Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα. Η νευρικότητα σας είναι μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάτε.


ΣΑΒΒΑΤΟ 2.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια θετική μέρα για εσάς, με πάρα πολύ ενέργεια και μια γενικότερη διάθεση να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση, εντάσσοντας λίγη άσκηση στο πρόγραμμα σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 3.12.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 23.12)

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας σήμερα. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση.


ΔΕΥΤΕΡΑ 4.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι μπερδεμένο. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας.


ΤΡΙΤΗ 5.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επιρροή σας στον επαγγελματικό σας περίγυρο είναι έντονη. Οι απόψεις σας θα εκτιμηθούν και θα εισακουστούν και εσείς θα τονωθείτε σημαντικά. Φανείτε όμως ρεαλιστές στους στόχους που θέτετε.


ΤΕΤΑΡΤΗ 6.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε, θα επανέλθει σύντομα…


ΠΕΜΠΤΗ 7.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι, και μια τάση να προσφέρετε. Αφοσιωθείτε στην εργασία σας και μην ξοδεύετε χρήματα άσκοπα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Ταχτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνήσετε με πρόσωπα εξουσίας, καθώς θα είναι εις βάρος σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ  9.12.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Σύντομα θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 10.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια χαρακτηρίζουν την μέρα σας, που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ευλογίες που έχετε. Μην ξεχνάτε όμως να παρέχετε την βοήθεια σας στους λιγότερο τυχερούς…


ΔΕΥΤΕΡΑ 11.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέξτε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι, προσπαθήστε να δείξετε στον προϊστάμενο σας ότι ξέρετε να εργάζεστε σωστά όταν χρειάζεται.


ΤΡΙΤΗ 12.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως υπάρξουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο


ΤΕΤΑΡΤΗ 13.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καθαρά ερωτική μέρα η σημερινή! Το πλανητικό σκηνικό συμβάλει στην σταθεροποίηση των δεσμών και στην εξέλιξη των νέων γνωριμιών. Επαγγελματικά προβλέπονται παρεξηγήσεις από τις αντιδράσεις των άλλων.


ΠΕΜΠΤΗ 14.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τις υποθέσεις σας θέλετε να τις τελειώνετε στην στιγμή, τώρα όμως που κάτι νέο ξεκινάει, θα πρέπει να κινηθείτε με προσοχή για να μην κάνετε λάθη που θα τα βρείτε μπροστά σας


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα προμηνύουν συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στην οδήγηση! Αποφύγετε εκρήξεις θυμού. Η σημερινή μέρα ωστόσο σας βοηθά να πλησιάσετε το σύντροφό σας…


ΣΑΒΒΑΤΟ 16.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας γνωριμίες. Η μέρα είναι ιδανική να προωθήσετε τα σχέδια σας!


ΚΥΡΙΑΚΗ 17.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κατάλληλη μέρα για αλλαγές, για να περάσετε τις ιδέες σας και να υιοθετήσουν τις απόψεις σας. Απομακρυνθείτε και σκεφτείτε ξεκάθαρα και στην συνέχεια επιβληθείτε με τρόπο απόλυτο, εμπνέοντες σιγουριά.


ΔΕΥΤΕΡΑ 18.12.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά.


ΤΡΙΤΗ 19.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.


ΤΕΤΑΡΤΗ 20.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η κατάσταση εξακολουθεί να φαίνεται σταθερή στη σχέση σας. Όμως μια ξαφνική φασαρία θα σας χαλάσει τη διάθεση.


ΠΕΜΠΤΗ 21.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα κυριαρχεί η ίδια ατμόσφαιρα με τη χθεσινή. Η ένταση τον αισθηματικών σας δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά.


ΣΑΒΒΑΤΟ 23.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 3.12)

Αισθάνεστε πληγωμένοι από τον ερωτικό σας σύντροφο και υψώνετε τείχη γύρω σας για να προστατευτείτε. Αυτό όμως δεν θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Επενδύστε σε μια ειλικρινή συζήτηση…


ΚΥΡΙΑΚΗ 24.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα το πλανητικό σκηνικό είναι η αιτία για παρασκηνιακές καταστάσεις και συκοφαντίες, σχόλια και ίντριγκες... Απομονωθείτε και κρατήσετε μυστικά για τον εαυτό σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 25.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε έναν δυναμισμό και μια δημιουργικότητα, αλλά θα υπάρχει και συναισθηματική φόρτιση. Ωφεληθείτε από την ημέρα για περισυλλογή. Ερωτικά προσέξτε μην οδηγηθείτε σε μπλεξίματα…


ΤΡΙΤΗ 26.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συναρπαστικές περιπέτειες έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται οι υψηλότεροι στόχοι σας. Με ρεαλισμό και αισιοδοξία, οργανώστε το πρόγραμμα σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 27.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το σημερινό πλανητικό σύστημα, μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Προσοχή στις μετακινήσεις! Συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά.


ΠΕΜΠΤΗ 28.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μείνετε για λίγο παρατηρητής και μην υπογράφετε συμβόλαια σήμερα, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει. Τα άστρα ευνοούν τα επαγγελματικά σας


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η καριέρα σας θα ανακάμψει σύντομα και θα δεχθείτε αρκετές προτάσεις από ανθρώπους του εξωτερικού, που θα ωθήσουν στο να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και να σημειώσετε επιτυχίες.


ΣΑΒΒΑΤΟ 30.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα! Η γιορτινή ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεάζει θετικά το γενικότερο κλίμα της σχέσης και να περάσετε μια ιδανική μέρα!


ΚΥΡΙΑΚΗ 31.12.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΟΡΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΥΡΑΝΟΥ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 3.8)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία επανέρχεται στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της μέρας και χαρείτε τις ευλογίες σας!

 

Ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2018!

 

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Sagittarius
Sun in Sagittarius
21 degrees
Libra
Moon in Libra
28 degrees
Waning Crescent Moon
Waning Crescent Moon
24 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ