Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Η επαγγελματική σας πορεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετική κατά τον Οκτώβριο, ιδίως κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα. Με την αρχή του μήνα θα πρέπει να εμπνεύσετε τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας, εμψυχώνοντας τους, ώστε να καταφέρετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, ενώ στην συνέχεια, προς το τέλος του πρώτου και τις αρχές του δεύτερο δεκαημέρου θα πρέπει να βρείτε και να προτείνετε λύσεις και διεξόδους σε λειτουργικά προβλήματα. Να είστε ωστόσο σε εγρήγορση για να αποφύγετε πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους ή συνεργάτες που σκοπό θα έχουν να θα θίξουν τα συμφέροντά σας. Γύρω στις 20 με 21 Οκτωβρίου φυλαχτείτε από βίαια ξεσπάσματα νεύρων,  γιατί θα κάνετε μεγαλύτερο κακό από ότι φανταζόσαστε. Εάν είστε ώριμοι για καινούργιες κινήσεις, η 25η του μήνα είναι η ιδανικότερη για να κάνετε τα πρώτα βήματα, ενώ η 31η προσφέρεται για ολοκλήρωση ημιτελών έργων!

Στα οικονομικά σας θα πρέπει να φροντίστε να είστε φειδωλοί στις δαπάνες για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Προβλέπεται ωστόσο ότι θα εισπράξετε κάποια χρήματα που περιμένατε και προσπαθήστε με αυτά να κλείσετε παλιές σας οφειλές. Οι  αστρολογικές όψεις του μήνα δείχνουν χαρούμενες κοινωνικές συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπου θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Προσέξτε την συμπεριφορά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ιδίως κατά τις αρχές του μήνα, μη γίνεστε κτητικοί και ζηλιάρηδες, αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής. Δεν είναι καθόλου απίθανο επίσης να σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας αυτό το μήνα και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει. Θα επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Η κοινωνικοποίηση μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα γύρω στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου και στις αρχές του δεύτερου, ενώ φιλικά πρόσωπα μπορούν να αποτελέσουν την γέφυρα επικοινωνίας σε δύσκολες καταστάσεις με τον σύντροφό σας. Ρομαντική διάθεση θα υπάρξει μεταξύ 15 και 17 του μήνα, που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τις ισορροπίες που επιθυμείτε, και από τις 20 και μετά να χαρείτε την ζωή σας, χωρίς ιδιαίτερα προσωπικά προβλήματα και εκκρεμότητες.

Στους ελεύθερους, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στη ζωή σας. Ωστόσο, νέες γνωριμίες προς τα μέσα του μήνα εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας! Η διασκέδαση και η έντονη κοινωνικοποίηση θα είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό στην ζωή σας κατά τον Οκτώβριο. Ιδανικές μέρες για νέες γνωριμίες με καλές προοπτικές οι 15-17.10, καθώς και οι 20-21 Οκτώβρη! 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ