Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας θα καταγράψουν μια μεταβολή προς το καλύτερο,

με το ξεκίνημα του μήνα, ανάλογα και με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Στην εργασία σας προβλέπεται μια ένταση προς τα μέσα του μήνα, που πιθανότατα να οφείλεται στις αντιζηλίες των συνεργατών σας. Απλά μη δίνετε σημασία… Επειδή όμως οι καιροί είναι χαλεποί, καλό και φρόνιμο θα ήταν να παραμερίσετε τις διαφορές σας και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με συνεργάτες ή συναδέλφους και μέσα από μια πιο ομαδική προσπάθεια να διεκδικήσετε τους στόχους σας. Εάν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο από επαγγελματικής άποψης, εξαιρετικές ημερομηνίες για το σκοπό αυτό είναι οι 10 με 12 Οκτωβρίου, και ιδίως οι 24 και 25 του μήνα! Μην αφήσετε την ευκαιρία να φύγει μέσα από τα χέρια σας! Τοποθετήσεις χρημάτων, σημαντικές αγορές και πωλήσεις καλό είναι να πραγματοποιηθούν με προσοχή και μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη. Όσοι αντιμετωπίζετε νομικά θέματα ή προβλήματα με συγγενείς φροντίστε να είστε προσεκτικοί, διότι μια συζήτηση ή μια άσκοπη ενέργεια ενδέχεται να γίνει η αφορμή για δυσάρεστες καταστάσεις, που κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι τώρα σας συμφέρει. Γενικά με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, οι ανισορροπίες της ζωής σας θα γίνουν πολύ πιο εμφανείς, ώστε να έχετε επίγνωση και να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να επαναφέρετε τις ισορροπίες!

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο μήνας θα είναι λίγο περίπλοκος για όσους βρίσκονται σε σχέση, προκαλώντας κάποιες μικρές εντάσεις ή ασυνεννοησίες, καθώς φαίνεται να εισέρχεστε σε βαθιά και αχαρτογράφητα νερά στη σχέση ή στο γάμο σας. Θα πρέπει να γίνετε δημιουργικοί για να κατευθύνετε με συνεργασία τη σχέση σας εκεί που θα θέλατε να την πάτε. Δυσκολίες θα παρουσιαστούν γύρω στις 18 με 19 Οκτωβρίου, αλλά το κλίμα ξεκαθαρίζει και φτιάχνει στις 24 και 25.10. Η συνέχεια είναι σαφώς καλύτερη, με μια αρμονική ατμόσφαιρα να προσφέρει γόνιμο έδαφος για εμβάθυνση της σχέσης, μέσα από ένα κλίμα αμοιβαίας κατανόησης. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου η καλύτερη εποχή να επενδύσουν σε μια πιο σταθερή ερωτική σχέση είναι μεταξύ 10 και 13.10.  Αισθηματικά η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ρομαντική και ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν... Αν δεν ελέγξετε όμως την ένταση των συναισθημάτων σας, θα προκύψουν σε σύντομο χρονικό διάστημα προβλήματα, ρευστότητα και διαφωνίες. Εξαιρετικά συναρπαστικά γίνονται τα πράγματα όμως στις 24 και 25 του μήνα! Μην χάσετε την ευκαιρία!!!


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Aries
Sun in Aries
26 degrees
Gemini
Moon in Gemini
14 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
3 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ