Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΡΙΤΗ 1.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικονομικές ανησυχίες σας ταλαιπωρούν… Εξωτερικεύστε τα αίσθημα σας και μην παραμελείτε το σύντροφο σας λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.


ΤΕΤΑΡΤΗ 2.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα, αν δεν θέλετε να έρθετε σε συναισθηματική ρήξη και αναστάτωση. Προσοχή στις καινούργιες συνεργασίες.


ΠΕΜΠΤΗ 3.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.12.17)

Οι πλανήτες θα σας φέρουν μικροπροβλήματα και συγκρούσεις. Το άγχος θα σας πιέσει υπερβολικά. Δεν ευνοούνται μυστικές συνεργασίες στον επαγγελματικό σας χώρο.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα! Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 5.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 6.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας. Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις…


ΔΕΥΤΕΡΑ 7.8.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 15Ο25΄ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, εξαιτίας της έντασης που επικρατεί. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας.


ΤΡΙΤΗ 8.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε θετικές σκέψεις και μη αντιμετωπίζετε τους γύρω σας με καχυποψία. Με κατάλληλους χειρισμούς ο σύντροφος σας θα υποχωρήσει και θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα μαζί σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ  9.8.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει! Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και όλα θα έρθουν όπως τα θέλετε.


ΠΕΜΠΤΗ 10.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπόγειες διεργασίες  στο φιλικό περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα όταν πέσουν στην αντίληψη σας. Δεν πρόκειται όμως για κάτι καινούργιο, οπότε κάντε τις κινήσεις που πρέπει, ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από τέτοια φαινόμενα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα είναι πιθανόν να σας φέρει ένταση και έντονο αίσθημα  ζήλιας, αναφορικά με το ταίρι σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά!


ΣΑΒΒΑΤΟ 12.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θετικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις μπορεί να κάνουν το ταίρι σας να σας μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και καιρό. Αποφύγετε ωστόσο εντάσεις και λογομαχίες.


ΚΥΡΙΑΚΗ 13.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 5.9)

Έχετε τη διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες  οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τις κινήσεις στη δουλειά σας. Θα βρεθούν καλύτερες λύσεις τις επόμενες μέρες. 


ΔΕΥΤΕΡΑ 14.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην απογοητεύεστε! Γίνετε πιο επικοινωνιακοί, διορθώστε τα λάθη σας και μην ξεσπάτε σε αγαπημένα πρόσωπα.


ΤΡΙΤΗ 15.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Δώστε βάρος στη σωματική και στην ψυχική σας υγεία. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά!


ΤΕΤΑΡΤΗ 16.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα. Μην επηρεάζεστε από τρίτους αρνητικά και μη γίνεστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης.


ΠΕΜΠΤΗ 17.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η προώθηση των στόχων θα σας αποδώσει άμεσα. Κρατήστε όμως τα σχέδια σας μυστικά. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα υπονόμευσης.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Συνεπείς στα ραντεβού και στις συζητήσεις σας θα πρέπει να είστε σήμερα! Το πλανητικό σύστημα σας γεμίζει με ανασφάλειες. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση.


ΣΑΒΒΑΤΟ 19.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε περιττά έξοδα. Τα επαγγελματικά σας απαιτούν πολύ περισσότερη δέσμευση από εσάς. Μην ανησυχείτε όμως, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι προς όφελος σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 20.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διάθεση σας θα είναι κάπως περίεργη. Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν θετική πορεία.


ΔΕΥΤΕΡΑ 21.8.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 28Ο52΄ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ)

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.


ΤΡΙΤΗ 22.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα σας δεν κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 23.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΟΡΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6.4.17)

Κλίμα έντασης και εκνευρισμού θα σας χαλάσει τη διάθεση. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκονται στα αισθηματικά σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας.


ΠΕΜΠΤΗ 24.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα και οι πλανήτες θα προκαλέσουν δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και οι διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με άγχος.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην κάνετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα! Στα αισθηματικά, μικροπροβλήματα θα σας φορτίσουν και θα φέρουν συγκρούσεις.


ΣΑΒΒΑΤΟ 26.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση... Το πλανητικό σύστημα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα φέρει ανασφάλειες…


ΚΥΡΙΑΚΗ 27.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 28.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χαλαρώστε και μη δημιουργείτε εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση σας. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί. Χαμηλώστε τους τόνους!!!


ΤΡΙΤΗ 29.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 30.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Νέες γνωριμίες από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανόν να εξελιχθούν σε καινούργια σχέση.


ΠΕΜΠΤΗ 31.08.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νέες γνωριμίες, πολλές κοινωνικές επαφές και μεταξύ διασκέδασης και δουλειάς εξυφαίνεται και χαράσσεται, χωρίς να το πολυκαταλαβαίνετε, το άμεσο μέλλον σας, τόσο εργασιακά, όσο και συναισθηματικά…


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
28 degrees
Leo
Moon in Leo
24 degrees
New Moon
New Moon
29 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ