Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το 2014 μπορείτε να καταγράψετε πρόοδο στην καριέρα σας, η επιτυχία όμως θα έρθει μετά από σκληρή και επίπονη προσπάθεια. Κάποιες στιγμές θα έχετε την εντύπωση ότι δεν αποδίδει τίποτε, δεν μπορείτε να προχωρήσετε ούτε βήμα παρακάτω ή ότι όλοι και όλα θα είναι εναντίον σας. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή και η επιτυχία θα έρθει. Μην παρατάτε εύκολα την προσπάθεια που κάνετε και μην αφήνετε την ανυπομονησία ή την απαισιοδοξία να σας κυριεύσει.

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, ευνοϊκότερο θα μπορούσε να είναι το πρώτο εξάμηνο του έτους, μια και καταγράφεται αρκετή κινητικότητα που θα μπορούσε να φέρει κερδοφορία! Αναφορικά όμως με τα χρήματα θα υπάρχει αρκετό άγχος, εντάσεις αλλά και πολλές συζητήσεις. Φανείτε μετριοπαθής στις απαιτήσεις σας, για να πάρετε αυτό που επιδιώκετε. Εάν είστε αλαζονικοί ή υπερφίαλοι, το πιθανότερο είναι να έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή τους προϊσταμένους σας και να θέσετε σε κίνδυνο ακόμη και τα σίγουρα. Ο Ιανουάριος θα είναι λίγο περίεργος μήνας για τα οικονομικά σας και καλό θα ήταν να αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις.

Ο τομέας της υγείας σας είναι αυτός που επηρεάζεται άμεσα από την παρούσα θέση του Κρόνου, και χρειάζεται ιδιαίτερη σύνεση και προσοχή. Αποφύγετε υπερβολές αναφορικά με το φαγητό ή το ποτό, κάντε όσο το δυνατό υγιεινή ζωή και φροντίστε να βρίσκεστε σε καλή φόρμα. Δεν θα ήταν κακό να πάρετε βιταμίνες που θα μπορούσαν να τονώσουν την άμυνα του οργανισμού σας. Μην αψηφάτε τα σημάδια κινδύνου που σας δίνει ο οργανισμός σας και καταφύγετε έγκαιρα στον ιατρό σας. Ιδιαίτερα δύσκολοι από άποψη υγείας θα είναι οι μήνες Αύγουστος και Σεπτέμβριος.


ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2014 θα είναι μια γεμάτη χρονιά για τα επαγγελματικά σας! Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, αλλά «τα αγαθά κόποις κτώνται», όπως έλεγαν και οι πρόγονοι μας. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους ο Άρης θα σας οπλίσει με πείσμα και δύναμη έκφρασης, απαραίτητα στοιχεία για να προωθήσετε τον εαυτό σας όσο καλύτερα γίνεται. Είναι μια εξαιρετική περίοδος επίσης, λόγω της πλεονάζουσας ενέργειας που θα έχετε να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό για να μπορείτε να εκτονωθείτε κάπου.

Ένα μεγάλο τρίγωνο που έχει σχέση με την καριέρα και τα οικονομικά σας θα σχηματιστεί τον Ιούλιο του 2014, με τον Ποσειδώνα στον τομέα της καριέρας σας, τον Κρόνο στα επαγγελματικά σας και τον Δία στα οικονομικά σας. Ακούγεται σαν ένα όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα με την παρούσα πλανητική όψη! Τον Ιούλιο ο Δίας θα μετακινηθεί από τον τομέα των οικονομικών σας και θα σας επηρεάζει στο εξής αναφορικά με την επικοινωνία, τα ταξίδια, την πληροφόρηση και την διάνοια, από τα οποία μπορείτε να προσδοκάτε σημαντικά αποτελέσματα.

Με τον Ποσειδώνα στον τομέα της καριέρας θα αναζητάτε την κατάλληλη δραστηριότητα που θα σας φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα για να σας τραβήξει την προσοχή, και να έχει μια καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική χροιά. Ο Κρόνος από την άλλη θα απαιτήσει από εσάς στην θέση που θα βρίσκεται να επιφορτιστείτε αρκετά καθήκοντα και αντίστοιχη δουλειά, υπομονή, επιμονή και αξιοπιστία! Με τον Κρόνο πρέπει να μάθετε τι είναι η πειθαρχία, η οργάνωση, η καλά μελετημένη προσπάθεια και η στρατηγική. Ίσως δε σας κινήσει την περιέργεια για πιο παραδοσιακές επαγγελματικές ασχολίες, λίγο πιο ρουτινιάρικες.

Από τα τέλη του Φεβρουαρίου μέχρι και τον Απρίλιο του 2014 θα καταγράψετε αρκετές επιτυχίες σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Τον Ιούνιο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην λήψη αποφάσεων, μια και ο πλανήτης σας Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας. Απαιτητική περίοδος για σας θα είναι ο Αύγουστος και οι αρχές Σεπτεμβρίου, με αρκετή κούραση και άγχος!

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, το 2014 μπορεί να σας δώσει αρκετά ικανοποιητικά κέρδη! Ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι έχει να κάνει με δάνεια, συνεταιρισμούς και συνεργασίες, ιδίως τις περιόδους Ιανουάριο – Φεβρουάριο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Από αισθηματική άποψη, το 2014 αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για τους Διδύμους! Ο Άρης θα διαφεντεύει τις επιθυμίες και τον ερωτισμό σας για μια ασυνήθιστα μακρά περίοδο, που θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Ιουλίου του 2014. Αυτό θα σας φέρει πολύ αδρεναλίνη, συναισθηματική έξαρση και πόθο! Είστε ένα ζώδιο κατά βάση του λόγου και της σκέψης. Κατά το πρώτο επτάμηνο του έτους όμως θα βιώσετε την επανάσταση των ενστίκτων, της σάρκας και της ψυχής!

Μερικοί από εσάς θα δείτε το ενδιαφέρον σας για το ταίρι σας να τονώνεται και η σεξουαλική σας ζωή να βιώνει τις δόξες των πρώτων ημερών. Αυτή την φορά όμως μέσα από τρελή, έως παράλογη αγάπη, διανθισμένη με ένα ακραίο ερωτικό πάθος! Κάποιοι άλλοι δεν είναι καθόλου απίθανο να ενδώσετε σε μια παράλληλη ερωτική σχέση, για χάρη της οποίας θα είστε έτοιμοι να τινάξετε τα πάντα στον αέρα. Άσχετα με το ποιο δρόμο και τρόπο έκφραση θα επιλέξετε, η περίοδος αυτή θα είναι γεμάτη με πάθος, ζωντάνια και δυναμισμό, μεστή από γεγονότα και ενδεχομένως επεισόδια…

Εκπλήξεις και ριζικές αλλαγές δεν αναμένεται να υπάρξουν, μια και ο Άρης θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, τον πλανήτη των ανατροπών, σε τετράγωνο με τον Δία, που σημαίνει ότι θα αποφεύγετε τα δύσκολα και τις απογοητεύσεις, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί μια σχετική σύνεση κατά τον Ιανουάριο, με τη  Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, καθώς και την περίοδο από 1.3 μέχρι 20.5, κατά την οποία θα είναι ανάδρομος ο Άρης.

Τον Ιούλιο του 2014 ο Άρης θα μετακινηθεί από την παρούσα θέση του και η συναισθηματική και ερωτική σας ζωή θα επιστρέψει σε πιο ομαλούς ρυθμούς. Τα ταξίδια και η επικοινωνία θα διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή του ζευγαριού. Έντονες συναισθηματικά περίοδοι κατά το δεύτερο μισό του χρόνου αναμένεται να είναι ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος, καθώς και από το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου.


ΥΓΕΙΑ

Κατά το πρώτο επτάμηνο του έτους, με τον Άρη να ανεβάζει τους ρυθμούς σας κατακόρυφα, υπάρχει έντονη η τάση για τραυματισμούς από απροσεξία ή για εγκαύματα. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις και μην αναλαμβάνετε παράτολμα ρίσκα που να θέτουν σε κίνδυνο την σωματική σας ακεραιότητα. Την ίδια δε περίοδο θα πρέπει να φροντίσετε την διατροφή σας, αλλά και την ξεκούραση σας, για να μην εξαντλείτε τον οργανισμό σας.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Ο βραδύτερος ρυθμός που θα υπάρχει στα εργασιακά σας και θα σας ενοχλεί αφάνταστα, θα σας επιτρέψει να σκεφτείτε πιο καθαρά, να καταστρώσετε τα πλάνα και τις στρατηγικές σας και να αποφύγετε λάθη από κεκτημένη ταχύτητα ή από ελλιπή προετοιμασία. Μελετήστε όλες τις πτυχές της ζωής σας! Το προαίσθημα και η διαίσθηση σας θα σας φωτίσουν κάποιες κρυφές πτυχές. Φέτος θα αποδώσει σημαντικά κέρδη μια επένδυση σας, γι αυτό μην κάνετε πίσω στις προθέσεις και στους στόχους σας. Δραστηριοποιηθείτε και δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να σας χαλάσουν τη διάθεση. Και όπου δείτε ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε, σκαρφιστείτε δημιουργικές λύσεις.


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αλίντα Κανάκη Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α

& Χρέωση:1,23 /SMS με Φ.Π.A

 

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ