Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Ιούνιος είναι ένας μεταβατικός μήνας για τα επαγγελματικά σας. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα είναι σύνθετα και εσείς θα κλιθείτε να είστε αποφασιστικοί στις κινήσεις σας, κατασταλαγμένοι γι αυτό που θέλετε να κάνετε και προς τα πού θέλετε να οδηγήσετε την καριέρα σας. Χρειάζεται πίστη στις δεξιότητες και τα ταλέντα σας και θετική ψυχολογία για να πετύχετε τα όσα αξίζετε, κάτι που συνήθως δεν σας λείπει. Αποφύγετε τα καινούργια ξεκινήματα εν θερμώ ή τη σύναψη νέων συμφωνιών χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για τα πρακτικό όφελος της εκάστοτε δραστηριότητας. Θα πρέπει επίσης να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και τις αντιδράσεις σας απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους για να μην δημιουργήσετε ένα αρνητικό κλίμα απέναντι σας. Στον οικονομικό τομέα θα είναι αρκετά τα σκαμπανεβάσματα κατά τον Ιούνιο. Όχι επειδή θα σας λείψουν τα έσοδα, αλλά επειδή τα έξοδα σας θα είναι λίγο απρόβλεπτα. Φροντίστε να έχετε καλό έλεγχο των εξόδων της οικογένειας, γιατί από εκεί προέρχεται η μεγαλύτερη απειλή για το εκτροχιασμό των οικονομικών σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η σχέση σας μπορεί να αναζωογονηθεί σε σημαντικό βαθμό αυτό το μήνα, ιδίως σε ερωτικό επίπεδο. Υπάρχει ωστόσο η περίπτωση προς τα μέσα του μήνα να μπλεχτούν τα συναισθηματικά ή τα οικογενειακά με τα επαγγελματικά σας, με ένα τρόπο που μόνο προβλήματα προμηνύει. Το καλύτερο διάστημα για την σχέση σας, ήρεμο και απαλλαγμένο από οποιαδήποτε παρατράγουδα θα είναι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, και ιδίως οι τελευταίες μέρες. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου η ερωτική τους ζωή μπορεί να περάσει σε άλλη διάσταση, καθώς θα υπάρχει η διάθεση για πειραματισμό και εξερεύνηση των κρυφών πτυχών της σεξουαλικής τους έκφρασης. Η γνωριμία με ένα άτομο από μακριά ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού μπορεί να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Καλό θα είναι πάντως να μην απορρίψετε αβασάνιστα καινούργιες επαφές ή γνωριμίες, έστω και εάν αρχικά σας φανούν ρηχές ή επιφανειακές, γιατί θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τις εμπειρίες που χρειάζεστε για να κάνετε το επόμενο σημαντικό βήμα στη προσωπική σας ζωή.

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ