Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΆ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Για ένα ακόμη μήνα τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και κατέχουν την μερίδα του λέοντος στον καθημερινό προβληματισμό σας. Το κλίμα ωστόσο θα είναι αρκετά διφορούμενο, καθώς θα απουσιάζει ο πλανήτης-στήριγμα, ο Ερμής, από το πλευρό σας, που θα τον βρείτε απέναντι σας, να σας δημιουργεί προβλήματα. Θα έχει όμως την εύνοια των Ποσειδώνα και Σελήνης, που θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τις δοκιμασίας με μεγάλη άνεση! Προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε λίγο από την καθημερινή διαχείριση της καριέρας σας, ώστε να δείτε με λίγη περισσότερη σαφήνεια την συνολική εικόνα. Αναρωτηθείτε όχι μόνο τι θέλετε να πετύχετε στο άμεσο μέλλον, αλλά και τι μπορείτε κάτω από τις δεδομένες συνθήκες να πετύχετε, για να μην απογοητεύσετε και πέφτετε χωρίς λόγο ψυχολογικά. Είναι γεγονός ότι αυτή τη χρονική στιγμή μπορείτε να θέσετε ψηλά τον πήχη και να τα καταφέρετε, ωστόσο κάποια προσοχή και μετριοπάθεια δεν θα έβλαπτε.  Με σοβαρή προετοιμασία και επίμονη δουλειά έχετε όλα τα εχέγγυα της επιτυχίας, συνεπικουρούμενοι και από το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό. Υπάρχει δε η δυνατότητα να ανοίξετε τα φτερά σας και να δραστηριοποιηθείτε σε ένα επαγγελματικό τομέα που ποτέ ως τώρα δεν είχατε στα σχέδια σας! Ο Άρης σε σύνοδο και ο Ουρανός σε τρίγωνο σας χαρίζουν αντίστοιχα την δημιουργική ενέργεια που απαιτείται, αλλά και ένα αντισυμβατικό και νεωτεριστικό τρόπο να προσεγγίσετε τις καταστάσεις. Προσοχή χρειάζεται ωστόσο η αντίθεση του Δία που μπορεί να φέρει δυσκολίες, λόγω του δογματισμού που μπορεί να επικρατεί από μέρους σας. Ο Ερμής από την άλλη απαιτεί από εσάς γρήγορες κινήσεις και αυτοπεποίθηση, για να μην ενεργοποιήσετε τις αρνητικές του όψεις!

Από οικονομικής άποψης, η αρχή του μήνα θα συνοδευτεί από πρόσθετα οικονομικά βάρη που μπορεί να προέρχονται από λογαριασμούς ή οφειλές προς το δημόσιο και θα είναι πιεστικά τα πράγματα. Μπορεί ακόμη να υπάρξουν έκτακτες δαπάνες που να αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. Κάντε προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας μέσων για να μην αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα μεγάλες δυσκολίες στην πορεία του μήνα.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Για τα συναισθηματικά σας ο Σεπτέμβριος, χωρίς να είναι ο τέλειος μήνας, θα σηματοδοτήσει μια σημαντική περίοδο στην ζωή σας! Θα απαιτηθεί από εσάς να είστε απολύτως ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με το ταίρι σας, καθώς και απολύτως αντικειμενικοί ως προς την κατάσταση που επικρατεί. Μην σας φοβίζουν ριζοσπαστικές αλλαγές, καθώς αυτές, όπως και να εξελιχθούν, θα αποβούν προς όφελος σας! Θα αποβλέπουν στο να ισχυροποιήσετε την θέση σας και να κατακτήσετε και στην αισθηματική σας ζωή την επιτυχία και την ευτυχία που ονειρεύεστε και προσδοκάτε. Τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το ταίρι σας θα μπορούσαν αρκετά εύκολα να βρεθούν λύσεις, αρκεί να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να δείτε τι είναι πραγματικά σημαντικό για σας, και τι είναι δευτερεύον, και άρα επουσιώδες στην παρούσα φάση. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι ο μήνας εκείνος που μπορεί να συναντήσετε το πεπρωμένο σας στο πρόσωπο μια καινούργιας γνωριμίας. Οι Άρης κι Ουρανός σε τρίγωνα και ο Δίας σε εξάγωνο φροντίζουν γι αυτό! Αφήστε όμως τα πράγματα στην τύχη, γιατί εάν αρχίσετε να ψάχνετε συνειδητά για το άλλο σας μισό μέσα στην σωρό, θα ακυρώσετε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό. Αν είναι νάρθει, θα να ρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει… Στην αντίθετη περίπτωση θα ενεργοποιήσετε τον Ερμή, που θα απομακρύνει κάθε πιθανότητα επιτυχίας από το προσκήνιο.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ