Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΠΕΜΠΤΗ 1.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, εξαιτίας της έντασης που επικρατεί. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Διώξτε την πλάνη που σας βασανίζει! Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στους γύρω σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 3.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες συγκρούσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Πάρτε τις καταστάσεις όπως έρχονται, γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε.


ΚΥΡΙΑΚΗ 4.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης.


ΔΕΥΤΕΡΑ 5.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα είναι πιθανόν φέρει ένταση και μια περίεργη ζηλοτυπία για το ταίρι σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά!


ΤΡΙΤΗ 6.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις μπορεί να κάνουν το τάιρι σας να σας μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τον/την απασχολεί εδώ και καιρό. Αποφύγετε περιττές εντάσεις και λογομαχίες.


ΤΕΤΑΡΤΗ 7.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην απογοητεύεστε! Γίνετε πιο επικοινωνιακοί, διορθώστε τα λάθη σας και μην ξεσπάτε σε αγαπημένα πρόσωπα, επειδή είναι οι εύκολοι στόχοι.


ΠΕΜΠΤΗ 8.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6/2/2017)

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε εξίσου καλά όσα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.6.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Προσοχή σε κάποιον έρωτα από το παρελθόν που θα σας χτυπήσει την πόρτα αυτές τις ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει και εξέλιξη η κατάσταση. Τα παλιά προβλήματα θα εμφανιστούν και πάλι.


ΣΑΒΒΑΤΟ 10.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι δημιουργικότητα, κάποια νέα ιδέα ή μια σχέση.  Θα υπάρξουν δυσκολίες και το ξέρετε! Οργανωθείτε για την επιτυχία, γιατί μόνον έτσι θα την αγγίξετε.


ΚΥΡΙΑΚΗ 11.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ισορροπήστε τις σκέψεις σας! Μην σας πιάνει απογοήτευση στο παραμικρό εμπόδιο. Άλλωστε, κάνατε τις επιλογές σας και με βάση αυτές θα πρέπει να κινηθείτε.


ΔΕΥΤΕΡΑ 12.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε περιττά έξοδα! Τα επαγγελματικά σας απαιτούν αφοσίωση και πολύ περισσότερη εργασία από εσάς. Μην ανησυχείτε όμως, θα τα καταφέρετε και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά!


ΤΡΙΤΗ 13.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν σταδιακά.


ΤΕΤΑΡΤΗ 14.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αίσθηση ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, αυτόν που αποζητάει το “είναι” σας, σας κάνει να νιώθετε αγαλλίαση και να δημιουργείτε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας!


ΠΕΜΠΤΗ 15.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Μια κακή ψυχολογία μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες που θα αποβούν εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 22/11/2017)

Η εσωστρέφεια σας θα φέρει διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα δεν θα κάνει καθόλου καλό στη σχέση σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 17.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα προκαλέσουν κάποιες μικρότερες ή μεγαλύτερες δυσκολίες στην επικοινωνία και οι διαφωνίες θα σας χαλάσουν κάπως τη μέρα…


ΚΥΡΙΑΚΗ 18.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην κάνετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, που δεν έχετε επεξεργαστεί πολύ καλά! Στα αισθηματικά, μικροπροβλήματα θα σας φορτίσουν κάπως.


ΔΕΥΤΕΡΑ 19.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε συσσωρεύσει αρκετή κούραση και το πλανητικό σκηνικό της μέρας  είναι αρκετά πιεστικό. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να αποβάλετε τη ρουτίνα και τα άγχη.


ΤΡΙΤΗ 20.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος! Είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 21.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χαλαρώστε και μη δημιουργείτε εκρήξεις στη σχέση σας. Κάντε υποχωρήσεις, διότι το ταίρι σας έχει κουραστεί. Ρίξτε τους τόνους!!!


ΠΕΜΠΤΗ 22.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και ευκαιρίες, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέες γνωριμίες από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανόν να εξελιχθούν σε σχέση. Χαράς ευαγγέλια για τους αδέσμευτους, αλλά οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να προσέξουν ιδιαίτερα!!!


ΣΑΒΒΑΤΟ 24.6.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Τα άστρα επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα! Σύντομα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και προοπτικές προαγωγής στην εργασία σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 25.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα έρθετε σε επαφή σήμερα με σημαντικά πρόσωπα, που μπορούν να βοηθήσουν καταλυτικά στην εκπλήρωση των επαγγελτικών σας σχεδίων.  


ΔΕΥΤΕΡΑ 26.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας. Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα!


ΤΡΙΤΗ 27.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η άκαμπτη στάση σας σε σοβαρά ζητήματα μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Προσοχή λοιπόν, εάν δεν θέλετε να χτυπάτε αργότερα το κεφάλι σας…


ΤΕΤΑΡΤΗ 28.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η καχυποψία είναι πολλές φορές δικαιολογημένη, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνά κάποια κοινώς αποδεκτά όρια. Και εσείς αυτή τη περίοδο μάλλον το έχετε παρακάνει…


ΠΕΜΠΤΗ 29.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Με τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και πολύ δουλειά, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε πολλά περισσότερα από ότι φανταζόσαστε.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιθετικότητα σας οφείλεται σε κούραση και συσσωρευμένα νεύρα.  Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας! Μην καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε.


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
5 degrees
Virgo
Moon in Virgo
6 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ