Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΚΑΡΙΕΡΑ

Αρκετά  περίπλοκος μήνας προβλέπεται, αγαπητοί μου Κριοί, να είναι ο Απρίλιος! Ο Ερμής κινείται ανάδρομα από τις του μήνα και δημιουργεί τα συνηθισμένα προβλήματα  σε  επικοινωνία και συνεργασίες. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουνπιθανότατα μια θετική μεταβολή, ανάλογα και με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Στην εργασία σας προβλέπεταιένταση που πιθανότατα να οφείλεται στις διαφορές που μπορεί να έχετε για λόγους οικονομικούς. Τοποθετήσεις χρημάτων, σημαντικές αγορές και πωλήσεις καλό είναι να μην πραγματοποιηθούν, τουλάχιστον όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή.Από την άλλη, δύο ουράνια σώματα θα αποτελέσουν τους αρωγούς στις προσπάθειες σας, ο Ήλιος και ο Άρης! Το γεγονός αυτό αποτελεί μια ασφαλιστική δικλείδα, πως οι όποιες δυσκολίες κλιθείτε να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια του μήνα, δεν θα ξεπερνούν τις δυνατότητες διαχείρισης. Στο τέλος θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας! Αυτό το μήνα ευνοούνται οι εργασίες που έχουν προετοιμαστεί προσεκτικά πριν από αρκετό καιρό και έχουν ωριμάσει οι συνθήκες υλοποίηση τους. Παρόλα αυτά δεν επιτρέπονται βιαστικές κινήσεις, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Κρατήστε μυστικές τις σκέψεις σας και μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας, διότι περίγυρος και εξωτερικοί παράγοντες θα προσπαθήσουν  να σας υπονομεύσουν, ορθώνοντας εμπόδια στο δρόμο σας. Προσοχή χρειάζεται και με την Αφροδίτη, που κατά το πρώτο μισό του μήνα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σας, η οποία δεν ευνοεί τους ιδιοτελείς σκοπούς και ενέργειες για το θεαθήναι.  Απαιτείται σοβαρότητα για να μην χαθούν οι ισορροπίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα προαναγγέλλουν μια περίεργη ατμόσφαιρα με το ξεκίνημα και μέχρι τα μισά τουλάχιστον του μήνα.Είναι η περίοδος που συνιστάται να εστιάσετε στις δικές σας επιδιώξεις και ανάγκες στη σχέση ή στο γάμο σας, όχι με ιδιοτελείς σκοπούς ή λόγω εγωκεντρισμού, αλλά προκειμένου να βρείτε την ουσία της σχέσης και να ισορροπήσετε. Θα πρέπει να επιδιώξετε την ισοτιμία και την ισόρροπη συμμετοχή των συντρόφων στις αποφάσεις, ώστε να καταφέρετε να θέσετε τέρμα σε μια σειρά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και δημιουργούν συνθήκες έντασης.  Ένα πιθανό σύμφωνα με  το σενάριο των ημερών να διαφωνήσετε με τον σύντροφο σας εξ αιτίας συγγενικών προσώπων. Με το πέρασμα της Αφροδίτης  σε ορθόδρομη  κίνηση, η διάθεσή σας γίνεται αρκετά ρομαντική και οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν… Σύντομα όμως, αν δεν ελέγξετε τα συναισθήματά σας, θα προκύψουν προβλήματα, ρευστότητα και διαφωνίες. Όπως και να έχει, με τον Ερμή ανάδρομο κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, η δημιουργία σχέσεων με προοπτικές επιβίωσης δεν αποτελούν πιθανό σενάριο…

Στην κοινωνική σας ζωή, αν και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, θα πρέπει να τις εξετάσετε πολύ προσεκτικά, διότι μπορεί να χάσετε τον προσανατολισμό σας, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Το πλανητικό σκηνικό και η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας ωθεί σε πισωγυρίσματα, σε σχέσεις και επαφές του παρελθόντος.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ