Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το σύμπαν είναι στο πλευρό σας σήμερα και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε παλιά και πιεστικά οικονομικά προβλήματα, φέρνοντας σας ουρανοκατέβατα τα χρήματα που χρειάζεστε. Αποφύγετε ταξίδια, γιατί  ίσως αντιμετωπίσετε απρόοπτα.


ΔΕΥΤΕΡΑ 2.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η επαγγελματική σας άνοδος είναι ήδη σε εξέλιξη. Εκείνο που θα πρέπει να φροντίσετε είναι να βρείτε τις ισορροπίες σας σαν άτομο, μέσα από την ισορροπία στις σχέσεις, τα οικονομικά και την υγεία.


ΤΡΙΤΗ 3.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι υπέρμετρες φιλοδοξίες σας και ο αθέμιτος ανταγωνισμός στο επαγγελματικό περιβάλλον, όχι μόνο δεν είναι απαραίτητες τακτικές για να πάτε μπροστά, είναι και τοξικές για την ίδια την υγεία σας.


ΤΕΤΑΡΤΗ 4.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια άτομα του περιβάλλοντος σας θα είναι δυσαρεστημένα με την συμπεριφορά και τα καυστικά σας σχόλια. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και ρίξτε γέφυρες. Οι αντιπαραθέσεις δεν σας συμφέρουν.


ΠΕΜΠΤΗ 5.10.2017 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ)

Μην οχυρώνεστε πίσω από το προσωπείο του αδιάφορου, ενώ η καρδιά σας λέει άλλα. Δώστε χώρο και μια ευκαιρία στην αγάπη. Δεν θα το μετανιώσετε.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφιερώστε λίγο χρόνο στην ανάπαυση και χαλάρωση σας. Η μέρα προσφέρεται επίσης για γεφύρωση διαφορών και ενδυνάμωση σχέσεων με συναδέλφους ή συνεργάτες.


ΣΑΒΒΑΤΟ 7.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι ηγετικές σας ικανότητες θα λάμψουν σήμερα, είτε πρόκειται για θέματα που αφορούν το εργασιακό σας περιβάλλον, είτε οικογενειακές υποθέσεις. Θα κερδίσετε τον σεβασμό και την αναγνώριση.


ΚΥΡΙΑΚΗ 8.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε νεωτερισμούς και πειραματισμούς σήμερα, ιδίως σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, γιατί ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεων…


ΔΕΥΤΕΡΑ  9.10.2017 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επενδύστε ποιοτικό χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και ιδίως στους απογόνους σας! Η μέρα μπορεί να σας δώσει ηρεμία και ικανοποίηση μέσα από την επαφή με τα δικά σας πρόσωπα.


ΤΡΙΤΗ 10.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην ανακατεύεστε σε ίντριγκες και βυζαντινές δολοπλοκίες στον χώρο της δουλειάς, γιατί όταν ξεκινάτε δεν μπορείτε να σταματήσετε. Θα υποστείτε όμως τις συνέπειες των πράξεων σας…


ΤΕΤΑΡΤΗ 11.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αφήσετε την πλήξη που αισθάνεστε σήμερα να σας καταλάβει. Αποδεχτείτε προτάσεις από φιλικά πρόσωπα και κάντε κάτι δημιουργικό που θα σας βοηθήσει να γεμίσετε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.


ΠΕΜΠΤΗ 12.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας! Μπορείτε μέσα από μια χαλαρή και ήρεμη ατμόσφαιρα να ξαναβρείτε τον πραγματικό σκοπό της ζωή σας και να αλλάξετε πορεία πλεύσης.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα διαπιστώσετε ότι πίσω από την πλάτη σας εξυφαίνονται δολοπλοκίες που αποσκοπούν στο να πλήξουν το κύρος σας. Πρέπει να βάλετε με δυναμικό τρόπο ένα τέλος σε όλα αυτά, πριν σας κάνουν ζημιά.


ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι χρήσιμο να είναι κανείς κάπου – κάπου ονειροπόλος, εσείς όμως ξεφύγατε τον τελευταίο καιρό πέρα από τα λογικά πλαίσια και η κατάσταση στον χώρο δουλειά σας είναι εκτός ελέγχου από την πλευρά σας.


ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένας συνεργάτης σας ίσως να αποτελέσει τον από μηχανής Θεό και να σας διευκολύνει δανείζοντας σας τα χρήματα που έχετε ανάγκη. Προσέξτε όμως μην φανείτε αγνώμονες… 


ΔΕΥΤΕΡΑ 16.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται να απαλλαγείτε οριστικά από τις βλαβερές συνήθειες ή εξαρτήσεις που έχετε. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση.


ΤΡΙΤΗ 17.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εκτρέφατε φίδια στον κόρφο σας και δεν το είχατε πάρει χαμπάρι. Θα απογοητευτείτε, θα πληγωθείτε, αλλά αύριο είναι μια άλλη μέρα. Προσέξτε μόνο να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη στο μέλλον…


ΤΕΤΑΡΤΗ 18.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αντιστέκεστε σε αυτά που θα σας φέρει η μέρα. Πηγαίνετε με τα νερά της και θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα πολύ πιο εύκολα από όσο φανταζόσασταν.


ΠΕΜΠΤΗ 19.10.2017 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Είναι επιτακτική ανάγκη να βάλετε μια νέα ρότα στην προσωπική σας ζωή. Η ανανέωση είναι περισσότερο από αναγκαία αυτή την χρονική στιγμή!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκτονώστε την συσσωρευμένη ενέργεια σας με ένα παραγωγικό και δημιουργικό τρόπο. Αυτό θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση σας σε σημαντικό βαθμό.


ΣΑΒΒΑΤΟ 21.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετές και απίστευτες ευκαιρίες θα εμφανιστούν γύρω σας σήμερα για να συμπληρώσετε το εισόδημα σας. Αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να διαβλέψετε τις πραγματικές ευκαιρίες. Τα άστρα είναι με το μέρος σας!


ΚΥΡΙΑΚΗ 22.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι επιρροές των πλανητών θα σας ωθήσουν σε μια βραδιά με έξαλλη διασκέδαση. Απολαύστε την παρέα γνωστών και φίλων και εκτονωθείτε. Αυτό έχετε ανάγκη…


ΔΕΥΤΕΡΑ 23.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν ο σύντροφός σας χρειάζεται περισσότερη ελευθερία κινήσεων, θα πρέπει να του παραχωρήσετε αυτό το δικαίωμα. Σκεφτείτε ότι θα είστε και σεις πιο άνετοι στις κινήσεις σας! Προσοχή στην υγείας σας…


ΤΡΙΤΗ 24.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια μικρή αδιαθεσία, που θα παρουσιαστεί σήμερα, είναι το καμπανάκι που εφιστά την προσοχή σας στην υγεία σας. Φροντίστε τον εαυτό σας πριν έχετε μεγαλύτερα προβλήματα.


ΤΕΤΑΡΤΗ 25.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν σήμερα χρειάζονται μεγάλη προσοχή και εξονυχιστική μελέτη, γιατί ότι φαίνεται δεν είναι απαραίτητα χρυσός!


ΠΕΜΠΤΗ 26.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χωρίς να γνωρίζετε όλες τις πλευρές ενός προβλήματος, θεατές και αθέατες, δεν θα ήταν συνετό να ανακατευτείτε σε ξένες υποθέσεις. Στο τέλος θα σας ζητήσουν και τα ρέστα…


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολλά θα πάνε στραβά σήμερα και θα έχετε την αίσθηση, ότι ο κόσμος γύρω σας καταρρέει. Χαλαρώστε και αφήστε τα μεγάλα και σπουδαία για άλλη μέρα.


ΣΑΒΒΑΤΟ 28.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν έχετε κάποιες μικρές ενοχλήσεις στην υγεία σας σήμερα, καλό θα ήταν να μην τις πάρετε αψήφιστα. Κατά τα άλλα, μπορείτε να εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας σε φίλους και να σας βοηθήσουν στην εύρεση λύσεων.


ΚΥΡΙΑΚΗ 29.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ίσως να έρθετε σήμερα σε επαφή με μια νέα φιλοσοφία ζωής ή με ένα νέο αντικείμενο εργασίας που θα σας στρεσάρει. Στο τέλος της μέρας όμως θα διαπιστώσετε ότι έχετε αποκομίσει περισσότερα από όσα φανταζόσασταν.


ΔΕΥΤΕΡΑ 30.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην παίρνετε το «όχι» σας δεδομένο και κυνηγήστε τα όνειρά σας με όλες σας τις δυνάμεις. Η επιμονή σας μπορεί να σας ανταμείψει με ανέλπιστο τρόπο…


ΤΡΙΤΗ 31.10.2017 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συγγενικά σας πρόσωπα θα καταφύγουν σε σας για δανεικά. Πριν τους ενισχύσετε οικονομικά, έχετε στο νου σας ότι δεν θα σας τα επιστρέψουν ποτέ.


 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ