Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)    

Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας Εναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς θα πρέπει να είστε ευπροσάρμοστοι στις απαιτήσεις της ημέρας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 2/4/2017  (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)         

Η πίεση της προηγούμενης, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σας, που νιώθει παραμελημένος, σας δημιουργούν έντονη πίεση.


ΔΕΥΤΕΡΑ  3/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)              

Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης και νέα γνωριμία. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι αδέσμευτο!


ΤΡΙΤΗ 4/4/2017  (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 5/4/2017  (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)   

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα θα μπορέσετε να κερδίσετε το στοίχημα στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.


ΠΕΜΠΤΗ 6/4/2017  (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ) 

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 23/8)

Τρυφερά ερωτικά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και μια ενδεχόμενη επισημοποίηση ενός δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/4/2017  (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ) 

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 8/4/2017  (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)                                              

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε διαρκώς  το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…


ΚΥΡΙΑΚΗ  9/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ) 

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3/5)                                                 

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις.. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρεικαι να οδηγήσει εκεί που το σύμπαν θέλει να βρεθείτε!


ΔΕΥΤΕΡΑ 10/4/2017  (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)                                                  

Τα αστέρια σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας σήμερα! Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.


ΤΡΙΤΗ 11/4/2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)  

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από τον περιβάλλοντα χώρο σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική!


ΤΕΤΑΡΤΗ 12/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)    

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.


ΠΕΜΠΤΗ  13/4/2017  (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)                                             

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που ιεραρχικά βρίσκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)                                                 

Τα αστέρια  φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα. 


ΣΑΒΒΑΤΟ  15/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ) 

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 4/3)                                          

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση που τελευταία έχετε παραμελήσει.


ΚΥΡΙΑΚΗ 16/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)                                                

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθετε αργότερα.


ΔΕΥΤΕΡΑ  17/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)   

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε με διπλωματία. 


ΤΡΙΤΗ 18/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)                                                 

Η μέρα είναι αρκετά καλύτερη από την χθεσινή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.


ΤΕΤΑΡΤΗ 19/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)          

Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα, ώστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες να μαζεύονται! Στον οικονομικό τομέα δεν θα έβλαπτε λίγο πιο σφιχτή διαχείριση…


ΠΕΜΠΤΗ  20/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 28/9) 

Ένα οικονομικό η περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα. 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)    

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, ενημερωθείτε διεξοδικά και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν αργότερα μοιραίες.


ΣΑΒΒΑΤΟ 22/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση που εξάπτει τα συναισθήματα και βγάζετε μια δεσποτική και εριστική συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σας… 


ΚΥΡΙΑΚΗ 23/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Αξιολογήστε τις καταστάσεις και κινηθείτε ανάλογα. 


ΔΕΥΤΕΡΑ 24/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)  

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.


ΤΡΙΤΗ  25/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)                                                  

Τα άστρα θα σας φέρουν έμπνευση και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις και αντιθέσεις σήμερα, που όμως οφείλονται κυρίως στη δική σας συμπεριφορά.


ΤΕΤΑΡΤΗ  26/4/2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)       

Αν δεν αισθάνεστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια κατά τη διάρκεια της μέρας. Η συμπεριφορά σας είναι ακραία και θα προκληθούν αντιδράσεις από το ταίρι σας…


ΠΕΜΠΤΗ 27/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)                                               

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε καλύτερα. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν κάποιες καλές ενδείξεις, αλλά… 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)                                               

Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας! Αναφορικά με την συναισθηματική σας ζωή, εσείς έχετε το μαχαίρι, εσείς και το καρπούζι…  


ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4/2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)                                                

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά του. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να ταχτοποιήσετε με λίγο καλύτερη οργάνωση αρκετά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.


ΚΥΡΙΑΚΗ  30/4/2017  (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)                                           

Τα άστρα θα φέρουν δυσκολίες στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Και με δεδομένο ότι πολλά από τα παρόντα προβλήματα τα προκαλέσατε με την συμπεριφορά σας, θα είναι λίγο δύσκολο να τα φέρετε εκεί που τα θέλετε….


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ