Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Μάιος θα σηματοδοτήσει για σας ένα μήνα με έντονη δράση, μεγάλη κινητικότητα γύρω από τα επαγγελματικά, ίσως και κάποια επαγγελματικά ταξίδια, πολλές ευκαιρίες, ελπίδες αλλά και προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν για να ευοδωθούν οι προσπάθειες σας. Κυρίαρχος πλανήτης που θα βρίσκεται στο πλάι σας, φωτίζοντας το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε, είναι ο Ήλιος, ενώ σημαντική στήριξη θα έχετε και από την Αφροδίτη. Πολλά μπορείτε να πετύχετε αυτό το μήνα, σε πολλούς τομείς της ζωής σας! Κινηθείτε με σταθερούς στόχους στον επαγγελματικό τομέα, αποφεύγοντας τις υπερβολές και επανεξετάζοντας κάθε τόσο τα καινούργια δεδομένα που διαμορφώνονται. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σηματοδοτείται από την επαναξιολόγηση της μέχρι τώρα πορείας, ώστε με τις κατάλληλες αναπροσαρμογές να μπορέσετε να απογειώσετε τις δραστηριότητες σας και να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας μέχρι το τέλος του μήνα! Για όσους έχουν μια υπαλληλική σχέση, συνιστάται η αποφυγή της υπερβολής, που μπορεί να σας οδηγήσει στην έλλειψη συγκέντρωσης και σε λάθη! Μείνετε πιστοί στους στόχους σας και κάντε τις κινήσεις που χρειάζεται η καριέρα σας, όχι όμως σε βάρος των συναδέλφων, γιατί ο Ερμής είναι έτοιμος να σας τιμωρήσει παραδειγματικά. Η καλή σχέση με τους συνεργάτες και συναδέλφους θα είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για την κατάκτηση του ποθούμενου!  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα μέχρι και τα μέσα του μήνα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στα θέμα μικρής σημασίας που θα παρουσιαστούν, κυρίως κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, που θα υπάρχει μια γενική ασάφεια στη σχέση σας. Μην ξεχνάτε ότι κατά βάθος οι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν, σας εκτιμούν και σας αγαπούν. Στην συνέχεια θα έχετε κάθε δυνατή στήριξη από το πλανητικό σκηνικό να επουλώσετε τις πληγές και να επιτύχετε μια ιδανική ισορροπία στη σχέση ή το γάμο σας. Δεν αναμένονται για τους Παρθένους ριζικές αλλαγές σε συναισθηματικό επίπεδο, που σημαίνει ότι μην περιμένετε μια πρόταση γάμου από τον αγαπημένο σας, τουλάχιστον στην παρούσα χρονική στιγμή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα αυτό τον μήνα, καθώς υπάρχει έντονη η πιθανότητα να βρεθούν με το λάθος άτομο την λάθος στιγμή και να ταλαιπωρηθούν χωρίς λόγο και αιτία. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε ή δεν έχετε καμία πρόθεση να τηρήσετε, αλλά και φανείτε δύσπιστοι στα ωραία και παχιά λόγια. Μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει και κρίνετε τα πάντα με βάση την λογική. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα φαίνεται να εξελίσσονται καλά για αρκετούς από εσάς, αν μετριάσετε την ένταση από λάθη και παρανοήσεις, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού που επικρατεί στο ουράνιο σκηνικό το μήνα Μάιο.

Καλό μας μήνα λοιπόν και πολλές και καλές επιτυχίες!
Αλίντα Κανάκη

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ