Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΠΕΜΠΤΗ 1.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξεκινήστε τη μέρα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις. Χρειάζεστε καλύτερη φυσική κατάσταση.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα δράσης αλλά και δυσκολιών η σημερινή, καθώς θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 3.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εσωτερική ένταση θα σας φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει σε παρεξηγήσεις ως προς τρόπο που προσλαμβάνετε πληροφορίες από τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και την αισιοδοξία σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 4.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλό είναι να έρθετε σήμερα σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό ζήτημα που εκκρεμεί.


ΔΕΥΤΕΡΑ 5.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές! Από πλευράς υγείας και εργασίας, θα σημειωθεί βελτίωση, και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή.


ΤΡΙΤΗ 6.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.


ΤΕΤΑΡΤΗ 7.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία προς την κατεύθυνση που σας συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή κινήσεις στρατηγικής!


ΠΕΜΠΤΗ 8.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6/2/2017)

Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.6.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Οικονομικά είστε εκτεθειμένοι και καλά θα κάνετε να αποφύγετε υπερβολές στις δαπάνες σας! Μια καλή διαχείριση των οικονομικών σας θα σας βγάλει από πολλές σκοτούρες.


ΣΑΒΒΑΤΟ 10.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη δίνετε αφορμή για σχόλια... Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί.


ΚΥΡΙΑΚΗ 11.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απρόσμενες  προτάσεις θα βρεθούν στο δρόμο σας σήμερα και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες!


ΔΕΥΤΕΡΑ 12.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας! Υπόσχονται ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί. Συνεχίστε με υπομονή, επιμονή και προσήλωση στο έργο!


ΤΡΙΤΗ 13.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέες γνωριμίες ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 14.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι ανάγκη να τα κάνετε όλα μαζί. Βάλτε προτεραιότητες και αρχίστε από τα σημαντικότερα, αρκεί η ματιά σας να είναι σοβαρή και  κριτική.


ΠΕΜΠΤΗ 15.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις στα αισθηματικά και θα υπάρχει η τάση για ξεκαθαρίσματα. Η λογική θα πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 22/11/2017)

Κάποιο άτομο μπαίνει στην ζωή σας και θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητας σας… Να κάνετε αργά βήματα και προσεκτικά βήματα, αποφεύγοντας τις παρορμητικές ενέργειες.


ΣΑΒΒΑΤΟ 17.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως δημιουργική, με νέες σκέψεις και με ενδιαφέρουσες επαφές με τρίτους. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι επικοινωνίες.


ΚΥΡΙΑΚΗ 18.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιο άτομο της οικογενείας έχει ανάγκη από την προσοχή σας, παρόλο που εσείς έχετε άλλα σχέδια για την σημερινή ημέρα. Μην δυσανασχετείτε…


ΔΕΥΤΕΡΑ 19.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι συνθήκες στον γάμο σας ή στη σχέση σας, σας φέρνουν μελαγχολία. Τα θέματα είναι γνωστά, αλλά χρειάζεται ψυχική δύναμη για να τα αντιμετωπίσετε. Πρέπει να βρείτε τα αναγκαία αποθέματα…


ΤΡΙΤΗ 20.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι απόψεις σας είναι απόλυτες σήμερα! Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Προσοχή όμως στις αντιδράσεις σας. Λίγη διπλωματία δεν θα έβλαπτε…


ΤΕΤΑΡΤΗ 21.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε για να απαλλαγείτε από το άγχος. Χαρίσετε στο σύντροφό σας  ρομαντικές στιγμές αγάπης και τρυφερότητας.


ΠΕΜΠΤΗ 22.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να παραμείνετε προσγειωμένοι.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξαφνικές και αναπάντεχες γνωριμίες σας ωθούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσης… Νέες ερωτικές γνωριμίες θα φέρει η σημερινή μέρα για τους άντρες και  επαγγελματικές γνωριμίες για τις γυναίκες.


ΣΑΒΒΑΤΟ 24.6.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Ξεκόψτε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 25.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.


ΔΕΥΤΕΡΑ 26.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι  σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες!!!


ΤΡΙΤΗ 27.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον. Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά. Να λέτε λίγα και να ακούτε πολλά…


ΤΕΤΑΡΤΗ 28.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευχάριστα γεγονότα αναφορικά με την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και μια ατμόσφαιρα ευχάριστης αναμονής για θετικές εξελίξεις.


ΠΕΜΠΤΗ 29.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.6.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με την συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων.


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
5 degrees
Virgo
Moon in Virgo
6 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ