Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΡΙΤΗ 1.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε να λύσετε σήμερα με διπλωματικό τρόπο όποια θέματα προκύψουν. Από την άλλη, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Καλλιεργήστε τις επαφές σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επικοινωνία είναι αυτή που χαρακτηρίζει την μέρα σας. Νέα πρόσωπα μπορούν να μπουν στην ζωή σας με ευεργετικά αποτελέσματα για το μέλλον σας, αρκεί να τους το επιτρέψετε.

ΠΕΜΠΤΗ 3.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επαφές και ταξίδια βρίσκονται στο πρόγραμμα σας, ίσως με το εξωτερικό, που μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα, εάν τα έχετε προετοιμάσει καλά…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το συναίσθημα παίρνει σήμερα το πάνω χέρι. Ίσως να έχετε την τάση να αποτραβηχτείτε και να ζυγίσετε αποστασιοποιημένοι τα θέματα που σας απασχολούν. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρίσκετε καταφύγιο και κάποιες ευεργετικές στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι ή μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων σήμερα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σελήνη σας ευνοεί και σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Τα υπόλοιπα πλανητικά όμως δεν ενδείκνυνται για επαφές με πολύ κόσμο. Προτιμήστε να ξεκουραστείτε.  

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια αρκετό συναίσθημα! Προσοχή στις επαφές σας, γιατί η μέρα μπορεί να γίνει ανατρεπτική και απρόβλεπτη.

ΤΡΙΤΗ 8.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ανατροπών συνέχεια και σήμερα, με πρόσωπα από το παρελθόν να απορυθμίζουν την μέρα σας! Σκεφτείτε καλά πριν πράξετε…

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.5.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια ήρεμη μέρα! Πολλές οι εναλλαγές και πιθανές διαφωνίες έως διαπληκτισμοί με συνεργάτες ή συναδέλφους. 

ΠΕΜΠΤΗ 10.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Άτομα μεγάλης ηλικίας μπορεί να χρειαστούν την στήριξη σας σήμερα. Από την άλλη όμως, κάποια χρήματα που περιμένατε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τα εισπράξετε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έντονα ερωτική διάθεση αλλά και πολύ δράση στον εργασιακό χώρο κρύβει η σημερινή μέρα. Είστε όμως αγωνιστές και πείσμωνες και θα τα βγάλετε πέρα, παρ όλο τον εργασιακό φόρτο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην παρασύρεστε από το αίσθημα ευδαιμονίας και προκαλέσετε τριβές με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σας. Υπάρχει και πιο ήπιος τρόπος να εκφράσετε τις απόψεις και ιδέες σας.   

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια απρογραμμάτιστη μετακίνηση υπόσχεται δράση, αλλά και άνοιγμα νέων οριζόντων αναφορικά με τα ενδιαφέροντα σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια χαλαρή μέρα η σημερινή και ιδιαίτερα οι βραδινές της ώρες. Κοινωνικές επαφές, διασκέδαση και έρωτας συνθέτουν το σκηνικό που θα σας κάνει να χαλαρώσετε.

ΤΡΙΤΗ 15.5.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Οι κραιπάλες της προηγούμενης μέρας ίσως να είναι η αιτία για την ταλαιπωρημένη σας υγεία. Φροντίστε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν θα είναι όλα ρόδινα στην πορεία της σημερινής μέρας. Θα χρειαστεί να παλέψετε για τα πιστεύω σας για να κερδίσετε αυτά που αξίζετε.

ΠΕΜΠΤΗ 17.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η γοητεία σας τονώνεται, κάποιες αιφνίδιες αλλαγές όμως σκηνικού στον εργασιακό τομέα σας δημιουργούν άγχος… Μην παρασύρεστε από το άγχος και χάνετε τον έλεγχο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ότι καινούργιο βάλετε σε εφαρμογή σήμερα, έχει σημαντικές ελπίδες επιτυχίας, λόγω του ευνοϊκού πλανητικού σκηνικού της μέρας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια ρομαντική μέρα η σημερινή, και το ενδιαφέρον που θα εισπράξετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας ανεβάζει ψυχολογικά…

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα έχετε ακόμη περισσότερη ενέργεια σήμερα, κάτι που θα σας χρειαστεί, μια και θα φέρει θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και οικονομικά στο επίκεντρο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ερωτική σας σχέση σας τονώνει και πετάτε στα σύννεφα, τα επαγγελματικά σας όμως χρειάζονται προσοχή, μια και δεν θα λείψουν τα εμπόδια και τα προβλήματα με τους συνεργάτες ή συναδέλφους.

ΤΡΙΤΗ 22.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρειάζεται μεγαλύτερη επαγρύπνηση σε οικονομικά θέματα! Κατά τα άλλα, σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν και να ζητούν λύσεις. Η λογική και όχι το συναίσθημα είναι αυτή που θα σας οδηγήσεις στην σωστή κατεύθυνση.

ΠΕΜΠΤΗ 24.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα έχει πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και αρκετά τα προβλήματα, με συνέπεια κάποια στιγμή να φτάνετε στα όρια σας. Μην τα βάζετε κάτω όμως, γιατί το κάθε πρόβλημα έχει την λύση του.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παίρνετε φωτιά σήμερα και δεν αφήνετε τίποτε να πέσει κάτω. Μην αντιδράτε αψυχολόγητα, γιατί κάποιοι μπορεί να σας προκαλούν εσκεμμένα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένας κύκλος φαίνεται να ολοκληρώνετε και ένας νέος να ανοίγει. Η μέρα έχει έντονα συναισθήματα και στο προσκήνιο βρίσκεται η συναισθηματική σας σχέση…

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στην επαγγελματική σκακιέρα μπορείτε να κινηθείτε με αρκετή ασφάλεια και άνεση και να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία που θα αποδώσει σημαντικά οφέλη στο άμεσο μέλλον.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Διαπραγματευτικά και επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας! Ίσως υπάρξει ένα μικρό ταξίδι εκτός προγράμματος. Εκμεταλλευτείτε της ευκαιρίας και αποκομίστε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

ΤΡΙΤΗ 29.5.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Η μέρα θα έχει μετακινήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται δε να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα σας ταράξει λιγάκι…

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βελτιώνεται η πνευματική σας διαύγεια και είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι! Υπαρξιακά ερωτήματα εμφανίζονται και σας βασανίζουν.

ΠΕΜΠΤΗ 31.5.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη.

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ