Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΕΤΑΡΤΗ  1/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να μείνεις μακριά από ένα άτομο που δεν σας έχει φερθεί και πολύ καλά κατά το παρελθόν… Στο σήμερα είναι τα σπουδαία! Κλείστε οριστικά τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν!


ΠΕΜΤΗ 2/3/2017(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αφήσετε την άσχημη διάθεσή σας να σας απομακρύνει από σημαντικούς ανθρώπους. Προσοχή θα χρειαστεί η κυκλοθυμία σας στην δουλειά…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απολαύστε ένα ξεκίνημα Σαββατοκύριακου, όπου τα σχέδιά σας προχωρούν όπως τα υπολογίζατε και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.


ΣΑΒΒΑΤΟ 4/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΕ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ –ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 15/4

Αν είστε μόνοι, φτιάξτε τις συνθήκες που σας κάνουν να περνάτε καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είστε καλά με τον εαυτό σας!


ΚΥΡΙΑΚΗ 5/3 /2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στη σχέση σας επικρατεί ηρεμία, αλλά κι αυτό ακόμα καλό είναι. Χρειάζεστε χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 6/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πιθανότατα να έχετε μια  μικρή αύξηση στο εισόδημά σας! Μην σκορπάτε όμως τα χρήματά σας πριν καν τα βάλετε στην τσέπη σας.


ΤΡΙΤΗ 7/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ετοιμαστείτε να δεχτείτε επισκέψεις που δεν περιμένετε από φίλους σας. Θα υπάρξουν ανταλλαγές ιδεών και απόψεων, με αποτέλεσμα να νιώσετε ικανοποίηση στο τέλος της ημέρας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετική επιρροή από τα άστρα έχετε σήμερα, μπαίνοντας σ ένα νέο περιβάλλον ή προβάλλοντας κάποιες νέες ιδέες που μπορεί να αποφέρουν κέρδη και ανάπτυξη.


ΠΕΜΠΤΗ 9/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ- ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέρα ευνοϊκή για στόχους, αλλά με υπομονή και υπομονή. Ξεκινήστε από την οργάνωση και δώστε χρόνο μέχρι να φτάσετε στην πράξη.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας ωθεί να βλέπετε τα πράγματα λίγο ουτοπικά… Τηλεφωνήστε φίλους, χαρείτε και διασκεδάσετε μέχρι πρωίας. Αποφύγετε ωστόσο σοβαρές αποφάσεις.


ΣΑΒΒΑΤΟ  11/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρειάζεται να αποκτήσετε μια πιο θετική αίσθηση των πραγμάτων και ότι ο χρόνος είναι απαραίτητος  για μια αρμονική και διαρκή ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 12/3/2017(ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σας και βάλτε ένα πρόγραμμα για να τελειώνετε με όσα περισσότερα μπορείτε.


ΔΕΥΤΕΡΑ 13/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέξτε  την απώλεια χρημάτων ή τις εξαπατήσεις. Μην δανείσετε, όσο και αν είναι άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης σας, γιατί μάλλον δεν θα ξαναδείτε τα χρήματά σας λόγω συνθηκών.


ΤΡΙΤΗ 14/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάντε οικονομίες, γιατί κάποιες απολαβές, πάνω στις οποίες είχατε ποντάρει, θα καθυστερήσουν λίγο ακόμη. Η στενότητα των οικονομικών περιθωρίων  ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδο σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 15/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δοκιμασίες στην οικογενειακή ζωή για τους δεσμευμένους.. Δείξτε σθένος! Οι ελεύθεροι διακατέχεστε από απαισιόδοξες σκέψεις. Κάντε υπομονή, να περάσουν τα δύσκολα πλανητικά…


ΠΕΜΠΤΗ  16/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια κρίση ζηλοτυπίας αλλά και η αλόγιστη σπατάλη σας θα σας οδηγήσει σε ρήξη με τον σύντροφο σας. Μήπως είστε λίγο πιεστικοί απέναντι του;


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φερθείτε με διπλωματία και δώστε προσοχή στη διατροφή σας. Οικονομικά σκαμπανεβάσματα και συναισθηματικά μπερδέματα εν όψει.


ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει η τάση για μια ενθουσιώδη γνωριμία χωρίς όμως βάθος. Κάνετε εξαιρετικά εμφανείς και ως εκ τούτου με πιεστικό τρόπο τις συναισθηματικές σας ανάγκες στους άλλους, με αποτέλεσμα να το βάζουν στα πόδια.


ΚΥΡΙΑΚΗ 19/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ένταση είναι αυτή που κυριαρχεί στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά και οι κανόνες που ισχύουν, μπορούν εντελώς ξαφνικά να αλλάξουν. Επέλεξε αν θα τους ακολουθήσετε ή αν θα αποχωρήσετε από τη σχέση αυτή.


ΔΕΥΤΕΡΑ  20/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην εμπιστεύεστε τρίτους, γιατί τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.


ΤΡΙΤΗ  21/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα. Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 22/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ωραίες ευκαιρίες παρουσιάζονται σε επαγγελματικά ζητήματα που υπόσχονται ανάπτυξη, αργή μεν αλλά σταθερή.


ΠΕΜΠΤΗ 23/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ) 

Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  24/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε πολύ καλοί στην ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί, αν αντί για μυϊκή δύναμη χρησιμοποιείτε την φαιά σας ουσία. Όσο φιλοσοφείτε τις καταστάσεις, τόσο δημιουργείτε ευνοϊκές συνθήκες για λύσεις.


ΣΑΒΒΑΤΟ  25/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα απαιτεί να συμπεριφερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις. Το πνεύμα σας θα είναι ιδιαίτερα ονειροπόλο. Ευνοϊκή μέρα για συγγραφείς και καλλιτέχνες.  


ΚΥΡΙΑΚΗ  26/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΑΣΗ)

Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 27/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξεκινήστε τη μέρα  με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.


ΤΡΙΤΗ 28/3/2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 29/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φανείτε ειλικρινείς, τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους άλλους. Μην αφήνετε τις δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος να δηλητηριάζουν την σχέση σας.


ΠΕΜΠΤΗ  30/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εναρμονίζεται η συναισθηματική σας ισορροπία και οι απατήσεις σας από τον σύντροφο σας! Τώρα μπορείτε να βάλετε γερές βάσεις στην εξέλιξη του δεσμού σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  31/3/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αισθηματική σας ζωή γίνεται τόσο σημαντική, που, ακόμα κι αν είστε εσωστρεφείς, τώρα εκφράζετε με μεγαλύτερη ευκολία τις επιθυμίες σας προς το αντικείμενο του πόθου σας.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ