Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΓΕΝΙΚΑ

Ανήκετε σε ένα από τα τέσσερα ζώδια του ζωδιακού κύκλου που το 2014, ιδιαίτερα κατά το πρώτο εξάμηνο τα πράγματα θα είναι αρκετά περίπλοκα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Με τον Άρη από το ζώδιο σας, τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, τον Ουρανό από τον Κριό και τον Δία από τον Καρκίνο, το πλανητικό σκηνικό είναι γεμάτο αντιθέσεις που θα δυσκολέψουν αρκετά την καθημερινότητα σας. Συγκεκριμένα για το δικό σας ζώδιο, η διέλευση του  Άρη θα είναι αυτή που θα σας δυσκολέψει περισσότερο. Και εάν σχηματίζει καλές όψεις με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, μπορεί να σας φέρει πολύ ενέργεια, να σας ωθήσει στην ανάληψη πρωτοβουλιών από την πλευρά σας, που συνήθως τις αποφεύγετε, την εντατική και συντονισμένη δράση σας για την επίλυση των προβλημάτων σας. Εάν όμως οι όψεις που σχηματίζονται δεν είναι τόσο ευνοϊκές, θα φέρει βιασύνη, παρορμητική διάθεση και συγκρούσεις με τους γύρω σας.

Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό θα κάνει πολύ πιο πιθανή την ύπαρξη δυσάρεστων εκπλήξεων, ενώ το τετράγωνο του Άρη με τον Δία θα μεγεθύνει τα προβλήματα. Και βέβαια υπάρχει και ο Πλούτωνας, σε τετράγωνο με τον Άρη, που θα απελευθερώσει αρνητικές δυνάμεις σε σχέση με την υγεία, την καριέρα και τις σχέσεις σας. Η βιασύνη που φέρνει ο Άρης είναι η αιτία για τα  ατυχήματα που παρουσιάζονται, τραυματισμούς, φλεγμονές, αιμορραγίες και προβλήματα στους μύες. Εάν συνυπολογίσουμε και τις ενέργειες των υπόλοιπων πλανητών που εμπλέκονται, θα πρέπει να προσέχετε τα αυτοκίνητα, τις μηχανές και γενικά τα επικίνδυνα αντικείμενα, όπως είναι τα όπλα, τα εκρηκτικά και τα εύφλεκτα ή αιχμηρά αντικείμενα.

Την προσοχή σας θα απαιτήσουν επίσης το σπίτι σας ή οι γονείς σας κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, και ιδίως κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου του 2014. Το δεύτερο μισό του χρόνου θα περάσει η ένταση και θα μπορέσετε αρκετά πιο ήρεμα να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από το καλοκαίρι του προηγούμενου έτους, που ο Δίας με την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου πέρασε στον τομέα της καριέρας σας, παρουσιάστηκαν αρκετές ευκαιρίες για επιτυχίες ή την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Το ευνοϊκό κλίμα θα συνεχιστεί μέχρι και το καλοκαίρι του 2014, με τις πιθανότητες για μια προαγωγή ή την αύξηση των εισοδημάτων σας να είναι έντονες.

Παρόλα αυτά, η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ενοχλητικές επαγγελματικές αντιθέσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους, που σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και να φτάσουν στην τελική ρήξη. Θα υπάρχει αρκετό άγχος στον επαγγελματικό τομέα, το στρες όμως θα μπορούσε να είναι ο παράγοντας εκείνος που θα σας ωθήσει να βρείτε νέες διεξόδους και λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Με τον Άρη στο πλευρό σας, η ανάληψη πρωτοβουλιών και η δυναμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας δεν θα αποτελεί πλέον είδηση.

Για να μπορέσουν όμως να εξελιχτούν τα πράγματα καλά, θα έχετε ανάγκη από σαφείς στόχους, έτοιμες στρατηγικές, αρκετή υπομονή, διπλωματία και κυρίως πειθαρχία! Ο Ποσειδώνας που επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σας, θα θολώσει την κρίση σας, καθώς θα σας ωθήσει να αλλάξετε κατεύθυνση και να ασχοληθείτε με κάτι που θα το θεωρείτε περισσότερο ελκυστικό, ενώ το πιο πιθανό είναι να είναι εντελώς ουτοπικό και ανέφικτο! Πέραν αυτού, θα πρέπει να οργανώσετε την επαγγελματική σας ζωή όσο καλύτερα γίνεται, για να μην σας διαφύγουν σημαντικές υποχρεώσεις μέσα στον όγκο της δουλειάς και εκτεθείτε στην καλύτερη περίπτωση ανεπανόρθωτα…

Τον Ιούλιο του 2014 ο Άρης μετακινείται από την Ζυγό, ενώ ο Δίας περνάει στον Λέοντα. Η πίεση θα μειωθεί άμεσα για σας, η αποδοχή από τους γύρω σας θα είναι πλέον εμφανής και οι επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες θα βελτιωθούν θεαματικά!

Αναφορικά με τα οικονομικά σας, όλοι σας οι επαγγελματικοί στόχοι και οι προσπάθειες θα αποβλέπουν την αύξηση των εσόδων και την μείωση των εξόδων σας.  Θα έχετε πολλές υποχρεώσει καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς, οπότε θα πρέπει να βρείτε και νέες πηγές εσόδων. Και θα βρείτε, αυτό είναι σίγουρο! Αν και ανήσυχο το 2014, το πρώτο μισό της χρονιάς θα είναι εξαιρετικά δημιουργικό! Μετά το καλοκαίρι ναι μεν θα υπάρχει μια μεγαλύτερη χαλάρωση στους ρυθμούς, αλλά τα οικονομικά σας θα είναι πιο δύσκολα. Τα χρήματα θα έρχονται πιο δύσκολα και θα φεύγουν πολύ πιο εύκολα από ότι συνήθως. Προσοχή χρειάζεται στον οικονομικό τομέα, ιδίως κατά τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο του 2014!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με τον Ουρανό στο σπίτι των σχέσεων σας για την περίοδο μέχρι και το 2018, κύριο χαρακτηριστικό της συναισθηματικής σας ζωής είναι η αλλαγή μέσα στο ζευγάρι ή σας άτομο που συμμετέχει ενεργά σε μια συναισθηματική σχέση. Στο τέλος αυτής της περιόδου θα πρέπει πλέον να έχετε κατακτήσει την προσαρμοστικότητα που απαιτούν οι συνθήκες, αλλά και την καλοσύνη που είναι απαραίτητη για να αγκαλιάσει το ταίρι σας και να δώσει μια άλλη ποιότητα στην σχέση σας.

Η παραμονή του Άρη για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιο σας (μέχρι τις 26.7.2014) θα μπορούσε να έχει καταλυτική σημασία για την αισθηματική σας ζωή! Θεωρητικά φέρνει πάθος στην σχέση, ενισχύει την σεξουαλικότητα και την αγάπη. Αυτή την φορά όμως, λόγω των αντιθέσεων που παρουσιάζει με τον Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα, θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο  με έντονη επιθετικότητα, εριστική διάθεση και συγκρουσιακές καταστάσεις. Πέρα από τις διαφωνίες που θα είναι σε καθημερινή βάση, εάν το ωροσκόπιο της σχέσεις σας παρουσιάζει δύσκολες όψεις, μπορεί να έρθει ακόμη και ο χωρισμός. Σε όλο αυτό το περίπλοκο σκηνικό ας προστεθεί και η Αφροδίτη, η οποία θα είναι και όλο τον Ιανουάριο σε ανάδρομη κίνηση, για να ολοκληρωθεί η εικόνα. Οι πιο περίπλοκες και δύσκολες για τα αισθηματικά σας περίοδοι θα είναι τον Ιανουάριο και από τον Μάρτιο μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου του 2014.

Όλες αυτές οι πλανητικές όψεις όμως δεν θα φέρουν μόνο την αστάθεια στις σχέσεις, μπορούν να φέρουν και νέους έρωτες και παθιασμένες ιστορίες αγάπης! Ιστορίες αγάπης όπου το πάθος μπορεί να ξεπεράσει τα αποδεκτά όρια και να δημιουργηθούν τριβές και αναταράξεις… Προσέξτε, γιατί οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν με το πλανητικό σκηνικό αυτό θα έχουν την τάση να τελειώσουν άσχημα…Και έτσι φτάνουμε στον Ιούλιο, όπου όλη αυτή η ένταση εξατμίζεται σαν να μην υπήρχε ποτέ και στην θέση της έρχεται η αρμονία και η ηρεμία. Το δεύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου και όλος ο Οκτώβριος, με το τρίγωνο Άρη – Δία – Ουρανού, το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται ευτυχία και εκπλήρωση των πόθων σας!


ΥΓΕΙΑ

Οι Ζυγοί θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί κατά το 2014, γιατί η κεκτημένη ταχύτητα και η απροσεξία μπορεί να τους στοιχίσει πολύ ακριβά! Είστε επιρρεπείς φέτος σε σοβαρά ατυχήματα εκτός κατοικίας, που θα φέρουν τραυματισμούς, οι οποίοι θα σας ταλαιπωρήσουν σημαντικά. Προσοχή λοιπόν σε λάθη βιασύνης και κυρίως, στην οδήγηση!!! Οι όψεις του Ουρανού με την Αφροδίτη ενδέχεται να αλλάξουν τον μεταβολισμό σας, ιδιαίτερα κατά την άνοιξη.  Θα βρείτε ενστικτωδώς το σημείο ισορροπίας που θα αυξήσει την ενέργειά σας για να σας παράσχει την απαραίτητη υποστήριξη. Η θετική όψη του Κρόνου θα συνεισφέρει θετικά στην ισορροπία του νευρικού σας συστήματος. Ορισμένοι από εσάς θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα  κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ασθένειες που σχετίζονται με το πεπτικό σύστημα καθώς και νευραλγίες, λόγω των αντιθέσεων που θα επικρατούν στο πλανητικό στερέωμα.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες. Για να κερδίσετε θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι!  Μόνο από εσάς τους ίδιους θα εξαρτηθεί και από τον δρόμο που θα διαλέξετε, εάν θα τα καταφέρετε μελλοντικά. Ο Κρόνος  θα ενισχύσει τη δυσπιστία σας, κάτι που θα πρέπει να το ελέγξετε για να αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα και συνεργάτες. Φανείτε λοιπόν μετριοπαθείς στις ενέργειες σας, προσεκτικοί στις κινήσεις σας και διπλωμάτες με τους ανθρώπους γύρω σας, για να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες που μπορεί να σας φέρει ένα δύσκολο πρώτο εξάμηνο.


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αλίντα Κανάκη Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α

 

& Χρέωση:1,23 /SMS με Φ.Π.A

 

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com

 

ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ