Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε παραμελήσει αρκετό καιρό τώρα το σπίτι σας και είναι η κατάλληλη στιγμή να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην τακτοποίηση του προσωπικού σας χώρου.


ΤΡΙΤΗ 2.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αναζητάτε την αγάπη σήμερα. Την έχετε ανάγκη για να ισορροπήσετε, όταν την βρείτε όμως θα πρέπει να δουλέψετε πολύ για να μπορέσετε να την κρατήσετε.


ΤΕΤΑΡΤΗ 3.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 9/4)

Ξεκαθαρίζετε τις σκέψεις σας, βάζετε σε τάξη τα σχέδια σας και με εξαιρετική ενέργεια εφορμάτε προς το μέλλον. Η σημερινή μέρα θα δώσει τον τόνο που θα ακολουθήσετε τον υπόλοιπο μήνα.


ΠΕΜΠΤΗ 4.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κοινωνικές συναναστροφές θα σας προσφέρουν την χαλάρωση που έχετε απόλυτη ανάγκη για να αποσυμπιεστείτε από τις φορτίσεις τις εβδομάδας που πέρασε.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στο έργο σας και να αναζητήσετε τον προσφορότερο τρόπο για να ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας το συντομότερο δυνατό.


ΣΑΒΒΑΤΟ 6.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συναντήσεις επαγγελματικού περιεχομένου και σοβαρές διαβουλεύσεις κρύβει η μέρα για σας. ‘Eνα δύσκολο έργο σας περιμένει και σήμερα ρυθμίζονται οι τελευταίες παράμετροι.


ΚΥΡΙΑΚΗ 7.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε πολύ σοβαροί ως προς τις συναισθηματικές σας δεσμεύσεις και απαιτείτε και από τον σύντροφό σας κάτι ανάλογο. Εάν το κλίμα που επικρατεί στην σχέση σας δεν σας αρέσει, είστε έτοιμοι να δώσετε μεγάλες μάχες.


ΔΕΥΤΕΡΑ 8.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα προσπαθήσουν οι γύρω σας να αποσπάσουν την προσοχή σας από την δουλειά σας, δεν πρέπει όμως να το αφήσετε σε καμία περίπτωση να συμβεί. Πρέπει να είστε σοβαροί και προσγειωμένοι.


ΤΡΙΤΗ  9.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια σημαντική μέρα για σας και θα έχει αρκετές ανατροπές. Μην εξάπτεστε και χειριστείτε τις καταστάσεις με μαεστρία για να μην βλάψετε τα συμφέροντα σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 10.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βαριά σύννεφα έχετε την αίσθηση ότι έχουν μαζευτεί στις σχέσεις σας. Η λύση που αναζητάτε βρίσκεται μέσα σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και το υποσυνείδητο σας θα σας οδηγήσει.


ΠΕΜΠΤΗ 11.5.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Οι απογευματινές και βραδινές ώρες προσφέρονται για γεφύρωση ενός χάσματος που προκλήθηκε πριν από λίγο καιρό με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν, σήμερα όμως θα διαπιστώσετε ότι τα δεδομένα έχουν ανατραπεί και ότι θα πρέπει να επανεξετάσετε την στάση σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 13.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήσετε την κακή διάθεσή σας και την απότομη και τσουχτερή γλώσσα σας να σας απομακρύνει από σημαντικούς ανθρώπους. Θα τους χρειαστείτε σύντομα…


ΚΥΡΙΑΚΗ 14.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απολαύστε μια μέρα όπου τα σχέδιά σας προχωρούν όπως τα υπολογίζατε και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Απολαύστε την.


ΔΕΥΤΕΡΑ 15.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν είστε μόνοι, φτιάξτε τις συνθήκες που σας κάνουν να περνάτε καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είστε καλά με τον εαυτό σας! Εάν καταφέρετε να ισορροπήσετε μέσα σας θα δείτε την ζωή με άλλο μάτι.


ΤΡΙΤΗ 16.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το να εκφράζετε τα αισθήματα σας με τρόπο ορμητικό δεν σας συμφέρει καθόλου, μια και το ταίρι σας ενδέχεται να μην είναι ειλικρινές απέναντι σας. 


ΤΕΤΑΡΤΗ 17.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση. 


ΠΕΜΠΤΗ 18.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε τις παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα σήμερα. Η μέρα είναι πολύ καλή για τον αισθηματικό σας τομέα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 20.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. 


ΚΥΡΙΑΚΗ 21.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ρίξτε όλο το βάρος των προσπαθειών σας στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε βάθος χρόνου. 


ΔΕΥΤΕΡΑ 22.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα κυριαρχεί η ίδια ατμόσφαιρα με τη χθεσινή. Η ένταση τον αισθηματικών σας δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο.  


ΤΡΙΤΗ 23.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα είναι αρκετά καλή, ιδιαίτερα προς τις απογευματινές ώρες. Η έντονη δραστηριότητα, οι πρωτοβουλίες σας και οι καλές ιδέες θα σας βοηθήσουν μελλοντικά. 


ΤΕΤΑΡΤΗ 24.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα πράγματα είναι καλύτερα, τουλάχιστον όσο αναφορά μια συζήτηση που θα κάνετε με το σύντροφο σας. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.


ΠΕΜΠΤΗ 25.5.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάντε οικονομίες, γιατί κάποιες απολαβές πάνω στις οποίες είχατε ποντάρει θα καθυστερήσουν κι άλλο. Η στενότητα των οικονομικών περιθωρίων ανακόπτουν προσωρινά την πρόοδο σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 27.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δοκιμασίες στην οικογενειακή ζωή για τους δεσμευμένους. Δείξτε σθένος. Οι ελεύθεροι διακατέχεστε από απαισιόδοξες σκέψεις. Κάντε υπομονή να περάσει το συγκεκριμένο πλανητικό σκηνικό.


ΚΥΡΙΑΚΗ 28.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κρίση κτητικότητας και σπατάλης θα σας οδηγήσει σε ρήξη με τον σύντροφο σας. Μήπως είστε λίγο πιεστικοί απέναντι του;


ΔΕΥΤΕΡΑ 29.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη σπάτε τα νεύρα των άλλων. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις


ΤΡΙΤΗ 30.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και γεμάτη εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. 


ΤΕΤΑΡΤΗ 31.5.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ - ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπερδεμένοι νιώθετε σήμερα… Απρόσμενες προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ