Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πράγματα είναι καλύτερα, όσο αναφορά συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς. 

ΠΕΜΠΤΗ 2/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά του σήμερα. Αν και η μέρα είναι ρομαντική, με λίγη διαίσθηση μπορείτε να ταχτοποιήσετε τα πράγματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πράγματα θα πάνε πάλι καλύτερα. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2 /2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η εσωτερική σας ταραχή κουράζει το σύντροφο σας. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 8/6

Τα άστρα θα σας φέρουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις, αντιδράσεις και αντιθέσεις σήμερα. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

ΤΡΙΤΗ 7/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΚΡΙΝΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Να μην δεχτείτε, μόνο αν είστε σίγουροι ότι δεν θα βλάψετε τα συμφέροντα σας αργότερα. 

ΠΕΜΠΤΗ  9/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση που εξάπτει τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 /2/ 2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 22Ο 28’ 17’’ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι ιδανική να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή! Μπορείτε να κλείσετε πληγές του παρελθόντος με φιλικά πρόσωπα και να ανοίξετε ένα καινούργιο κεφάλαιο σε φιλικές και κοινωνικές σχέσεις.

ΤΡΙΤΗ 14/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε συντηρητικά. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

ΠΕΜΠΤΗ 16/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση που τελευταία έχετε παραμελήσει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που στέκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/2 /2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από τον περιβάλλοντα χώρο σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική.
ΤΡΙΤΗ 21/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΛΕΡΩ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε πλήρη συνείδηση των πράξεων σας! Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια…
ΤΕΤΑΡΤΗ 22/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις.. Αφήστε την ροή της ημέρας να σας παρασύρει.

ΠΕΜΠΤΗ 23/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν γιατί σας πάει πίσω…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και επισημοποίηση δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2/2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ)

ΔΑΚΤΥΛΙΟΕΙΔΗΣ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 8Ο 12’ 07’’ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ

Δεν είναι κατάλληλη μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας! Δύσκολα  θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε τα από ψυχής αιτήματα σας, στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανεχτείτε καμία πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΤΡΙΤΗ 28/22017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης και νέα γνωριμία. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ