Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο κόσμος γύρω σας θα σας φορτίσει με τα προβλήματα του. Αποβάλετε το στρες από εξωγενείς παράγοντες και προσέξτε τις κινήσεις σας σε οικονομικό επίπεδο.


ΚΥΡΙΑΚΗ 2.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας και μην ανακατεύεστε σε κουτσομπολιά που θα υπάρξουν στον χώρο εργασίας, γιατί στο τέλος θα βρείτε τον μπελά σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 3.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τον τομέα της καριέρας σας. Νέες αρμοδιότητες θα σας ανατεθούν και θα αισθανθείτε ότι επιβραβεύεται η σκληρή σας δουλειά. 


ΤΡΙΤΗ 4.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αναζητήστε την έμπνευση παντού γύρω σας! Αυτή είναι που θα σας δώσει την νέα ώθηση στην καριέρα σας, όποιο και να είναι το αντικείμενο της δουλειάς σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 5.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το χρήμα θα σας απασχολήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σχεδόν θα σας απορροφήσει τελείως! Θα εξετάσετε διεξοδικά  πιθανούς τρόπους επενδύσεων που θα σας φέρουν κάποιο εισόδημα. Προσοχή όμως!


ΠΕΜΠΤΗ 6.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην μηρυκάζετε καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει. Επικεντρωθείτε στο παρόν και σχεδιάστε το μέλλον σας. Στηρίγματα υπάρχουν πολλά στην ζωή σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια μέρα με επιτυχίες η σημερινή για σας. Την επιτυχία στο εργασιακό σας περιβάλλον διαδέχεται ένα πολύ ερωτικό απόγευμα με το ταίρι σας. Απολαύστε το!


ΣΑΒΒΑΤΟ 8.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα είστε αρκετά ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σας. Αναλογιστείτε όμως εάν στην παρούσα φάση αυτή είναι η πιο πρόσφορη τακτική …


ΚΥΡΙΑΚΗ  9.7.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Κρατήστε αποστάσεις από διαπληκτισμούς στον χώρο εργασίας και φανείτε διαλλακτικοί στις σχέσεις σας με συνεργάτες ή προϊσταμένους. Σε αντίθετη περίπτωση τα προβλήματα που θα προκύψουν θα σας ταλαιπωρήσουν μακροχρόνια.


ΔΕΥΤΕΡΑ 10.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε πάρα πολύ ενέργεια και δεν μπορείτε να την διαχειριστείτε εύκολα. Τι θα λέγατε να δοκιμάζατε ένα σπορ; Θα σας ισορροπούσε σε σημαντικό βαθμό.


ΤΡΙΤΗ 11.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δώστε περισσότερη προσοχή στις ανάγκες του κορμιού σας. Ξεκουραστείτε, αθληθείτε για να αποβάλλετε το έντονο στρες και αλλάξτε πράγματα στην εξωτερική σας εμφάνιση που μπορούν να σας ανεβάσουν ψυχολογικά.


ΤΕΤΑΡΤΗ 12.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε λίγο κακόκεφοι και βαριεστημένοι και κατά προτίμηση θα θέλατε να περάσετε την μέρα σας χαλαρά με αγαπημένα πρόσωπα, μακριά από τις υποχρεώσεις της δουλειάς.


ΠΕΜΠΤΗ 13.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι ατέλειες και τα ελαττώματα του χαρακτήρα σας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και θα σας δημιουργήσουν κάποια προβλήματα. Μήπως είναι καιρός να ασχοληθείτε μαζί τους και να τα αμβλύνετε;


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε κάποιες απροσδιόριστες ανησυχίες και γίνεστε με την πάροδο της ώρας ελαφρά επιθετικοί. Καλύτερα να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε, για να μην δημιουργήσετε εσείς τα προβλήματα που φοβόσασθε ότι θα έρθουν.


ΣΑΒΒΑΤΟ 15.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στηρίξτε φίλου ή οικογένεια εάν αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα ή δυσκολίες. Αποφύγετε όμως να δώσετε συμβουλές, εκτός και αν ζητηθεί η άποψη σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 16.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως θα χρειαστεί να κάνετε σκληρές διαπραγματεύσεις στον τομέα της καριέρας σας για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας και κατοχυρωθείτε καλύτερα μελλοντικά.


ΔΕΥΤΕΡΑ 17.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οικονομικά θέματα δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσημα! Φροντίστε να καλύψετε με κάθε δυνατό τρόπο τα οικονομικά ανοίγματα που έχετε, ακόμη και με δανικά χρήματα.


ΤΡΙΤΗ 18.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια μικρή κατάθλιψη είναι στον ορίζοντα! Μην επικεντρώνεστε στα όσα πηγαίνουν στραβά, αποβάλετε τις αγωνίες σας για το μέλλον και εστιάστε στα όσα καλά έχετε στην ζωή σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 19.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Διαισθάνεστε ότι οι υποθέσεις σας θα πάνε καλά, και έχετε δίκιο. Τα επαγγελματικά σας θα ακολουθήσουν πολύ καλή πορεία, στα προσωπικά σας όμως χρειάζεται να είστε λίγο περισσότερο προσγειωμένοι.


ΠΕΜΠΤΗ 20.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δουλέψετε σκληρά και θα απολαύσετε την αμοιβή των κόπων σας σε βάθος χρόνου. Είναι δελεαστική η τεμπελιά και οι λίγο πιο χαλαροί ρυθμοί μέσα στο καλοκαίρι, αλλά θα το μετανιώσετε…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι που θέλατε εδώ και πολύ καιρό να αποκτήσετε, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να το αγοράσετε. Κάποια έκτακτα έσοδα θα σας δώσουν την δυνατότητα αυτή.


ΣΑΒΒΑΤΟ 22.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια αλλαγή που θα κάνετε στην εξωτερική σας εμφάνιση θα αλλάξει λίγο την δυναμική απέναντι σας στο εργασιακό σας περιβάλλον. Οι συνάδελφοι ή συνεργάτες θα την επικροτήσουν.


ΚΥΡΙΑΚΗ 23.7.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Αγαπήστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους γύρω σας. Είστε αρκετά αυτοκαταστροφικό άτομο και βλάπτετε κυρίως το άτομο σας και κατά δεύτερο λόγο τα πρόσωπα που σας αγαπούν.


ΔΕΥΤΕΡΑ 24.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό τομέα προσπαθούν να σας βλάψουν, αμαυρώνοντας κυρίως την φήμη σας. Θα χρειαστεί να κινηθείτε μεθοδικά για να ξεπεράσετε τις όποιες συνέπειες.


ΤΡΙΤΗ 25.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που τρέφει έντονα συναισθήματα για σας, αλλά εσείς «καήκατε στο χυλό, φυσάτε και το γιαούρτι»… Με μικρά και προσεκτικά βήματα μπορείτε να διερευνήσετε τις προθέσεις του.


ΤΕΤΑΡΤΗ 26.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την τάση να κριτικάρετε έντονα όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν την σκέψη σας. Δείξτε ανοχή και υπομονή, καθώς και την διάθεση να μάθετε και εσείς από άτομα που έχουν μεγαλύτερη πείρα και σοφία.


ΠΕΜΠΤΗ 27.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στις δαπάνες σας, γιατί θα έχετε την τάση να ξεφύγετε σε καταναλωτικά έξοδα. Να είστε ειλικρινείς με τους γύρω σας, με ένα τρόπο όμως που δεν θα πληγώσει τα συναισθήματα τους.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ζήλια των γύρω σας θα είναι έντονη σήμερα! Μην δίνετε σημασία στις κακίες που θα φτάσουν στα αυτιά σας. Επικεντρωθείτε στο έργο σας και ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 29.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα άτομο θα σας προσεγγίσει με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, το ένστικτο σας όμως σας οδηγεί να τηρήσετε στάση αναμονής, και δικαίως. Κάντε μικρά και προσεκτικά βήματα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 30.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικοινωνιακά απαιτητική είναι η μέρα. Ρίξτε γέφυρες επικοινωνίας με άτομα στον επαγγελματικό σας χώρο, επουλώστε τις πληγές σε προσωπικές και φιλικές σχέσεις!


ΔΕΥΤΕΡΑ 31.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Διευρύνετε τους ορίζοντες σας, μέσα από δραστηριότητες καινούργιες ή ακόμη και μέσα από την καινούργια γνώση. Θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στο άμεσο μέλλον.


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ