Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα στα επαγγελματικά σας κατά τον Σεπτέμβριο, ειδικά για τους αυτοαπασχολούμενους, οι οποίοι θα έχουν κάποιες ευκαιρίες για επεκτάσεις ή νέα ξεκινήματα. Με την εύνοια του Άρη μπορείτε να  υλοποιήσετε όσα έχετε προγραμματίσει! Ο μήνας αυτός είναι εξαιρετικά δυναμικός από άποψη ευκαιριών και σας παρέχει μια σχετική ασφάλεια για την καρποφορία των προσπαθειών σας. Σε γενικές γραμμές μπορείτε να καταγράψετε νίκες στο μέτωπο της καριέρας σας, αρκεί να έχετε ξεκάθαρους στόχους και μια ισορροπία στις κινήσεις σας. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι εξαιρετικές οι συγκυρίες για σύναψη συμμαχιών, ενώ για τους υπόλοιπους, καλό θα ήταν να έχουν το νου τους σε όσους συναδέλφους έχουν κάποια μορφή εξουσίας ή μεγαλύτερη επιρροή από τους ίδιους. Η Αφροδίτη θα είναι ο κύριος εχθρός σας αυτή τη περίοδο, που όμως θα ενεργοποιηθεί μόνο εάν κάνετε κάποια λανθασμένη κίνηση, εάν ανεξαρτητοποιηθείτε και αποφασίσετε να πάρετε μια μοναχική πορεία, αρνούμενοι την στήριξη και συνδρομή των γύρω σας ή εάν υπαναχωρήσετε από τις αποφάσεις σας. Στις περιπτώσεις αυτές οι συνέπειες μπορεί να είναι σημαντικές. Ο Άρης και ο Ουρανός σε τρίγωνα σας χαρίζουν πρωτοτυπία, αντισυμβατικότητα, αλλά και δημιουργική διοχέτευση της ενέργειας σας. Ο Δίας σε εξάγωνο χαρίζει ευκαιρίες ανάπτυξης, τύχη και ευνοεί την επέκταση.

Από οικονομικής άποψης ο μήνας δεν θα είναι ιδιαίτεραδύσκολος, αλλά κάποιεςανελαστικές δαπάνες ίσωςροκανίσουν το εισόδημα κατά το πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο οίκο . Στα οικονομικά

λοιπόν θέματα θα επιδιώξετε την υλική ασφάλεια μέσα από την δημιουργικότητα και την πρωτοπορία. Κάποιες μικρές ενέσεις με επιπλέον ρευστό ίσως να υπάρξουν κατά το δεύτερο δεκαήμερο, που ίσως σας ανακουφίσουν σημαντικά.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Σεπτέμβριος δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύσκολοςμήνας για τον τομέα των σχέσεων σας,  χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλα είναι ρόδινα... Το πρώτο δεκαήμερο θα είναι εξαιρετικά αρμονικό για τους δεσμευμένους ή παντρεμένους του ζωδίου σας, μια ευτυχισμένη περίοδο στη σχέση σας, ενώ αν τελεστεί γάμος αυτή την χρονική στιγμή, θα έχει υπόσχεση επιτυχίας! Μετά το δεύτερο δεκαήμερο η κατάσταση αρχίζει να αλλάζει και να υπεισέρχονται εξωγενείς παράγοντες που δεν θα σας αφήσουν πολλά χρονικά περιθώρια να ασχοληθείτε με το ταίρι σας. Μπορεί να είναι κάποιο συγγενικό πρόσωπο που θα χρειαστεί βοήθεια και στήριξη ή ακόμη και ένας φίλος. Σχετικά με τις κοινωνικές ή φιλικές σας σχέσεις, η περίοδος αυτή προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να γεφυρώσετε το χάσμα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα με άτομα που σας περιβάλλουν, μέσα από την επίλυση των προβλημάτων, και να βελτιώσετε αισθητά το κλίμα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η αρνητικά διακειμένη Αφροδίτη, που μπορεί να σας κάνει μεγάλη ζημιά, τόσο στην σχέση σας, όσο και στον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο, εάν κατά τον προσφιλή σας τρόπο επιμένετε, πως η άποψη σας αποτελεί το μοναδικό άξιο λόγου σημείο αναφοράς πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα. Θα το πληρώσετε με αποξένωση…  Ένα νέο φιλικό πρόσωπο ίσως μπει αυτή την περίοδο στην ζωή σας, που με τον χρόνο θα εδραιωθεί στο περιβάλλον σας και θα αυξηθεί η επιρροή του στη ζωή σας! Οι όψεις που επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό την ερωτική και κοινωνική σας ζωή είναι το τρίγωνο τηςΣελήνηςπου σας κάνει πιο συναισθηματικούς, ενώ ο Ποσειδώνας σε αντίθεση, αλλά και ανάδρομος, δημιουργεί ένταση, και μπορεί να φέρει μια τάση απομόνωσης, κυρίως λόγω των προκαταλήψεων και του απόλυτου των απόψεων σας.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ