Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πλανητικό σκηνικό διάκειται αρκετά ευνοϊκά απέναντι σας, σχεδόν καθ όλη την διάρκεια του μήνα! Είναι μια περίοδος παραγωγική, που μπορείτε με τα λογικά και καλά μελετημένα επαγγελματικά σας πλάνα σας να πετύχετε τους στόχους σας και να χαράξετε μια νέα πορεία στον επαγγελματικό τομέα. Ο Κρόνος βρίσκεται σε ευνοϊκή για το ζώδιο σας θέση και θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης! Για να μπορέσει βέβαια να αποδώσει το καινούργιο χρειάζεται μακρά προετοιμασία και καλός σχεδιασμός, και η περίοδος αυτή ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Κατά το δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο ενδέχεται να προκύψει κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, το οποίο όμως θα πρέπει να προετοίμασε πολύ προσεκτικά σε κάθε του λεπτομέρεια για να είναι αποδοτικό. Παλιά και ξεχασμένα επαγγελματικά πλάνα μπορούν τώρα να υλοποιηθούν, χρειάζεται όμως προσεκτικούς χειρισμούς, καθώς στην αντίθετη περίπτωση οι  Ερμής και Άρης θα είναι έτοιμοι να φέρουν εμπόδια και να τορπιλίσουν τα σχέδια σας. Όσοι έχουν την δική τους επιχείρηση, θα έχουν την παρόρμηση να υλοποιήσουν όσα δεν κατάφεραν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Χρειάζεται όμως ισορροπία και προσεκτική δράση για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Στις διαπραγματεύσεις σας απαιτείται ακρίβεια και πολύ καλή προετοιμασία, ώστε να μην δώσετε αφορμή στο ισχυρό δίδυμο Άρη - Ερμή, αλλά και στο τετράγωνο του Δία, να σας κάνουν ζημιά. Για όλους τους υπόλοιπους του ζωδίου, συνιστάται να επεξεργαστούν μακροχρόνια επαγγελματικά πλάνα που θα τους εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Στα οικονομικά σας χρειάζεται σύνεση και προσεκτική διαχείριση για να μην αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Η ευνοϊκότερη περίοδος είναι το πρώτο δεκαήμερο που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για την αύξηση των εισοδημάτων σας. Το υπόλοιπο του μήνα έχει πολλές υποχρεώσεις και έκτακτες δαπάνες που θα σας δημιουργήσουν δυσκολίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι μακροχρόνιες συναισθηματικές σχέσεις θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες αυτό τον μήνα, σε άλλους μικρότερες, σε άλλους μεγαλύτερες. Το πρώτο δεκαήμερο προσφέρεται να γεφυρώσετε μέσα από συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις το χάσμα που ενδεχομένως να υπάρχει, ώστε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες που είναι απαραίτητες στην σχέση. Ίσως δε να χρειαστεί να στηρίξετε και να συνδράμετε το ταίρι σας στις δυσκολίες που θα του παρουσιαστούν! Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας μπορούν να αφιερώσουν τον ελεύθερο χρόνο τους στον εαυτό τους, είτε απολαμβάνοντας κοινωνικές εκδηλώσεις, είτε βρίσκοντας τις ισορροπίες τους σε προσωπικό επίπεδο μέσα από την περισυλλογή και την ηρεμία. Στην παρούσα φάση δεν έχει καμία πρακτική ωφέλεια και δεν θα φέρει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα η συνεχής αναζήτηση του άλλου σας μισού, γιατί ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σας. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και συγκρούσεις που δεν έχουν ουσία, καθώς θα ενεργοποιήσετε την δυσμενή για σας συμμαχία Ερμή – Άρη, που θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις κοινωνικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Ο Ποσειδώνας σε αντίδραση και ανάδρομη κίνηση μπορεί να  φέρει απομόνωση, ενώ το τρίγωνο της Σελήνης έξαρση του συναισθηματικού παράγοντα.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ