Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΆ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Για το ζώδιο της Παρθένου και όσους ανήκουν σ αυτό αναμένεται ο Ιούλιος να είναι ένας εξαιρετικά θετικός μήνας! Πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και μέσα σας και γύρω σας σ αυτή τη φάση της ζωής σας και θα συνειδητοποιήσετε πολλά περισσότερα από όσα φανταστήκατε. Το γεγονός αυτό θα σας δώσει ένα απίστευτο όπλο στα χέρια σας και θα ηγηθείτε του ανταγωνισμού, όσοι τουλάχιστον έχετε την δική σας επιχείρηση ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς, αποφεύγοντας λάθη και παραλήψεις, αλλά μη χρονοτριβείτε, καθώς τη μερίδα του λέοντος θα κατακτήσουν όσοι κινηθούν γρήγορα και αποτελεσματικά! Μην σας τρομάζει το ρίσκο, καθώς η εποχή προσφέρεται για ριψοκίνδυνες κινήσεις. Θα έχετε πολύ μεγάλη πλανητική εύνοια αυτή την περίοδο, πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλο ζώδιο, και  θα άξιζε τον κόπο να εμπιστευτείτε για μια φορά την καλή σας τύχη! Για όσους έχουν μια υπαλληλική θέση εργασίας, καλό θα ήταν να αποδεχτούν την βοήθεια των συνεργατών τους, όταν τους προσφερθεί. Δεν κινδυνεύετε ιδιαίτερα από δολοπλοκίες, καλό θα ήταν όμως να έχετε το νου σας για παν ενδεχόμενο. Πολλοί από εσάς μπορεί να ανοίξετε τα φτερά σας και να «στήσετε» τη δική σας επιχείρηση αυτό το μήνα. Για αυτό να έχετε το νου σας, ώστε να μη χάσετε σημαντικές για το μέλλον σας ευκαιρίες! Θα χρειαστεί ωστόσο η στήριξη των δικών σας ανθρώπων, και κυρίως του συντρόφου σας. Λόγω της δυσαρμονικής προς το ζώδιο σας θέσης του Ποσειδώνα, δεν θα μπορέσετε να επιβιώσετε μόνοι σας!

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στο αισθηματικό πεδίο, με την στήριξη της Αφροδίτης θα υπάρξουν πολύ σημαντικές και θετικές εξελίξεις! Λόγω όμως της δύσκολης θέσης του Ποσειδώνα έναντι του ζωδίου σας, που ενισχύεται από την Μαύρη Σελήνη, δεν θα πρέπει να κατατρώγεστε με μικρολεπτομέρειες και να διυλίζετε τον κώνωπα. Εάν εμφανιστούν προβλήματα, λύστε τα αμέσως! Σε αντίθετη περίπτωση  θα χάσετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες για τα συναισθηματικά σας! Για τους δεσμευμένους και παντρεμένους του ζωδίου σας, προβλέπεται κατά την διάρκεια του Ιουλίου να υπάρξει μια μετατόπιση των προτεραιοτήτων ή ακόμη και μια αλλαγή τρόπου σκέψης. Αυτό για κάποιους σημαίνει ότι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν κάποια χρόνια μικροπροβλήματα, για άλλους όμως μπορεί να έρθει και το τέλος μιας εποχής με το κλείσιμο ενός κύκλου. Όσο για τους αδέσμευτους, θα έχουν κάθε δυνατή ευκαιρία να βρουν το άλλο τους μισό! Θα χρειαστεί να καταβάλετε αρκετή προσπάθεια, αλλά το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι θεαματικά θετικό. Άλλωστε, οι δυσκολίες αποτελούν πολλές φορές μια πρόκληση για να το παλέψουμε ακόμη περισσότερο. Αποφύγετε να κινηθείτε από εγωιστικά κίνητρα, γιατί ο Ποσειδώνας θα δυναμιτίσει τα σχέδια σας και θα χάσετε μια πραγματικά αξιόλογη ευκαιρία!


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ