Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΡΙΤΗ 1.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσέξτε τις κινήσεις σας στον τομέα της καριέρας! Οι βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις μόνο σε προβλήματα μπορούν να οδηγήσουν…


ΤΕΤΑΡΤΗ 2.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφασίστε τι θέλετε από την προσωπική σας ζωή, τι περιμένετε από το ταίρι σας και κάντε επιτέλους μια συζήτηση εφ όλης της ύλης, για να επιλύσετε ζητήματα που χρονίζουν.


ΠΕΜΠΤΗ 3.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.12.17)

Τα άστρα  ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σας, ενώ ευτυχία και η ηρεμία χτυπά την πόρτα σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σημαντικές αλλαγές βρίσκονται μπροστά σας σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεί να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν!


ΣΑΒΒΑΤΟ 5.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φαντασία και πραγματικότητα δύσκολα ξεχωρίζουν σήμερα. Μην υπογράφετε  συμβόλαια και μην ξεκινάτε καινούργιες συνεργασίες.


ΚΥΡΙΑΚΗ 6.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας!


ΔΕΥΤΕΡΑ 7.8.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 15Ο25΄ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Μην θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας με επιπόλαιες και αψυχολόγητες ενέργειες. Για τα προβλήματα που παρουσιάζονται ίσως να είστε υπεύθυνοι εσείς…


ΤΡΙΤΗ 8.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια.  Χαλαρώστε και αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε και διασκεδάστε.


ΤΕΤΑΡΤΗ  9.8.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέχετε τους συνεργάτες σας! Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο δολοπλοκίες που αποσκοπούν να ακυρώσουν τις ευνοϊκές για σας εξελίξεις…


ΠΕΜΠΤΗ 10.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους  και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε παρεξηγήσεις.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την ψυχολογία και την εξωτερική σας εμφάνιση.


ΣΑΒΒΑΤΟ 12.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέστε στόχους στα επαγγελματικά σας και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τους ανωτέρους σας, τουλάχιστον όχι για ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.


ΚΥΡΙΑΚΗ 13.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 5.9)

Αυταπάτες μπερδεύουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Πιθανόν να υποστείτε απώλειες από έλλειψη προσοχής.


ΔΕΥΤΕΡΑ 14.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας, να χαλάσει το κέφι των ανθρώπων που σας αγαπάνε. Ευνοούνται οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΤΡΙΤΗ 15.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλές και σημαντικές αλλαγές κρύβει για σας το άμεσο μέλλον. Θέστε νέες βάσεις για τα σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε, όντας συνεπείς στους στόχους σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 16.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θεωρήστε ότι έχετε την καλή σας νεράιδα στο πλευρό σας, έτοιμη να ικανοποιήσει με το ραβδάκι της κάποια επιθυμία σας! Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη…


ΠΕΜΠΤΗ 17.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα επηρεάσει τα οικονομικά σας, με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώσετε και να δημιουργήσετε λόγω άγχους προβλήματα στην δουλειά σας. 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην βιάζεστε! Εξετάστε πρώτα όλες τις παραμέτρους και μετά ενεργήστε Θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, που θα είναι προς όφελος σας όμως.


ΣΑΒΒΑΤΟ 19.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και χαλάρωση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή φιλικές παρέες. Απολαύστε ένα υπέροχο καλοκαιρινό σαββατόβραδο…


ΚΥΡΙΑΚΗ 20.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νέοι έρωτες ή μια επισημοποίηση του ήδη υπάρχοντα έρωτα σας, αλλάζουν την ζωή σας. Δυναμικούς μπροστά σε νέα προκλήσεις σας θέλει το πλανητικό σκηνικό των ημερών.


ΔΕΥΤΕΡΑ 21.8.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 28Ο52΄ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ)

Ιδιαίτερα επικοινωνιακούς σας βρίσκουν τα άστρα αυτές τις ημέρας! Στο χέρι σας είναι να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει.


ΤΡΙΤΗ 22.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ακολουθήσατε τον δρόμο της ψυχής σας. Μην ζείτε με ψευδαισθήσεις! Η ζωή σας τα οφείλει και τώρα αρχίζει να σας τα δίνει!!!


ΤΕΤΑΡΤΗ 23.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΟΡΘΟΔΡΟΜΙΣΗ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 6.4.17)

Καθαρά ερωτική μέρα η σημερινή! Το πλανητικό σκηνικό συμβάλει στην σταθεροποίηση των δεσμών και στην εξέλιξη των νέων γνωριμιών. Επαγγελματικά προβλέπονται παρεξηγήσεις από τις αντιδράσεις των άλλων.


ΠΕΜΠΤΗ 24.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά! Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η κίνηση των πλανητών σήμερα ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα! Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Σύντομα θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο σας.


ΣΑΒΒΑΤΟ 26.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα ήταν επιζήμιο να διαπληκτιστείτε σήμερα. Οι πλανητικές συνθήκες είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. 


ΚΥΡΙΑΚΗ 27.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το σημερινό πλανητικό σύστημα, μην οδηγείτε καταναλώνοντας αλκοολούχα ποτά. Προσοχή στις μετακινήσεις! Συγκρούσεις και έντονοι καυγάδες στα αισθηματικά.


ΔΕΥΤΕΡΑ 28.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξεκινήστε με θετική ενέργεια την νέα σας βδομάδα, με ελπίδα για ακόμη καλύτερη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, και οι θετικές ειδήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν!


ΤΡΙΤΗ 29.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα κρύβει συκοφαντίες, σχόλια και ίντριγκες στον επαγγελματικό τομέα. Αποστασιοποιηθείτε και κρατήσετε μυστικά για τον εαυτό σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 30.8.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας η σημερινή. Η θετική σας στάση θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί τους.


ΠΕΜΠΤΗ 31.08.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό περιουσιακό ζήτημα. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι εξαιρετικά!


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ