Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια υπέροχα ρομαντική μέρα η σημερινή! Για τους δεσμευμένους είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας, για τους αδέσμευτους μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να βρείτε το νέο σας ταίρι.


ΚΥΡΙΑΚΗ 2.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την διάθεση να εκμυστηρευτείτε σε φιλικά πρόσωπα κρυφές πτυχές της ζωής σας. Αυτό θα σας ξελαφρώσει και θα ανανεωμένη διάθεση να απολαύσετε την μέρα σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 3.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικοινωνιακή η μέρα σας, προσοχή όμως σε ποιους εμπιστεύεστε τι! Με την τάση που έχετε θα μπορούσατε να δώσετε τα μυστικά όπλα σας σε ανταγωνιστές…


ΤΡΙΤΗ 4.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν και είστε αρκετά περιορισμένοι οικονομικά, ωστόσο σας βασανίζει η ιδέα μια επένδυσης που θα μπορούσε να σας αποφέρει επιπλέον εισοδήματα στο άμεσο μέλλον. Ζυγίστε μόνο καλά τα υπέρ και τα κατά.


ΤΕΤΑΡΤΗ 5.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και να κλείσετε κάποιες οικονομικής φύσης εκκρεμότητες. Στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι ημέρα δράσης μέσα από ομαδικότητα.


ΠΕΜΠΤΗ 6.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Λίγο μοναχικοί και ίσως εκτοπισμένοι κοινωνικά ίσως αισθάνεστε! Μπορεί να είναι και της φαντασίας σας όμως. Σε κάθε περίπτωση οργανώστε την μέρα σας γύρω από πράγματα που σας βοηθούν να αποδράσετε από την καθημερινότητα σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για την καριέρα και την τσέπη σας η μέρα προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια, σε προσωπικό επίπεδο όμως έχετε δρόμο να διανύσετε. Πολλές φορές είστε ευερέθιστοι και πληγώνετε τους γύρω σας. Συνειδητοποιήστε τα λάθη σας και ζητήστε συγνώμη.


ΣΑΒΒΑΤΟ 8.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέξτε τις δαπάνες σας, γιατί η τάση της μέρας θα φέρει ανεξέλεγκτες δαπάνες. Από επαγγελματικής άποψης τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο.


ΚΥΡΙΑΚΗ  9.7.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε καμιά περίπτωση. Επιλέξτε που θα κάνετε πίσω, περιφρουρώντας ότι είναι σημαντικότερο για σας.


ΔΕΥΤΕΡΑ 10.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα αισθανθείτε συγκλονισμένοι με όσα θα πληροφορηθείτε ότι συμβαίνουν γύρω σας! Είναι όμως μια σημαντική μέρα για την καριέρα σας και δεν θα πρέπει να αποσυντονιστείτε…


ΤΡΙΤΗ 11.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα διαπιστώσετε ότι είστε το επίκεντρο της προσοχής στον επαγγελματικό σας χώρο και αποτελείτε το υπόδειγμα που όλοι προσπαθούν να μιμηθούν. Μην παίρνουν όμως τα μυαλά σας αέρα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 12.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ηγετική σας φυσιογνωμία θα αποτελέσει καταλυτικό παράγοντα στην δουλειά σας. Μπορείτε να συσπειρώσετε μια ομάδα γύρω σας και να την εμπνεύσετε με τις ιδέες σας.


ΠΕΜΠΤΗ 13.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δώστε προσοχή στις ιδέες που θα σας δώσουν φίλοι και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κινήστε προς μια νέα κατεύθυνση και είστε απόλυτα βέβαιοι ότι εσείς και μόνο εσείς έχετε δίκιο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κινούνται λάθος. Μήπως να το ξανασκεφτείτε;


ΣΑΒΒΑΤΟ 15.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην ξοδεύετε απερίσκεπτα τα χρήματα σας! Στον εργασιακό τομέα παρουσιάζεται εύνοια, με μια πιθανή προαγωγή ή ανάθεση νέων καθηκόντων.


ΚΥΡΙΑΚΗ 16.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχουν πράγματα στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα της ζωής σας που χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς. Αποφύγετε να δώσετε συμβουλές ή παραινέσεις, εκτός και αν σας ζητηθούν.


ΔΕΥΤΕΡΑ 17.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Διδαχτείτε από το παρελθόν σας και αποφύγετε τα ίδια λάθη. Προσφέρετε την βοήθεια σας σε λιγότερο τυχερούς ή ευνοημένους. Θα αισθανθείτε και σεις καλύτερα.


ΤΡΙΤΗ 18.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε ευτυχισμένοι στην παρούσα σχέση σας, αλληθωρίζετε όμως και προς τα έξω, έτσι για να ξέρετε τι κυκλοφορεί γύρω σας… Προσέξτε όμως γιατί σας περιμένουν μπελάδες…


ΤΕΤΑΡΤΗ 19.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αξιολογήστε την πορεία στη προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Πριν αποφασίσετε για το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε, να είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε όλα τα δεδομένα και δεν υπάρχουν κρυφά χαρτιά…


ΠΕΜΠΤΗ 20.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εσείς μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε… Κάπως έτσι θα είναι το κλίμα στην σχέση σας, μια και όταν είστε μαζί υπάρχουν προστριβές, όταν όμως είστε μακριά σας λείπει.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδανική η μέρα για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας, με φιλικά πρόσωπα ή την οικογένεια σας, ανάλογα με την οικογενειακή σας κατάσταση. Ίσως παρόλα αυτά να προτιμούσατε να είστε μόνοι κάπου αλλού, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.


ΣΑΒΒΑΤΟ 22.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στον εργασιακό χώρο ένα άτομο που θεωρούσατε εχθρό σας, τώρα σας πλησιάζει με διάθεση συμφιλίωσης και συνεργασίας. Κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί δεν ξέρετε εάν έχει κρυφή ατζέντα...


ΚΥΡΙΑΚΗ 23.7.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Ασχοληθείτε λίγο με τις επικείμενες διακοπές σας ή με ένα επαγγελματικό ταξίδι που πλησιάζει. Η μέρα προσφέρεται για την οργάνωση τέτοιων δραστηριοτήτων.


ΔΕΥΤΕΡΑ 24.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα έχετε κάποιες νέες ιδέες που θα είναι εξαιρετικά ευεργετικές για την καριέρα σας! Κάντε ασκήσεις επί χάρτου ως προς την εφαρμογή τους και δεν θα χάσετε…


ΤΡΙΤΗ 25.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια θετικά σημάδια στη καριέρα σας διαφαίνονται σήμερα! Αυτό σας δίνει την ώθηση να δουλέψετε με μεγαλύτερο ζήλο μέχρι αργά το βράδυ…


ΤΕΤΑΡΤΗ 26.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τιμιότητα στον επαγγελματικό τομέα είναι το Α και το Ω! Κρατήστε ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας με όλους τους συνεργάτες και φροντίστε να είστε κοινωνικοί.


ΠΕΜΠΤΗ 27.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι οργανωτικές σας ικανότητες αλλά και η δύναμη της πειθούς θα αναδειχτούν μέσα από αυτό που θα κλιθείτε να κάνετε σήμερα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μην απογοητεύσετε αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια οικονομική ανταμοιβή που ελπίζατε να πάρετε και περιμένατε με ανυπομονησία, διαπιστώνετε σήμερα ότι είναι σαφώς  κατώτερη των προσδοκιών σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 29.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα προσπαθήσουν να κλέψουν τις δάφνες σας από τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο. Υπερασπιστείτε την δουλειά σας με όλες σας τις δυνάμεις.


ΚΥΡΙΑΚΗ 30.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και μέσα από την χαλάρωση και την απόσταση που θα πάρετε από την καθημερινότητα, θα σας ανοίξουν νέες οπτικές. Μια έμπνευση της στιγμής θα δώσει λύσεις σε προβλήματα ή αδιέξοδα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 31.7.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι που αναβάλατε τον τελευταίο καιρό, είναι η κατάλληλη στιγμή να το πραγματοποιήσετε! Το πνεύμα περιπέτειας που σας διακατέχει αυτή τη περίοδο θα σας ανανεώσει αισθητά.


ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ