Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΡΙΤΗ 1.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για σας η μέρα δείχνει μόνο έρωτα!  Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός σας κατακλύζε! Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε καινούργιο ερωτικό δεσμό  μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.


ΤΕΤΑΡΤΗ 2.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στις εξαπατήσεις! Υπάρχουν οικονομικές παγίδες στην πορεία σας  και κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας υπονομεύουν.  Μια μικρή αδιαθεσία σας ταλαιπωρεί.


ΠΕΜΠΤΗ 3.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.12.17)

Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων εκκρεμοτήτων της δουλειάς σας. Ανεπίλυτα ζητήματα που εκκρεμούν από καιρό θα σας αγχώσουν. Κάντε υπομονή και τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα. 


ΣΑΒΒΑΤΟ 5.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέξτε μήπως μια κρυφή συνεννόηση, σας βλάψει τελικά αντί να σας ωφελήσει σήμερα. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 6.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το να εκφράζετε τα αισθήματα σας με τρόπο ορμητικό, δεν σας συμφέρει, άσχετα αν το ταίρι σας δεν είναι ειλικρινές απέναντι σας…


ΔΕΥΤΕΡΑ 7.8.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 15Ο25΄ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στα αισθηματικά, η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση. 


ΤΡΙΤΗ 8.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Αποφύγετε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ  9.8.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον! Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. 


ΠΕΜΠΤΗ 10.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας για να προωθήσετε τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά ζητήματα. Η μέρα ευνοεί τις επαφές με το ταίρι σας και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας τις άσχημες μέρες.... 


ΣΑΒΒΑΤΟ 12.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πλανήτες φέρνουν οικογενειακά προβλήματα στην επιφάνεια, καθώς και κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.


ΚΥΡΙΑΚΗ 13.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 5.9)

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας κουράζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε με νεύρα στο σύντροφο σας. Διατηρήστε κατά το δυνατόν την ηρεμία σας…


ΔΕΥΤΕΡΑ 14.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μη φέρεστε με αλλοπρόσαλλο τρόπο στον ταίρι σας. Οι αισθηματικές σας προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνετε υπομονή και κατεβάσετε τους τόνους.


ΤΡΙΤΗ 15.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες και ζητήστε τη βοήθεια ειδικού συμβούλου σε κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει.


ΤΕΤΑΡΤΗ 16.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κλίμα έντασης και παραλογισμού θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της μέρας… Τα άστρα θα δημιουργήσουν εξάρσεις και ένταση, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα


ΠΕΜΠΤΗ 17.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφήστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να κάνει το πρώτο βήμα .Τα άστρα ευνοούν κοινωνικές συναναστροφές και φέρνουν απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 19.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σελήνη σήμερα θα είναι αρκετά ευνοϊκή μαζί σας. Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 20.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπερδεμένοι νιώθετε σήμερα… Απρόσμενες προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν!


ΔΕΥΤΕΡΑ 21.8.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 28Ο52΄ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ)

Εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα και ζήλιες στον αισθηματικό δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ… Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας.


ΤΡΙΤΗ 22.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια άκρως ερωτική μέρα η σημερινή! Η τάση σας όμως να γκρινιάζετε με το παραμικρό μπορεί να αμαυρώσει κάπως τον ανέφελο ουρανό.  Χαλαρώστε και απολαύστε τις όμορφες στιγμές…


ΤΕΤΑΡΤΗ 23.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΟΡΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6.4.17)

Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας…


ΠΕΜΠΤΗ 24.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα φέρνουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μην υπογράφετε συμβόλαια και μην κλείνετε συμφωνίες σήμερα. Μην κάνετε αγοραπωλησίες.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νιώθετε ότι έχετε έμπνευση και είστε έτοιμοι να δράσετε. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις… Οι βιαστικές κινήσεις και τα μεγαλεπήβολα σχέδια δεν οδηγούν πουθενά.


ΣΑΒΒΑΤΟ 26.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.


ΚΥΡΙΑΚΗ 27.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας. Εκμεταλλευτείτε μια θετική μέρα!


ΔΕΥΤΕΡΑ 28.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επιθετικότητα σας οφείλεται σε άγχος και συσσωρευμένα νεύρα.  Μην θέτετε όμως σε κίνδυνο την καριέρα σας. Επιρρίπτετε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε…


ΤΡΙΤΗ 29.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέχετε τους συνεργάτες σας! Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο συκοφαντίες που εξυφαίνονται πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια.


ΤΕΤΑΡΤΗ 30.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες.


ΠΕΜΠΤΗ 31.08.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλή η έντονη κοινωνική ζωή και οι υποχρεώσεις, καλή και η καριέρα, πρέπει να βρείτε όμως χρόνο και για τον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και ανανεωθείτε μέσα από πράγματα που σας ευχαριστούν…


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
1 degree
Pisces
Moon in Pisces
10 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
12 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ