Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΡΙΤΗ 1.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα θα σας κάνει αρκετά κοινωνικούς, παρόλο που η άσχημη διάθεση του συντρόφου σας θα σας προβληματίσει αρκετά . Μην αμφιβάλλετε για αυτόν και μην πιέζεστε από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του.


ΤΕΤΑΡΤΗ 2.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκφραστείτε ελεύθερα και επικοινωνήστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, χωρίς να νιώθετε αναστολές. Πάθος, έρωτας και δυνατή αγάπη σας περιμένουν.


ΠΕΜΠΤΗ 3.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.12.17)

Τα άστρα δεν ευνοούν την υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων. Προσοχή στην αλληλογραφία σας!!!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει πιθανότητα να νιώσετε πίεση και εσωτερική αναταραχή. Το πλανητικό σύστημα θα φέρει μικροπροβλήματα και συγκρούσεις. Το άγχος σας πιέζει υπερβολικά.


ΣΑΒΒΑΤΟ 5.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 6.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε σε επαφή με εξέχοντα πρόσωπα, που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές για σας στο άμεσο μέλλον. Χαλαρώστε και ζήστε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 7.8.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 15Ο25΄ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη και αναστάτωση. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες!


ΤΡΙΤΗ 8.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ένταση και οι διαμάχες που θα υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας αναστατώσουν και θα σας γεμίσουν με άγχος. Εάν δεν σας αφορούν τα ζητήματα άμεσα, μείνετε αμέτοχοι.


ΤΕΤΑΡΤΗ  9.8.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και η μέρα φαίνεται πως υπόσχεται  πολλά. Πολύ κινητικότητα και επαφές με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. 


ΠΕΜΠΤΗ 10.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φανείτε προνοητικοί στην δουλειά σας, να είστε προσεκτικοί στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας και αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Θα έχετε κάνει από την πλευρά σας ότι μπορείτε για να κυλίσει η μέρα σας ήρεμα…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αρκετά απαιτητικοί και ιδιόρρυθμοι γίνονται οι συνεργάτες στη δουλειά σήμερα. Κάντε υπομονή και μην οξύνετε τις καταστάσεις. Προς το βράδυ η πίεση που θα νιώσετε θα είναι αρκετά μεγάλη.


ΣΑΒΒΑΤΟ 12.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, ώστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν με το συγγενικό σας περιβάλλον, αποφεύγοντας τις φασαρίες.


ΚΥΡΙΑΚΗ 13.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 5.9)

Τα οικονομικά θα σας αποτελέσουν πηγή άγχους και πίεσης. Πρέπει να είστε εγκρατείς στην διαχείριση σας και μην παρασύρεστε σε σπατάλες!


ΔΕΥΤΕΡΑ 14.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ταλαιπωρήστε ήδη αρκετά από συμφωνίες που έγιναν στο παρελθόν. Προσοχή στις υπογραφές και τα καινούργια ξεκινήματα, ειδικά αυτή την περίοδο.


ΤΡΙΤΗ 15.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες.


ΤΕΤΑΡΤΗ 16.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι κόποι και οι μακροχρόνιες προσπάθειες σας στο χώρο των επαγγελματικών δεν θα έχουν τις αποδόσεις που ελπίζατε... Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί η ανταμοιβή θα έρθει λίγο αργότερα.


ΠΕΜΠΤΗ 17.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σας διακατέχει το συναίσθημα της δικαιοσύνης σήμερα! Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην εμπλέκεται σε ίντριγκες συνεργατών.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μαχητικότητα σας θα φέρει στο μέλλον καλά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο. Μη λειτουργείτε με επιπολαιότητα στα αισθηματικά σας. 


ΣΑΒΒΑΤΟ 19.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παρεξηγήσεις και εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Κάντε υπομονή και χαμηλώστε τους τόνους. 


ΚΥΡΙΑΚΗ 20.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σοβαρές ρήξεις και εντάσεις στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Η ψυχρότητα που εκπέμπει το ταίρι σας θα σας γεμίζει με ανασφάλειες. Τα άστρα θα φέρουν μελλοντικές εξελίξεις προς όφελος σας, και μάλιστα πολύ σύντομα. 


ΔΕΥΤΕΡΑ 21.8.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 28Ο52΄ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ)

Το πλανητικό σύστημα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις. Πάθος έρωτας και δυνατή αγάπη με το ταίρι σας θα σας διώξουν τις ανασφάλειες σας!


ΤΡΙΤΗ 22.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η κατάσταση εξακολουθεί να φαίνεται σταθερή στη σχέση σας. Όμως μια ξαφνική φασαρία θα σας χαλάσει τη διάθεση... 


ΤΕΤΑΡΤΗ 23.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΟΡΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6.4.17)

Χρειάζεστε ανανέωση και χαλάρωση! Φροντίστε τη διατροφή σας και μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας. Αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.


ΠΕΜΠΤΗ 24.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολύ κινητικότητα και τρέξιμο σήμερα στον επαγγελματικό χώρο. Η ασυνεννοησία με το ταίρι σας θα σας χαλάσει τη διάθεση… 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε όμως προσεκτικές κινήσεις…


ΣΑΒΒΑΤΟ 26.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάντε θετικές σκέψεις και μη αφήνετε την καχυποψία να σας κυριεύσει. Μη δίνετε σημασία στις υπερβολές του σύντροφο σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 27.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 28.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα θα σας κάνει αρκετά κοινωνικούς, φιλικούς και χαρούμενου, αν και η κατάσταση στην σχέση σας θα αποτελεί μια μικρή πηγή ανησυχίας.  


ΤΡΙΤΗ 29.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά.


ΤΕΤΑΡΤΗ 30.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πάρτε δραστικές αποφάσεις όσον αφορά  τα οικονομικά σας. Φανείτε περισσότερο ειλικρινείς και υπεύθυνοι, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα με σοβαρότητα. 


ΠΕΜΠΤΗ 31.08.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με υπεύθυνο χειρισμό των οικονομικών σας και προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, θα ξεπεράσετε και αυτόν τον σκόπελο… Τα καλύτερα δεν θα αργήσουν να έρθουν!


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ