Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Φίλοι Κριοί, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας μεγάλων επιτευγμάτων, κυρίως λόγω της ευεργετικής παρουσίας της Αφροδίτης, αλλά και ευνοϊκών όψεων των Κρόνου και Ήλιου! Αυτό το μήνα μπορείτε να καταφέρετε πάρα πολλά και να δώσετε μια πολύ μεγάλη ώθηση στη ζωή σας, κυρίως στην προσωπική, αλλά δεν θα πρέπει να αγνοήσετε την παρουσία του Πλούτωνα που καραδοκεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Από τις αρνητικές ενέργειες του ωστόσο κινδυνεύουν όσοι μεταξύ σας δείξουν δείγματα τεμπελιάς ή και αδράνειας. 
Στον επαγγελματικό τομέα τα επιτεύγματα σας μπορούν να καταπλήξουν όχι μόνο τους γύρω σας, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό! Με την ανεξάντλητη ενέργεια που σας παρέχει ο Ήλιος μπορείτε να διεκπεραιώσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητα σας, να ολοκληρώσετε σε ταχείς ρυθμούς τρέχουσες υποθέσεις σας και να θέσετε νέους στόχους καριέρας. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες και υπολογισμένες, να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και αψυχολόγητες αποφάσεις, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, όσοι προνόησαν να αποταμιεύσουν το περίσσευμα τους κατά τον προηγούμενο μήνα, τώρα δεν πρέπει να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα με τα έκτακτα έξοδα που θα παρουσιαστούν.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με την Αφροδίτη να φωτίζει την ρομαντική σφαίρα της ζωής σας, ο μήνας αυτός αναμένεται να είναι γεμάτος πάθος αλλά και ευκαιρίες. Ευκαιρίες σημαντικές θα υπάρξουν για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας που αναζητούν το άλλο τους μισό, θα πρέπει να έχουν ξεκαθαρίσει όμως και αποδεσμευτεί πλήρως συναισθηματικά από το παρελθόν τους, να έχουν σαφή εικόνα των χαρακτηριστικών του ατόμου που επιθυμούν να μοιραστούν την ζωή τους μαζί του και να τολμήσουν να κάνουν τις κινήσεις που πρέπει. Μια εναλλακτική προσέγγιση του αντικείμενου του πόθου σας μπορεί να φέρει θετικότερες εξελίξεις από αυτές που ελπίζατε και περιμένατε.
Αναφορικά με τους παντρεμένους ή δεσμευμένους, η αρχή του μήνα ίσως να μην είναι όπως θα φανταζόσαστε, με ένα απροσδιόριστο αίσθημα κενού να σας βαραίνει, αλλά είναι κάτι που θα είναι προσωρινό και άνευ σημασίας. Η συνέχεια του μήνα αναμένεται να είναι συναρπαστική, ιδιαίτερα για τους πιο ρομαντικούς ανάμεσα σας, καθώς η Αφροδίτη δημιουργεί το υπόβαθρο εκείνο που σας βοηθά να πλησιάσετε περισσότερο το ταίρι σας και να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ