Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΓΕΝΙΚΑ

Το πρώτο μισό του έτους θα κυριαρχείται από ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού, που στην περίπτωση της δική σας θα έχει άμεση επίπτωση στον τομέα των σχέσεων, στην επικοινωνία σας και στον τρόπο σκέψης! Ακολούθως θα ευνοηθεί η συναισθηματική σας ζωή, οι φιλικές σας σχέσεις και η κοινωνική σας ζωή. Θα υπάρχει μια εύνοια σε συλλογικές επαγγελματικές δραστηριότητες και ίσως να ενταχθείτε σε ομάδες με κοινά οράματα, προθέσεις, στόχους ή επιδιώξεις (πχ. σε ενώσεις, ιδρύματα, αναπτυξιακές ομάδες ή πολιτικά κόμματα.)

Η διαδικασία της πνευματικής ανάπτυξης θα συνεχιστεί και αυτή την χρονιά, ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Η σκέψη και ο στοχασμός σας θα γίνει θα βαθύτερος, οι απόψεις σας πιο στιβαρές και αξιόπιστες, και η ικανότητα σας να αναπτύσσετε μακροχρόνιες στρατηγικές θα ενισχυθεί.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους οι ανησυχίες σας για τα οικονομικά δεν θα σας αφήσουν και πολλά περιθώρια για χαλάρωση. Προσπαθήστε να είστε συνετοί στις αποφάσεις σας και μετριοπαθείς στα έξοδα σας. Όσο και αν δείχνουν οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές για νέα ανοίγματα, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χειρισμούς σας και να έχετε μακροχρόνια σχέδια και τις αντίστοιχες στρατηγικές σωστά επεξεργασμένες. Αναλύστε, συγκρίνετε, υπολογίστε και κινηθείτε!

Φροντίστε να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους, να προσέχετε που βάζετε τα χρήματα σας και να έχετε καλή εικόνα για τον προϋπολογισμό σας. εάν σκοπεύετε να κάνετε μια συνεργασία, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε από την πρώτη στιγμή όλες τις πτυχές των οικονομικών θεμάτων από την αρχή, για να αποφύγετε προβλήματα στο μέλλον! Καλά θα ήταν να αποφύγετε δαπάνες που δεν είναι απαραίτητες, καθώς και να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα, τουλάχιστον μεταξύ 1,3 και 20.5.2014! Το δεύτερο μέρος της χρονιάς είναι σαφώς καλύτερο στον οικονομικά τομέα από το πρώτο. Μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου υπάρχουν πιθανότητες ακόμη και για ανέλπιστα κέρδη!


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο Κρόνος, ο πλανήτης που επηρεάζει τα εργασιακά σας θέματα, θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία με τους γύρω σας κατά το 2014. Θα έχετε πολλές ανησυχίες, πολλά ερεθίσματα πνευματικά ή πολλές πληροφορίες που θα πρέπει να επεξεργαστείτε. Είναι πολύ πιθανό να ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς λόγους και να κάνετε πολλές επαγγελματικές επαφές. Θα πρέπει να επιδιώξετε τις ανταλλαγές με τους ανθρώπους που θα έρθετε σε επαφή, είτε ιδεών είτε ακόμη και εμπορικής φύσης.

Θα υπάρξουν οι κατάλληλες πλανητικές συνθήκες κατά το πρώτο εξάμηνο, που θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε επιτυχία, και παράλληλα θα βρείτε στήριξη για την επίτευξη των στόχων σας. Προσοχή θα χρειαστεί κατά την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου του 2014, κατά την οποία οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι απόλυτα ξεκάθαροι και οι αποφάσεις να ζυγίζονται με πολύ μεγάλη προσοχή.

Μέχρι τον Ιούνιο του 2014 τα οικονομικά σας θα αποτελούν σταθερή πυγή ανησυχίας. Ο Άρης θα επιδρά κατά το πρώτο επτάμηνο του έτους στα οικονομικά σας, με συνέπεια να υπάρχει αρκετή ένταση στον τομέα αυτό, αντικρουόμενα συμφέροντα που θα γιγαντώνονται, έντονος ανταγωνισμός και έριδες. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα και να σας φορτώσουν σε πρόσθετες δαπάνες που δεν θα είναι πάντα εύλογες και αναγκαίες. Η θετική πλευρά της όψης είναι, ότι θα σας οδηγήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, που υπό κανονικές συνθήκες θα αποφεύγατε και με τον τρόπο αυτό να ανοίγετε καινούργιους δρόμους που θα σας φέρουν νέα έσοδα.

Κατά το διάστημα που ο Άρης θα επηρεάζει τον οικονομικό σας τομέα, κάποιες περιόδους θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην διαχείριση ή στα οικονομικά ανοίγματα που μπορεί να προγραμματίζετε. Είναι οι περίοδοι αντίθεσης με το Ουρανό, τον Δεκέμβριο του 2013, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2014, καθώς και την περίοδο ανάδρομης πορείας του Άρης, μεταξύ 1.3 και 20.5.2014! Θα ήταν σοφότερο να αναβάλετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις αυτές τις περιόδους, εάν μπορείτε… Το δεύτερο μέρος του χρόνου θα είναι αρκετά πιο ήσυχο, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες στιγμές ανησυχίας, εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών και εξόδων. Η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε μεγάλα σχέδια, ένα σπίτι, έπιπλα, ένα αυτοκίνητο. Φροντίστε πέραν όλων των άλλων να αξιολογείτε τις συνεργασίες σας με αντικειμενικότητα και ορθολογισμό καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς!


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι γενικές αστρολογικές προβλέψεις για τον συναισθηματικό σας τομέα κατά το 2014 δείχνουν αρμονία μέσα στην σχέση και μια πολύ καλή επικοινωνία. Θα είστε πιο αισθησιακοί στον τρόπο έκφρασης, με μεγαλύτερη έμπνευση και έξυπνες ιδέες που θα απογειώσουν την σχέση σας. Ο Ποσειδώνας θα σας εφοδιάσει με υπέροχο ρομαντισμό, που κάποιες φορές όμως να σας τυφλώνει και να διοχετεύετε την ερωτική σας διάθεση στο λανθασμένο άτομο. 

Ο κυβερνήτης σαςστον τομέα των σχέσεων Δίας θα βρίσκεται σε ευνοϊκή απέναντι σας θέση κατά το πρώτο εξάμηνο και θα κάνει την συναισθηματική σας ζωή να ενισχύεται από τις κοινωνικές σας δραστηριότητες ή τις φιλικές σας επαφές. Ο Πλούτωνας από την άλλη θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας συναισθηματικές ανάγκες, άλλα και να εξερευνήσετε τα όρια στην σεξουαλική σας ζωή! Η επιρροή του Πλούτωνα θα επικουρείται και από την Αφροδίτη, τουλάχιστον κατά τους δύο πρώτους μήνες του 2014. Η διέλευση δε της Αφροδίτης θα μπορούσε να φέρει πολύ σημαντικά γεγονότα στην αισθηματική σας ζωή, έστω και αν κατά τον Ιανουάριο του 2014 η ανάδρομη πορεία της μπορεί να σας φορτίσει με άγχη.

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για θέματα αγάπης και μπορεί να φέρει ευτυχή γεγονότα. Ο Απρίλιος θα είναι ένας εξαιρετικά ρομαντικός μήνας, ενώ το τέλος του Ιουνίου και όλος ο Ιούλιος είναι πολλά υποσχόμενοι μήνες. Από τον Αύγουστο και μετά, ο Δίας δεν θα είναι πια τόσο υποστηρικτικός και προστατευτικός σε θέματα συναισθηματικής φύσης και είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις μέσα στον Αύγουστο, καθώς και την περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου του 2014.


ΥΓΕΙΑ

Οι Παρθένοι θα χαρούν κατά το 2014 μια αρκετά καλή από άποψη υγείας χρονιά! Δεν αποκλείονται όμως κάποια μικρά ατυχήματα, τα οποία θα οφείλονται τις περισσότερες φορές σε απροσεξίες και στις μεγάλες ταχύτητες που αναπτύσσετε όταν κάνετε κάποιες δουλειές. Η γενική κατάσταση της υγείας σας θα έχει σε κάποιες περιπτώσεις άμεση σύνδεση με τη σχέση σας. Μερικοί από εσάς ενδέχεται να επενδύσετε με όλη την καρδιά και την ψυχή σας στη σχέση σας και θα βελτιωθεί όχι μόνο η ψυχολογία σας, αλλά και η φυσική σας κατάσταση. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το πεπτικό σας σύστημα και ασθένειες που σχετίζονται μ΄ αυτό, και που πιθανόν να σας ταλαιπωρούν, να εξαφανιστούν. Η θέση του Ουρανού μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση αλλεργιών, κυρίως εάν σχετίζονται με τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Ο Ερμής και ο Άρης θα αυξήσουν σημαντικά την ενέργεια σας κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους. 


ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Φροντίστε να φέρετε πίσω τη χαρά στη ζωή σας, έτσι ώστε να μην καταλήξετε σε κατάθλιψη. Οι όψεις του ωροσκόπιου σας δεν ευνοούν οικονομικές συναλλαγές με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Σκεφτείτε καλά πριν δανείσετε χρήματα και υπογράψετε με πολύ προσοχή δάνεια και οικονομικές ρυθμίσεις, που αν δεν τα χειριστείτε σωστά, ίσως σας φέρουν μελλοντικά σε δύσκολη θέση. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κλείσετε οριστικά κάποια κεφάλαια τη ζωή σας από το παρελθόν, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα απομακρύνετε κάποια άτομα από την ζωή σας. κάποιοι κύκλοι πρέπει να κλείσουν για να ανοίξουν νέοι που θα φέρουν και τον καινούργιο αέρα και την πρόοδο στη ζωή σας.


Καλή και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αλίντα Κανάκη Χρέωση: Σταθερά 2,46 ευρώ/1′- Κινητά 2,69 ευρώ/1′ με Φ.Π.Α

 

& Χρέωση:1,23 /SMS με Φ.Π.A

 

www.alindakanaki-shop.gr

http://www.wholesale-alindakanaki.com


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ