίες που σας βασάνιζαν.


ΠΕΜΠΤΗ 7.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πιθανότητες επιτυχίας ή αποτυχίας είναι μοιρασμένες σήμερα. Κινηθείτε έξυπνα και βάσει στρατηγικής για να μην διακινδυνεύσετε το ενδεχόμενο αποτυχίας. 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ξαφνικών παρεξηγήσεων. 


ΣΑΒΒΑΤΟ  9.12.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να καταστρώσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι αναπροσαρμογές που μπορεί να αποφασιστούν σήμερα θα ωφελήσουν σημαντικά και τα οικονομικά σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 10.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την ενέργεια που απαιτείται αλλά και την διάθεση να ριχτείτε σε μια νέα περιπέτεια! Για να εξασφαλίσετε όμως την επιτυχία θα πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι!


ΔΕΥΤΕΡΑ 11.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε λίγο απρόβλεπτοι στην συμπεριφορά σας και ευμετάβλητοι στην ψυχολογία σας. Ίσως θα χρειαστεί να καταπιεστείτε για να μην έχει αυτό αντίκτυπο στα άτομα που αγαπάτε.


ΤΡΙΤΗ 12.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε έντονα θετική ενέργεια και διάθεση για ζωή και φαίνεται να έχετε αφήσει επιτέλους πίσω σας όλες εκείνες τις δυσάρεστες σκέψεις που σας ταλαιπωρούσαν. Απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 13.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι από τις πιο θετικές μέρες σας, κυρίως επειδή δεν αισθάνεστε εσείς καλά με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας. Ισορροπήστε πρώτα εσείς για να βρουν μετά όλα τον δρόμο τους.


ΠΕΜΠΤΗ 14.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, προσωπικό ή επαγγελματικό, θα σας χαροποιήσει και θα αλλάξει τελείως την πορεία της μέρας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχοντας παραμερίσει πολλά από τα εμπόδια που έχουν βρεθεί στον δρόμο σας, έχετε καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταγράψετε επιτυχίες. Γιορτάστε τις επιτυχίες σας λοιπόν, αλλά μην επαναπαύεστε.


ΣΑΒΒΑΤΟ 16.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήνετε να σας βγάλουν από τα αρχικά σας πλάνα σήμερα. Θα είναι μια υπέροχη, ρομαντική μέρα με το ταίρι σας, που το έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό.


ΚΥΡΙΑΚΗ 17.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Η ψυχαγωγία και οι σχέσεις είναι στα φόρτε τους σήμερα. Για τους ερωτευμένους η μέρα είναι ενδιαφέρουσα για συζητήσεις. 


ΔΕΥΤΕΡΑ 18.12.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Όλο και κάποιος λόγος υπάρχει να γιορτάσετε σήμερα! Για κάποιους αιτία θα είναι μια καλή επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία, για άλλους ένας νέος έρωτας και για κάποιους μια πρόταση γάμου.


ΤΡΙΤΗ 19.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα κλιθείτε να παίξετε τον ρόλο του διαιτητή, ειδικά εάν έχετε παιδιά. Θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες, αλλά και να γαληνέψετε το ταραγμένο κλίμα που θα επικρατεί…


ΤΕΤΑΡΤΗ 20.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή σας τάξη, σήμερα θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα λειτουργούν αυτόματα και δεν θα αργήσετε να δρέψετε τις επιτυχίες των προσπαθειών σας.


ΠΕΜΠΤΗ 21.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να μην απογοητεύσετε αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορεί να χρειάζονται την στήριξη σας. Θα ήταν εξαιρετικά άδικο απέναντι τους, μια και αυτοί σας στάθηκαν στα δύσκολα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον.


ΣΑΒΒΑΤΟ 23.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 3.12)

Σήμερα όλο και κάποιο τρόπο θα βρείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια που συναντάτε στον δρόμο σας προς την επίτευξη των στόχων σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 24.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ήρεμη η μέρα σας και οι επαγγελματικές σας υποθέσεις βαίνουν καλώς. Επωφεληθείτε της νηνεμίας αυτής και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας, κάτι που θα σας ξεκουράσει και θα σας ανανεώσει.


ΔΕΥΤΕΡΑ 25.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εμπόδιο και δυσκολίες θα εμφανιστούν στον δρόμο σας και θα σας εκνευρίσουν, δεν θα πρέπει όμως να τα αγνοήσετε, γιατί θα δυσκολέψουν πολύ την εργασία σας. Αντιμετωπίστε τα κατά μέτωπο!


ΤΡΙΤΗ 26.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολλές συζητήσεις για προβλήματα οικογενειακά. Κρατήστε ήπιους τόνους και μην εκνευρίζεστε. Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή. 


ΤΕΤΑΡΤΗ 27.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα σας είναι χρήσιμη η παρουσία ενός στενού σας φιλικού προσώπου σήμερα. Είναι από εκείνες τις μέρες που η παρουσία και μόνο ενός αγαπητού μας προσώπου είναι ικανή να γαληνέψει την ψυχή μας…


ΠΕΜΠΤΗ 28.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα χρειαστείτε την υποστήριξη ή την συμπαράσταση ενός φιλικού σας προσώπου για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε αναλάβει.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια σημαντική νίκη θα καταγράψετε έναντι των αντιπάλων σας και θα αισθανθείτε μεγάλη ικανοποίηση. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα, γιατί η μάχη συνεχίζεται…


ΣΑΒΒΑΤΟ 30.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ημέρα να αναλογιστείτε προς τα πού πηγαίνετε και τι προσπαθείτε να επιτύχετε στην ζωή σας. Έχετε μήπως λοξοδρομήσει από τον δρόμο σας; Ξαναχαράξτε την πορεία σας σε ρεαλιστικότερη βάση.


ΚΥΡΙΑΚΗ 31.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΟΡΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΥΡΑΝΟΥ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 3.8)

Μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Προσοχή στις μετακινήσεις. Συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά

 

 

Ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2018!

 

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ