Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε λογομαχίες και εντάσεις σήμερα για να μη το μετανιώσετε πικρά. Φέρτε στην επιφάνεια τη δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας, γιατί το χρειάζεστε.

ΠΕΜΠΤΗ 2.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας ταλαιπωρεί μια ηττοπάθεια και ένας πεσιμισμός που δεν σας αφήνει να κάνετε τα επόμενα σας βήματα ούτε σε προσωπικό, ούτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καιρός να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο και να χαράξετε νέα πορεία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες μέρες νοιώθετε έντονη απογοήτευση και κούραση με τις συνεχείς προσπάθειες σας. Σήμερα όμως θα πρέπει να αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα στην άκρη και να κοινωνικοποιηθείτε!

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.11.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Ίσως θα πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι η σχέση σας, ό,τι είχε να δώσει το έχει δώσει εδώ και καιρό και τώρα πια έχει καταλήξει κενό γράμμα. Προχωρήστε μπροστά…

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν σας αφήνει ασυγκίνητους το ενδεχόμενο να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο δικός σας χειρισμός όμως της εικόνας σας μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση και την ζήλια των γύρω σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες μικρές ενοχλήσεις από άποψη υγείας θα σας προβληματίσουν και θα σας εκνευρίσουν, δεν πρόκειται όμως για κάτι σημαντικό. Μην δίνετε σημασία και ασχοληθείτε με πιεστικές υποθέσεις που δεν μπορούν να περιμένουν.

ΤΡΙΤΗ 7.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιο άτομο που ίσως πληγώσατε χωρίς να το θέλετε, ίσως θελήσει να σας βλάψει με κάποιο τρόπο σήμερα. Έχετε το νου σας στους γύρω σας και αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα με την συμπεριφορά σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίσατε με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος φαίνεται να ξεπερνιούνται και οι σχέσεις σας να ομαλοποιούνται και πάλι.

ΠΕΜΠΤΗ  9.11.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είμαι μια πολύ καλή εποχή να χαράξετε νέα πορεία στην ζωή σας. Αποτινάξτε τα περιττά φορτία από πάνω σας και αξιολογήστε εκ νέου τους στόχους σας με βάση τα τρέχοντα δεδομένα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως να υπάρξει μια οριστική ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο και η διακοπή των σχέσεων σας. Ίσως να είναι καλύτερα, όταν οι σχέσεις πλέον φθίνουν… 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την διάθεση να αποφεύγετε τις ευθύνες από τον φόβο τις αποτυχίας, αλλά δεν θα τα καταφέρετε. Όλα όμως θα πάνε καλά και άδικα ανησυχείτε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η φαντασία σας οργιάζει και σας απομακρύνει από την πραγματικότητα. Προσγειωθείτε και επικεντρωθείτε στις δράσεις σας, πριν χαθεί η μέρα, μαζί με κάποιες ευκαιρίες…

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το παρελθόν επιστρέφει και σας ταλαιπωρεί. Αισθάνεστε ότι λοξοδρομήσατε από την πορεία που είχατε χαράξει και αυτό σας θλίβει. Μπορείτε όμως να αντλήσετε χρήσιμα διδάγματα…

ΤΡΙΤΗ 14.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα ίσως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αδειάσετε το μυαλό σας από τα χίλια βάσανα που το ταλαιπωρούν. Χρειάζεστε ανάπαυση και χαλάρωση που θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Καινούργια ξεκινήματα θα καταγράψετε που θα δώσουν νέα πνοή στην ζωή σας. Ίσως όμως να υπάρξει και ένας αποχαιρετισμός σε μια παλιά φιλία… Κάτι παλιό κλείνει τον κύκλο του, κάτι νέο ξεκινά.

ΠΕΜΠΤΗ 16.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μείνετε για λίγο παρατηρητές και μην υπογράφετε συμβόλαια σήμερα, μέχρι να είστε σίγουροι τι σας συμφέρει. Τα άστρα σήμερα ευνοούν τα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό και θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή τον σύντροφο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και από το βράδυ θα νιώθετε καλύτερα. Δεν είναι περίοδος να ζητήσετε αύξηση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.11.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Έχετε έναν δυναμισμό και μια δημιουργικότητα σήμερα, αλλά θα υπάρχει και συναισθηματική φόρτιση. Ωφεληθείτε από την ημέρα για περισυλλογή. Ερωτικά προσέξτε μην οδηγηθείτε σε μπλεξίματα που ίσως σας αποσπάσουν από την εργασία σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας γνωριμίες! Η μέρα είναι ιδανική να προωθήσετε τα σχέδια σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα στην εργασία σας και θέματα υγείας. Μην συγκρούεστε συναισθηματικά.

ΤΡΙΤΗ 21.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι, και θα έχετε μια τάση να προσφέρετε. Αφοσιωθείτε στην εργασία σας και μην ξοδεύετε άσκοπα χρήματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16.6)

Σήμερα θα σας διακατέχει μια πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και θα σας ανοίξει δρόμους για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

ΠΕΜΠΤΗ 23.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην γίνεστε πεισματάρηδες, επειδή κάποιοι από τους φίλους σας θα έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμήστε μια ήσυχη και ρομαντική βραδιά, παρέα με τον σύντροφο σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευχάριστες στιγμές, τόσο στον επαγγελματικό ,όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σημερινές επαφές θα σας αποφέρουν κέρδη στο μέλλον.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Παρόλο που θα φαίνεστε ψύχραιμοι, μέσα σας θα «πνίγεστε» από τις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Τον έχετε παραμελήσει τελευταία…

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν, θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στην λεπτομέρεια, αλλά δείτε και την θέση του άλλου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν ευνοούνται αποφάσεις για αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά σας. Προσοχή στα περιττά έξοδα.  

ΤΡΙΤΗ 28.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα νιώσετε συναισθηματικά αδικημένοι και θα έχετε την τάση να ξεσπάσετε στον σύντροφο σας, ενώ θα ενδώσετε σε φλερτ. Αυτό θα οδηγήσει την σχέση σας σε αδιέξοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα νιώσετε ότι το έτερον ήμισυ σας εξουσιάζει. Αν οξύνετε τα πράγματα θα έρθετε σε αντιπαραθέσεις.

ΠΕΜΠΤΗ 30.11.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον. Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά. Να λέτε λίγα και να ακούτε πολλά.

 

Αλίντα Κανάκη

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
1 degree
Pisces
Moon in Pisces
10 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
12 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ