Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΓΕΝΙΚΑ

Οι πρώτοι επτά μήνες του 2014 δεν θα είναι εύκολη περίοδος, αλλά εσείς μεταξύ άλλων ζωδίων θα δυσκολευτείτε λίγο περισσότερο για να καταφέρετε να επιτύχετε κάποιους από τους στόχους σας. Αιτία των πρόσθετων δυσκολιών θα είναι ο σταυρός που θα σχηματίζουν ο Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο σας, ο Δίας από τον Καρκίνο, ο Άρης από τον Ζυγό και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Η αντίθεση Ουρανού – Άρη θα είναι η αιτία της ταλαιπωρίας σας, μια και η όψη αυτή θα φέρει σημαντικά γεγονότα με σημαντικό αντίκτυπο στην ζωή σας. Οι Κριοί έχετε αρκετό θάρρος, δεν φοβόσαστε τον αγώνα και έχετε μια αξιοθαύμαστη ψυχραιμία όταν πρέπει να διαχειριστείτε κρίσιμες καταστάσεις.

Η όψη Ουρανού – Άρη με την εμπλοκή του Πλούτωνα θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην καριέρα σας, φέρνοντας σας νέο ενθουσιασμό στον επαγγελματικό τομέα, με τους Κρόνο να σας χαρίζει στρατηγική δεινότητα και τον Ποσειδώνα δημιουργική έμπνευση. Κάποιες ανακατατάξεις δεν είναι απίθανο να συμβούν σε σχέσεις πάσης φύσης, ενώ θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με θέματα κατοικίας.

Μέχρι τον Ιούλιο συνιστάται σύνεση και αποφυγή βιαστικών κινήσεων. Οι πιο επικίνδυνες περίοδοι είναι μεταξύ του Μαρτίου και του Μαΐου. Από τον Αύγουστο και μετά μπορείτε να χαλαρώσετε κάπως, μια και το πλανητικό σκηνικό γίνεται λίγο πιο φιλικό προς το ζώδιο σας. την κρίσιμη περίοδο της άνοιξης θα χρειαστεί να προσέξετε ιδιαίτερα και θέματα υγείας!


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Είναι ένας γεμάτος χρόνος, απαιτητικός, κουραστικός από κάθε άποψη! Μέχρι τον Ιούλιο του 2014 θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σθένος καταστάσεις αντίξοες σε επαγγελματικό επίπεδο, να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, να κάνετε τις επιλογές σας και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις! Ήδη με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, έχετε μεγαλύτερες φιλοδοξίες, νοιώθετε έντονα την ανάγκη για αλλαγές, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Με το πλανητικό σκηνικό που θα κυριαρχεί κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους η ανάγκη σας για καταξίωση αλλά και αλλαγές θα είναι ακόμη πιο έντονη, υπάρχει όμως η πιθανότητα να χάσετε το μέτρο και να αναλάβετε ανώφελα και άσκοπα ρίσκα.

Ο πιο επικίνδυνος για σας τομέας, από όπου προέρχονται και οι μεγάλες προκλήσεις είναι οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή συναδέλφους. Από τον Δεκέμβριο 2013 μέχρι και τον Ιούλιο 2014 ο Άρης θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σας με τους άλλους, κάτι που σημαίνει αρκετές και σκληρές κόντρες και αλληλεπιδράσεις με ένταση και πάθος. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ισχυρούς αντιπάλους, να πρέπει αν αντιμετωπίσετε άτομα επιθετικά απέναντι σας, να δεχτείτε επιθέσεις που θα θεωρήσετε άδικες.

Οι προοπτικές ωστόσο της δουλειάς σας είναι αρκετά καλές και παρ όλες τις δυσκολίες στο επικοινωνιακό κομμάτι, ο όγκος της δουλειάς σας αυξάνεται. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να μην χάσετε τον δρόμο σας και να οσμιστείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα αφορούν επενδύσεις σε ακίνητα, είτε αυτά είναι κατοικίες, είτε γραφεία ή ακόμη και οικόπεδα, ενώ πολλοί από εσάς θα γίνουν κάτοχοι ακινήτων από μια ανέλπιστη και απρόσμενη κληρονομιά. Μετά τον Ιούλιο του 2014 θα υπάρξει μια μεταστροφή στο κλίμα και οι δυσκολίες των πρώτων μηνών θα υποχωρήσουν. Η ένταση θα ανήκει στο παρελθόν και ένας ευνοϊκός άνεμος θα αρχίσει να φυσάει, που θα κρατήσει καθ όλο το υπόλοιπο έτος.


ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το πρώτο επτάμηνο του έτους, ο τομέας των σχέσεων σας θα βρίσκεται υπό την επιρροή του Άρη, του πλανήτη του πάθους αλλά και των συγκρούσεων. Εάν ο Άρης σχηματίζει σε καλές όψεις σε σχέση με τους άλλους πλανήτες, τότε μπορεί να φέρει πάθος, κατακτήσεις και τρελή αγάπη. Αυτή την φορά όμως οι όψεις που θα σχηματίζει με τον Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα δεν προοιωνίζουν τίποτε θετικό, μια και θα βγάλουν την σκληρή του πλευρά.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η συναισθηματική σας ζωή και η σχέση σας με το ταίρι σας θα βιώσει στιγμές εντάσεων, συγκρούσεις αλλά και μια περίεργη επιθετικότητα που μπορεί να φτάσει στα άκρα, ακόμη και στο χωρισμό. Και ενώ ο Άρης συνήθως μετακινείται κάθε έξι με επτά εβδομάδες, αυτή την φορά θα μείνει σταθερός και θα σας επηρεάζει με τις δύσκολες όψεις του από τις 7.12.2013 μέχρι τις 26.7.2014! Ούτε η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, που θα μπορούσε να αμβλύνει λίγο την σκληρή αυτή όψη δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει ιδιαίτερα, μια και θα είναι ανάδρομη μεταξύ 22.12.2013 και 31.1.2014.

Θα χρειαστεί πολύ υπομονή από την πλευρά σας, μεγάλη διπλωματία και επιδέξιους, χειρουργικούς σχεδόν χειρισμούς, για να κρατήσετε την σχέση σας όσο το δυνατόν αλώβητη. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί την περίοδο της έκλειψης του Απριλίου, μια και θα επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σας, δημιουργώντας ένα πρόσθετο φορτίο. Ευτυχώς τον Ιούλιο ξαστερώνει και πάλι ο ουρανός, μια και οι δύσκολες όψεις θα έχουν περάσει και τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Είναι η περίοδος που τα ινία αναλαμβάνει ο ευεργέτης Δίας και θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια, ενεργητικότητα, ενθουσιασμό και τύχη. Η συνέχεια του χρόνου θα έχει πάρα πολύ διασκέδαση, αρκετή περιπέτεια με την καλή της έννοια, διάχυτο ερωτισμό, καθώς και ευκαιρίες για μια νέα αγάπη για τους αδέσμευτους.


ΥΓΕΙΑ

Ευτυχώς για σας, ο τομές της υγείας σας συνεχίζει να είναι ανέφελος. Βέβαια, λόγω όλης αυτής της έντασης που θα αντιμετωπίσετε κατά το πρώτο επτάμηνο του έτους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, υπάρχει πολύ έντονη η πιθανότητα να έχετε κάποια προβλήματα με το στομάχι σας, κυρίως λόγω του άγχους και του στρες. Φροντίστε το έγκαιρα, επισκεπτόμενοι ένα γιατρό, για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο. Άλλος ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι κάποιες αλλεργικές αντιδράσεις, κυρίως λόγω της ρύπανσης του περιβάλλοντος.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά δύσκολο για ένα μεγάλο μέρος του χρόνου και θα πρέπει να έχετε την υπομονή και την διπλωματία να χειριστείτε με επιδεξιότητα τις καταστάσεις που θα προκύπτουν. Η υπομονή βέβαια δεν ανήκει στις αρετές σας, αλλά εάν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο την επαγγελματική σας καριέρα ή την σχέση σας, θα είστε αναγκασμένοι να εξασκηθείτε και σ αυτή. Οι καταστάσεις θα είναι κατά περιόδους εκρηκτικές, και αν αφεθείτε και αντιδράσετε όπως θα θέλατε, το καλοκαίρι θα μαζεύετε συντρίμμια…Βρείτε τον τρόπο που σας ταιριάζει να αποβάλετε το στρες και να ισορροπείτε. Για άλλους μπορεί το μέσο να είναι ο διαλογισμός, για κάποιους άλλους οι ήσυχες στιγμές με απαλή μουσική. Σημασία δεν έχει πως θα επιλέξετε να χαλαρώνετε, αλλά το να χαλαρώνετε για να μην χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων!


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αλίντα Κανάκη Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α

& Χρέωση:1,23 /SMS με Φ.Π.A

 

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ