Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών σας, βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 1ο οίκο σας, σε έξαρση! Στα ζητήματα λοιπόν που άπτονται των επαγγελματικών σας θα αναμένεται να είστε λεπτολόγοι και τελειομανείς, κριτικοί στις κινήσεις σας αλλά και επικοινωνιακοί σε σχέση με τους γύρω σας. Ο Ουρανός σε τρίγωνο σας οπλίζει με πρωτοτυπία και μια αντισυμβατική προσέγγιση των θεμάτων, αλλά η Σελήνη σε τετράγωνο και ο Ποσειδώνας σε αντίθεση κρούουν το κώδωνα του κινδύνου να προσέξετε, αφ ενός τον υπερβολικό συναισθηματισμό σας σε επαγγελματικά ζητήματα, και αφετέρου, ότι ο δογματισμός και οι προκαταλήψεις φέρνουν απομόνωση. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας της εργασίας και της υγείας, βρίσκεται στον Κριό και στον 8ο οίκο σας, με συνέπεια στα εργασιακό σας ζητήματα να είναι πολύ πιθανές οι ξαφνικές αλλαγές και τα αντισυμβατικά ανοίγματα. Θα είστε αποφασιστικοί και δυναμικοί στις κινήσεις σας, θα έχετε οξύνοια λόγω του τριγώνου του Ερμή, αρμονική και προσεγμένη στάση, λόγω του εξαγώνου της Αφροδίτης, που σας χαρίζει σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης, και πειθαρχημένο νου και συμπεριφορά, που θα απορρέει από το τρίγωνο του Κρόνου! Διαπραγματευτείτε λοιπόν, κάντε τις κινήσεις που θέλετε για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, καθώς υπάρχουν και ευκαιρίες και ουράνια εύνοια αυτή την περίοδο!
Στον οικονομικό τομέα, που κυριαρχείται από την κίνηση του Δία στον 2ο οίκο σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στην βελτίωση των οικονομικών σας. Και πράγματι έχετε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά η διαχείριση σας θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας! Χρειάζεται μέτρο στα πάντα, και τώρα πρέπει να το εφαρμόσετε πιστά. Μετά τις 26.8 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 12ο οίκο σας, θα επικρατήσει ένας ενθουσιασμός περί των οικονομικών σας και μια μεγαλοψυχία, που όμως θα μπορούσε να διακυβεύσει τα επιτεύγματα σας και να ρίξει τον προϋπολογισμό σας στα βράχια… Προσοχή λοιπόν!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σας σε ζητήματα γάμου και συνεργασιών, θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 7ο οίκο σας, όντας σε ανάδρομη πορεία, με συνέπεια να υπάρχει μεν φαντασία στον χειρισμό των καταστάσεων, αλλά και σημαντικές πιθανότητες να επικρατεί έλλειψη αντικειμενικότητας και μικρή επαφή με την πραγματικότητα! Και ναι μεν έχετε την δυνατότητα νέων ξεκινημάτων ή προσπαθειών αυτό το διάστημα, καθώς ο Πλούτωνας σε εξάγωνο σας ευνοεί, αλλά εάν δεν κυριαρχήσει ο ρεαλισμός στις σχέσεις σας, θα ενεργοποιηθεί η αντίθεση του Ερμή και θα φέρει αστάθεια στις σχέσεις και αδυναμία ουσιώδους επικοινωνίας. Ο κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής και των παιδιών του ζωδίου σας, ο Κρόνος, από τον Τοξότη και τον 4ο οίκο σας, τονίζει την αναγκαιότητα πειθαρχημένων και συγκρατημένων δράσεων αναφορικά με τα ερωτικά σας αλλά και τους απογόνους σας. Έχετε πλανητική εύνοια, με τον Δία σε εξάγωνο και τον Ουρανό σε τρίγωνο, αφ ενός να καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να μπείτε σε μια νέα φάση στη σχέση ή τον γάμο σας, και αφετέρου να επιτύχετε την αρμονία και την αγαστή συνεργασία, μέσα από την πρωτοτυπία των δράσεων σας.
Όσο για τους αδέσμευτους, προσοχή χρειάζεται ο Ποσειδώνας που δημιουργεί ψεύτικές προσδοκίες και ροζ συννεφάκια, με συνέπεια να απογοητευτείτε στο μέλλον οικτρά. Κάντε προσεκτικά και μετρημένα βήματα, στην περίπτωση μια καινούργιας σχέσης, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προσπαθήσετε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί μπορείτε στις εκτιμήσεις σας.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ