Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σας των επαγγελματικών και της καριέρας από τον Αιγόκερω και τον 12ο οίκο φέρνει νέα ξεκινήματα! Και ο Ποσειδώνας ευνοεί την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας, καθώς με το εξάγωνο που σχηματίζει ενισχύει την φαντασία και προσδίδει ένα ονειρικό χρώμα στις κινήσεις σας. Η έλλειψη μέτρου όμως στις δράσεις σας ή ο δογματισμός μπορεί να ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Δία και να παρεμβάλει εμπόδια στο δρόμο σας. Στο διάστημα που ακόλουθοι μπορείτε να επανεξετάσετε κάθε είδους συνεργασίας σας, είτε αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, είτε τις κοινωνικές, και να σταθμίσετε τις ανάγκες που αυτές ικανοποιούν ή τα κενά που αφήνουν. Με πνεύμα δικαιοσύνης και ευσυνειδησίας θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε την αναγκαιότητα διατήρησης τους, και να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει, ανάλογα με την περίπτωση. Στην προσπάθεια αξιολόγησης ίσως θα πρέπει τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις να ζητήσετε την γνώμη ενός συνεργάτη ή ενός φίλου. Γενικά πάντως ο μήνας χαρακτηρίζεται από μια διάθεση υποχωρητικότητας και συνεργασίας, προκειμένου να μην προκαλέσετε ανώφελες ρίξεις με συνεργάτες ή συναδέλφους. Προσέξτε όμως να μην εκλάβουν την συμβιβαστική σας αυτή διάθεση για αδυναμία! Κίνδυνος στις συνεργασίες ωστόσο ελλοχεύει από την εριστική σας διάθεση που θα πρέπει να ελέγξετε για να μην προκαλέσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν!
Στα οικονομικά ζητήματα ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, από το ζώδιο των Ιχθύων και τον 2ο οίκο σας, σας χαρίζει φαντασία στην διαχείριση, αλλά λόγω της ανάδρομης πορείας του μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και σε κακές επιλογές. Είναι μια ουτοπική περίοδος που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ειδικά εάν πρόκειται για επενδύσεις ή αγορές μεγάλης αξίας! Το μόνο που μπορεί να σας σώσει είναι το ένστικτο σας. Πέραν αυτού ο Πλούτωνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες οικονομικής επέκτασης, αλλά προβλήματα μπορούν να προκύψουν από κακή συνεννόηση με την αντίθεση του Ερμή! Προσοχή λοιπόν!!!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στην σκακιέρα των συναισθηματικών σας τα πράγματα θα είναι κάπως πιο δύσκολα. Η περίοδος που ξεκινάει τώρα θα φέρει αρκετή ένταση στην προσωπική σας ζωή! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η εριστική σας διάθεση, που θα προκαλέσεις μια σειρά από ρήξεις, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Από τις συγκρούσεις αυτές μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα ετών, που θα είναι πλέον δύσκολο να διαχειριστείτε. Για τον λόγο αυτό προσπαθήστε να είστε πιο συγκαταβατικοί, δείξετε διάθεση συμβιβασμού και συνεννόησης. Εάν παρ ελπίδα δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας και ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, θα είναι καλό να προσπαθήσετε να διευθετήσετε έγκαιρα και οριστικά τα ζητήματα που θα ενσκήψουν, ώστε να μην χρονίσουν και δημιουργήσουν σκιές και απωθημένα στη σχέση σας. Από τις 26.8 και μετά θα ευνοηθούν οι κάθε είδους σχέσεις σας, τόσο οι ερωτικές, όσο και οι επαγγελματικές, που σημαίνει ότι η ηρεμία επανέρχεται στη ζωή σας! Μια κλονισμένη σχέση μπορεί να αναθερμανθεί, ενώ για όσους ενδιαφέρονται, μπορεί να υπάρξει το ξεκίνημα μιας καινούριας σχέσης! Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας σε ζητήματα γάμου και συνεργασιών, θα βρίσκεται μέχρι τις 22.8 στο ζώδιο του Λέοντα και στον 7ο οίκο σας, που θα σας αναγκάσει να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ζητήματα γάμου, ενώ μετά περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο οίκο, οπότε η διακριτικότητα, η τάξη και η εμμονή στην λεπτομέρεια αποκτούν τον πρώτο λόγο. Προσοχή χρειάζεται ο Ποσειδώνας, που με την αντίθεση τους στα ερωτικά σας μπορεί να σας βάλει στην απομόνωση, εάν υπάρξουν εμμονές και προκαταλήψεις από μέρους σας, καθώς και το τετράγωνο της Σελήνης, που μπορεί να ορθώσει εμπόδια από την υπέρμετρη συναισθηματική σας φόρτιση.


Αλίντα Κανάκη
 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ